yani sade siyah feracem çok var şöyle örnek göstereyim
Eki Görüntüle 1066994
Bunları günlük giyiyorum şalı ve babeti değişince hergün aynı şeyi giysende sıkıntı olmuyor . Koyu ama farklı renkte birşey deniyeyim diye düşündüm ?
Kot baksana canım. Ben de öyle almayı düşünüyorum.
kot feracemi canım evet onlarıda beğeniyorum ama işte şunu alayım dediğim bir model olmadı henüz sen buldun mu ? Buarada site yazmak yasak mı bilmiyorumda siz hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz tesettür elbiseleri feraceleri satan felan
S.a ablalar kardeşler :) Sizlere birşey danışayım dedim şu feraceyi alsam mı almasam mı emin olamadım genelde siyah ferace giyiyorum biraz farklı renkler deneyeyim dedim en fazla laciverte gidebildim ama ben esmerim elbisenin kolları ve kemerinde işleme açık sarı sizce bu renk şal tenime gider mi alsam boşuna mı almış olurum bunumu alayım aynı modelden farklı renk diktireyim mi ? bu bayan 1.75miş ben 1.60ım yani benimki topuğa kadar iner zaten kısa da sevmiyorum ? Birde çok mu dikkat çekici bu model ?Birde siyah alınca şalı babeti değiştirerek farklı farklı şeylerle giyebiliyorum ama bunu alırsam sanırım sadece sarı şalla giyilir ferace günlük giydiğim birşey hergün hergün giyebileceğim birşey değil demi ?
Eki Görüntüle 1066904
Cnm bu fareca modeli hangi sitede mevcut.ben cok begendim ama farace hic giymedim.bi bakmak istiyorum
Riyma gayet hoş bnce.
Siyah laci sari ayakkabiylada hoş olur.
Çok takilma
Cnm bu fareca modeli hangi sitede mevcut.ben cok begendim ama farace hic giymedim.bi bakmak istiyorum
Birde ssiyahı var tabi :) ama lacivert bu modeli daha çok kaldırmış gibi sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 1067167
Bence de lacivert daha güzel. Siyahın varmış bir de. Bu farklı olsun. Lacivert de siyah hariç her renkle çok güzel uyuyor. Bu siteden de görümcelerime alışveriş yaptık, çok memnun kaldık bu arada canım. Onu da belirteyim. Güvenilir bence.
ayy öylemi bak sevindim biraz tereddüt etmiştim duymadım hiç bu siteyi diye çok sağol canım
Feraceyi islama uygun bir elbise olarak görmüyorum. Vucut hatlarını çok belli ediyor. Mis gibi pardesular varken niye ferace anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?