- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Yok ya.Kahve yapsın diye degilki sohbete mutfakta devam edelim diye çağırmış ama çaycı detayını neden verdi o kısmı anlamadim :)
Konu sahibi eşi dururken eşinin samimi arkadaşı Mehmet i mutfağa kahve yapmaya çağırıyor eşi de bu ne samimiyet diyip yatağı yorganı alıp odayı terk ediyor sonra da burada taş yağmuru gelince konuyu hallettik deyip siyriliyor
Herkes vet onu da ben sonradan anladımyalnız benim anladığım sohbete çağırmış adamı:))
Yok ya.
Gayet çaycı diye çağırmış adamı bence
yalnız benim anladığım sohbete çağırmış adamı:))
Yok bu daha beteri.
Şey değil mi bu yaa,doktor görünce " buram ağrıyo,şuram sızlıyo" diyengillerin kafası..
Çaycı diye belirtmeseydi bunu demezdim. Ama sanki adam zaten çaycı,kahveleri yapıversin diye çağırıverdim der gibi konu sahibi.anket mi yapsak
Konuyu alintilamakla cok guzel yapmissin tesekkurler. Insani merakta birakiyorlar yahuMutfağa çağırdığın kim?
Örnekleri çoğaltabiliriz,aynenYok bu daha beteri.
Orada doktora bir hürmet var en azından.
Burada resmen adama çaycısın sen kahveleri yapıver demek istemiş.
Neyseki bulaşıkçı değilmiş adam,yoksa maazallah gel bulaşığa yardım et diyebilirdi.
Çaycı diye belirtmeseydi bunu demezdim. Ama sanki adam zaten çaycı,kahveleri yapıversin diye çağırıverdim der gibi konu sahibi.
Sohbetimiz bölünmesin diye çağırdım diyor ama çaycı diye de ekliyor.. hani "hangisi kabul görürse artık" gibiÇaycı diye belirtmeseydi bunu demezdim. Ama sanki adam zaten çaycı,kahveleri yapıversin diye çağırıverdim der gibi konu sahibi.
Konular sakin kafayla açılsa belki açmaya gerek kalmicak,Orası tam bir muamma.. bu bdv hatunları artık kendini aştı. 20 dk sorunu çözmeler falan. Bi ayrıntıları öğreneydik..
Allah çözülemeyecek dert vermesin nasıl cozdunuz konuştunuz muNot :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Hangi ara hallettin ???Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Ben ilk şöyle zannettim Mehmet çaycı dedi ye tiryaki gibi anladım.Sohbetimiz bölünmesin diye çağırdım diyor ama çaycı diye de ekliyor.. hani "hangisi kabul görürse artık" gibi
Bu ne şimdi?? İçeriği silmeden yazsaydın bari notu da..Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Konudaki tek noktalama işareti yanyana gelmiş 3 ünlem olunca, insan pek bişey anlamıyor tabi...Ben ilk şöyle zannettim Mehmet çaycı dedi ye tiryaki gibi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?