Gereksiz bi alınganlık diyelim onların yaptığı affedilebilir mi
yaptıkları hakaretlersenin bebeğine daha az hediye aldıkları için mi af edilmezler
ne kadar geniş görüşlüsün o kadar konudan bi bunu mu çıkardınsenin bebeğine daha az hediye aldıkları için mi af edilmezler
ne kadar geniş görüşlüsün o kadar konudan bi bunu mu çıkardın
yaptıkları hakaretler
Senin çocuğuna kıyafet bilmemne almadıkları için surat astıysan bence çok yersiz olmuş. Alır almaz yani bunda büyütücek bisey yokki. Diğerinin eşi asgari ücretle çalışıyormuş baska gelir kaynaklarıda yoksa onlara ayrıcalık tanınması (maddi açıdan) gayet normal. Bunlar sizin karar vermeniz gereken yada olmadı diye surat asmanızı gerektiricek şeyler değil. Yüzyüze bakıcağınız iinsanlara hele bu annenizin eşiyse bu kadar küçük şeylere takılmayı ben yakışıksız buluyorum. Ama kaynananla senin arandaki meseleye başkalarının dahil olması gercekten cok itici. Herseyden ziyade benim anlamadığım yüzyüze bakıcak insanlar nasıl bu kadar birbirlerine karşı çirkinleşebiliyor sanki kırk yabancı gibi. Şaşılacak şey.
eltiye değil oğluna değer veriyor diğer gelin bayramdan bayrama gider onlara pek davet de etmezler beni her hafta davet ediyorlardı doğum yaptıpımda kırk gün ilgilendi eltim onlarda iki hafta kaldı konuyu anlamamışsın bilebenim görüşümle kendini kıyaslama hiç bence,konunu tekrar tekrar oku,aynı şeyi yazmışsın,yok çeyrek taktılar,eltime 20 kazak almışlar,çok alındım kayınvalidem ve görümcemle vedalaşmadan ayrıldım.ne çıkarmam gerekiyor başka.kıskanç bir kadınsın.kayınvliden haklı tüm hevesini eltiden çıkarmakla,hak edene hak ettiği değeri veriyor.
hiçbir şey hakareti meşru kılmazhakaretin boyutunu bilmemekle beraber durduk yere etmemiş.soakaretikakta karşılaşıp merhabalaşlatığın bir insanla vedalaşmadan orayı terk etmişsin.kabahatli sensin.
eltime değer verdiği için değil oğlu asgari ücret diye bi şeyler alıyoreltiye değil oğluna değer veriyor diğer gelin bayramdan bayrama gider onlara pek davet de etmezler beni her hafta davet ediyorlardı doğum yaptıpımda kırk gün ilgilendi eltim onlarda iki hafta kaldı konuyu anlamamışsın bile
benim hatam çok fazla yüz göz oldum çok samimibenim görüşümle kendini kıyaslama hiç bence,konunu tekrar tekrar oku,aynı şeyi yazmışsın,yok çeyrek taktılar,eltime 20 kazak almışlar,çok alındım kayınvalidem ve görümcemle vedalaşmadan ayrıldım.ne çıkarmam gerekiyor başka.kıskanç bir kadınsın.kayınvliden haklı tüm hevesini eltiden çıkarmakla,hak edene hak ettiği değeri veriyor.
Başta kendisi soğuk davranmaya başlamış kv ye kopukluk ora olabilirOlay bu kadarken olmuş olamaz dimi yani? Ağır arıza olması gerek karşındakilerin. Sanki aktarmadığın minik detaylar var gibi
Uslübumda birşey yok ben birşey sordum sadece her dk aynı şeyi soruyorsun normal mı bu.Uslubuna dikkat etsen çünkü konum tam anlaşılmadı
Ben demiyorumDiyor ki onlar haksız, haksız deyin, küfürbaz deyin, pis ağızlı deyin
Demiyosanız ben dedirtmek için bi daha bi daha vurgularım, eh hakaretin hiç bi zaman savunulur tarafı yok nasılsa
Neden tavır yaptığına bağlı. ama sizin tavır yapacak çok bi sorununuz yok bence.Peki gelinin sana diyelim ki tavır yaptı ne yaparsın
eşim beni haklı bulduOf hic cekemem. Birisi bana oyle telefonda hakaret etse yuzune kapatir uzun sure acmazdim...ay hic guzel kalbimi yoramam boyle seylerle. Esimede yuzyuze bakilmayacak seyler olmasin diye kapattim derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?