Bunu hak ettim mi sizce?

Cekirgee konumu nasıl düzenleyebilirim yardımcı olur musun konuma ekleme yapmak istemiyorum

Cekirgee senin yazdiklarina dalip okudum da okudum. ne sabir varmis sende. Bilal'e anlatir gibi anlattin sonuc alamadin gibi gorunuyor ama olsun. cabani takdir ediyorum

Senin çocuğuna kıyafet bilmemne almadıkları için surat astıysan bence çok yersiz olmuş. Alır almaz yani bunda büyütücek bisey yokki. Diğerinin eşi asgari ücretle çalışıyormuş baska gelir kaynaklarıda yoksa onlara ayrıcalık tanınması (maddi açıdan) gayet normal. Bunlar sizin karar vermeniz gereken yada olmadı diye surat asmanızı gerektiricek şeyler değil. Yüzyüze bakıcağınız iinsanlara hele bu annenizin eşiyse bu kadar küçük şeylere takılmayı ben yakışıksız buluyorum. Ama kaynananla senin arandaki meseleye başkalarının dahil olması gercekten cok itici. Herseyden ziyade benim anlamadığım yüzyüze bakıcak insanlar nasıl bu kadar birbirlerine karşı çirkinleşebiliyor sanki kırk yabancı gibi. Şaşılacak şey.

ne kadar geniş görüşlüsün o kadar konudan bi bunu mu çıkardın

benim görüşümle kendini kıyaslama hiç bence,konunu tekrar tekrar oku,aynı şeyi yazmışsın,yok çeyrek taktılar,eltime 20 kazak almışlar,çok alındım kayınvalidem ve görümcemle vedalaşmadan ayrıldım.ne çıkarmam gerekiyor başka.kıskanç bir kadınsın.kayınvliden haklı tüm hevesini eltiden çıkarmakla,hak edene hak ettiği değeri veriyor.

eltiye değil oğluna değer veriyor diğer gelin bayramdan bayrama gider onlara pek davet de etmezler beni her hafta davet ediyorlardı doğum yaptıpımda kırk gün ilgilendi eltim onlarda iki hafta kaldı konuyu anlamamışsın bile

o sen
hakaretin boyutunu bilmemekle beraber durduk yere etmemiş.soakaretikakta karşılaşıp merhabalaşlatığın bir insanla vedalaşmadan orayı terk etmişsin.kabahatli sensin.
hiçbir şey hakareti meşru kılmaz

eltime değer verdiği için değil oğlu asgari ücret diye bi şeyler alıyor

benim hatam çok fazla yüz göz oldum çok samimi

Hakaret demişsiniz de o konunun sonunda ayrıntı olmuş kaybolmuş

Ne dediklerî bile tam değil şeytan demiş galiba

Sokakta görüp eşin veda et gidelim deyince dönüp gidersen şeytanın şimdiye kadar yüzümüze gülüp şimdi böyle yaptın demiştir

Bir de Kv az aldı ailem şunu aldı vs hoş değil yani

Annem babam birer tam altın Kv tam kp yarım altın taktı benim oğlana şimdi ben kıymetli miyim asla

Amaç gösteriş sağda solda anlatmak

Son düzenleme:
Uslubuna dikkat etsen çünkü konum tam anlaşılmadı
Uslübumda birşey yok ben birşey sordum sadece her dk aynı şeyi soruyorsun normal mı bu.

Diyor ki onlar haksız, haksız deyin, küfürbaz deyin, pis ağızlı deyin
Demiyosanız ben dedirtmek için bi daha bi daha vurgularım, eh hakaretin hiç bi zaman savunulur tarafı yok nasılsa
Ben demiyorum çünkü kendi haksız

E asgari ucretle calisiyo diye alamazlar diye dusunmus olabilir. Siz de bana bi ceyrek bi bilmemne demissiniz e demistir belki bunlar zaten aldi alicagini ki bence ceyregini takmis yani illa biseyler alcaklar diye de bi durum yok yani bence hem benden uzak olsunlar dersiniz hem de uzak davraninca sinir olursunuz. Madem sevmiyodun kv ni e salla gitsin o zaman alir almazn kendi bilecegi sey. Sen de opseydin donup gitseydiniz yani bu kadar basit. Bence de arada bazi seyler atlanmis gbi sanki tarafli anlatmissiniz baya yani

Of hic cekemem. Birisi bana oyle telefonda hakaret etse yuzune kapatir uzun sure acmazdim...ay hic guzel kalbimi yoramam boyle seylerle. Esimede yuzyuze bakilmayacak seyler olmasin diye kapattim derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…