İyi akşamlar..Sorunum eşim başkalarının yanında azcik sesini yükseltmesi bile beni ciddi anlamda yaralıyor.Bundan önce çok kez oldu başkalarının yanında sesini yükseltti yukseltmedigi zaman da şöyle bir arkadaş toplantısında falan grurumu oksamadi ..Bugünki sorun sesi zaten çok yüksek çıkan birisi ..Evde temizlik yapıyorum çöpe atılması gereken birkaç biseyi kapının önüne bıraktım çöp değil yani kutu vs..Çünkü yarım saat sonra dışarı çıkacaktık atarız diye düşündüm.. Kutulardan biri düşmüş tam dışarı çıktık kapının önünde bı baktım sesini yükseltti çocuğa sen attın kesin değil mi diyordu mutfaktan duydum.O atmadı ben bırakmıştım düşmüştür dedim.Ordan bağırdı koyduysan düzgün koy diye..Sonra tahammül edemedim çıktım bişey söyleyeceksin evin içinde şöyle kapının önünde değil dedim.Ben bişey söylemedim falan dedi .Bu arada komşularla pek görüşmem çünkü görüştüğünü hep başkalarının ve bizim dedikodumuzun yapıldığını duydum yakinlasmadim .Birkaç ay öncesinde de eşimle ilgili bir konuşması canımı sıkmıştı ki bunu eşime anlatmistim ve birkat daha dikkatli ol bağırma demiştim..Neyse ben bagirmadim sana öyle geldi bizi mi dinliyorlar sanki falan dedi asıl sen çıkınca duymuşlardır falan dedi ama resmen kalbim acıdı.Kac kez uyarmama ragmen aynı şey aynı şey.Sizce ben mi abartiyorum