Bunu benden gizlemesinin nasıl bir bahanesi olabilir?

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Beynimden vurulmuş gibiyim, sevgilim tecilini bozdurmuş, mayıs için celp vermişler ve tüm bunları bana her şey bittikten sonra söylüyor.

Sadece bana değil, ailesine de aynı şekilde haber vermemiş. Sebep: tepki göstereceğimizi bildiği içinmiş. Erken olduğunu söylüyorduk hep çünkü.

İnanmak istemiyorum, insan böyle bir şeyi niye saklar nasıl saklar :((

Beynimden vurulmuş gibiyim, sevgilim tecilini bozdurmuş, mayıs için celp vermişler ve tüm bunları bana her şey bittikten sonra söylüyor.

Sadece bana değil, ailesine de aynı şekilde haber vermemiş. Sebep: tepki göstereceğimizi bildiği içinmiş. Erken olduğunu söylüyorduk hep çünkü.

Her kafadan bir ses çıkacağını bildiği için işini sessizce halletmiş, haklı..

tanıdığım bütün erkekler bu şekilde askere gitti.hepsinin bahanesi de etraftan gelecek tepkileri az tutup üzerindeki baskıyı azaltmaktı.bence hakılar da zaten gidecekleri için yeterince geriliyolar bi de milletle uğraş dur..

Hadi beni geçtim, ailesine nasıl haber vermez. Mantığım almıyor bir türlü, hiç beklemiyordum böyle bir şeyi.

şöyleki eğer söyleseydi bir sürü tantana çıkacaktı. ama tecili bozdurup söyleyince yapacak bişey kalmamış ve bence kendi kararını uygulayarak en doğrusunu yapmış... belkide böylesi daha hayırlı olur :34:

Zaten hep gitmek istediğini söylüyordu, okulu da bitirince bahanesi kalmadı, ne kadar erken o kadar iyi diye düşünmüş sessizce halletmiş dediğine göre. Ama çok uzun bir zaman dilimi yaşayacağımız ayrılık, bir anda haberim olması daha kötü oldu.

demekki aklında boyle bı dusunce varmıs ve soyledıgı gıbı sızın tepkınızden cekındıgı ıcın soylememıs aradan cıkarmak ıstemısdır beynını kemırıyodur belkı bu dusunce bı an once yapıyım ve bıtsın ıstıyodur ...

ne var bunda. kendi hayatı ile ilgili kararı cümle alemle beraber vermek zorunda mı:ssz:

Normal geldi bana..
Bende kendimle ilgili kararların bazılarını böyle aldım ve uyguladım..
Mesela üni.de yurtta kalıyorduk ben eve çıkıcam dedim ağladım zırladım yok babam izin vermedi, bende ee banane bu benim hayatım dedim evdekilere tamam dedim sonra gittim eve taşındım yurttan da kaydımı sildirdim bi güzel yerleştim.. Evdekiler bilmiyordu taaki kykdan eve haber gelene kadar :27:

Üzülmene gerek yok erkekler askerlik konusunda böyle nedense benim abim de böyle yaptı.
Hem daha varmış gitmesine yarın hemen gitmiyor ki
Bir an önce bitirsin gelsin.

Allah aşkına sanki adam sana askerden mektup yazmış gibi bahsediyorsun, tecilini bozdurmuş ve haber vermiş işte. Hem beni geçtim ailesine nasıl haber vermez demişsiniz de bırakında onu ailesi düşünsün. Ayrıca ailesini ondan daha çok düşünecek değilsiniz. Allah hayırlı teskereler nasip etsin, inşallah sağlıklı olarak gider ve gelir. Bence bu konuyu aranızda sorun yapmayın zaten şimdi onun psikolojisi kötüdür, ona destek olup kalan günleri mutlu geçirin.

tepki verceğiniz ve vazgeçirceğiniz için olabilir. bırak biran önce gitsin glsin çocuk

Gidip gelmesi daha mantıklı değil mi
Erken olduğunu düşünen sizsiniz, O değil
Tepkilerinizden dolayı sanırım iş bittikten sonra haber vereyim de mani olunmasın diye düşünmüş

Ben duruma normal bakamıyorum. Uzun süredir beraberiz, birbirimizin her karar aşamasından haberimiz oldu oturup tartıştık, şimdi bir anda 'Ben gidiyorum' demesini hoş karşılamıyorum.
Evet herkesin özel hayatı var ancak bu hayatı tek başımıza yaşamıyoruz, mesela ben eğitimimin bir kısmını yurtdışında geçirmeyi düşünüyorum, her şeyi ayarladıktan sonra hayat benim hayatım ben gidiyorum mu demeliyim. Hayatımızda bize değer veren, bizi düşünen insanlar var ve ben önemli kararlarımızı onlarla paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Back
X