Bunu alayım mı bir el atsanız ? ( resimli )

ben pek begenmedim canım yaa daha güzel feraceler bulbilirsin benceee

Kot baksana canım. Ben de öyle almayı düşünüyorum.

kot feracemi canım evet onlarıda beğeniyorum ama işte şunu alayım dediğim bir model olmadı henüz sen buldun mu ? Buarada site yazmak yasak mı bilmiyorumda siz hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz tesettür elbiseleri feraceleri satan felan

İnternetten almıyorum ama internetten beğeniyorum ben pardüselerimi kaplarımı. :) Feracede çok hevesim var ama hala alamadım ben. Kayra ve Tuğba'dan alışveriş yaptım şimdiye kadar hep. Tabi şimdi çok pahalılar, biraz beklemek lazım.

Çok guzelllll

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Riyma gayet hoş bnce.
Siyah laci sari ayakkabiylada hoş olur.
Çok takilma

Cnm bu fareca modeli hangi sitede mevcut.ben cok begendim ama farace hic giymedim.bi bakmak istiyorum

Birde ssiyahı var tabi :) ama lacivert bu modeli daha çok kaldırmış gibi sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 1067167

Bence de lacivert daha güzel. Siyahın varmış bir de. Bu farklı olsun. Lacivert de siyah hariç her renkle çok güzel uyuyor. Bu siteden de görümcelerime alışveriş yaptık, çok memnun kaldık bu arada canım. Onu da belirteyim. Güvenilir bence.

ayy öylemi bak sevindim biraz tereddüt etmiştim duymadım hiç bu siteyi diye çok sağol canım

Feraceyi islama uygun bir elbise olarak görmüyorum. Vucut hatlarını çok belli ediyor. Mis gibi pardesular varken niye ferace anlamıyorum

Feraceyi islama uygun bir elbise olarak görmüyorum. Vucut hatlarını çok belli ediyor. Mis gibi pardesular varken niye ferace anlamıyorum

Bende pardüse için aynı şeyleri düşünüyorum o sebeble tercih etmiyorum fikir farklılığı işte hem Oraya hiç girmeyin bence bunu özelden konuşalım keşke ordan mesaj atsaydınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…