bunu nasil asabilirim

Valla tecrübeli arkadaslardan ben de tavsiye bekliyorum..
Benim kizim da 19 aylik olmak üzere,10 kiloyu yeni gördük.
Herkes sütten kesilince yer diyor.

Iste el birligiyle yapmak lazım. Esinizinde destek olması gerekiyor.siz bilirsiniz ama tavsiye ederim.
Evet ama zaten aksamdan aksama goruyor o da destekkedigi zamanlarda sorunsuz yer ama kayirinca zor esimde der birak yemesin diye kendime bir soz gecirsem sabahtan beri agzina lokma koymadi sabrediyorum bakalim ne zaman istiycek

benim oğlumda öyleydi çizgi film ve reklam açardım gün içinde toplam beş lokmayla durduğunu bilirim ne zamanki anaokununa başladı herşeyi, yemeye başladı..sonra kızım dünyaya geldi onu hep sofraya bizimle beraber yemeye alıştırdım yaptığım yemekleri salçasız domatesli ve az tuzlu yaptım ona özel çok fazla birşey yapmadım meyve sebze sıkıntı yaşamadım onda ...şimdi 3 yaşında kızım karnı acıkınca dolabı açıyor istedğini söylüyor hazırlıyorum ..
şimdi o reklam ve çizgi filmle yemek yedirmenin acısını çekiyoruz oğlumuzda..dikkat eks,kliği var keşke aç kalsaydı ama hiç tv açmasaydım açlıktan ölecek hali yoktu ya..siz benim yaptığım yanlışa düşmeyin eninde sonunda yemek düzeni olacak ve en önemlisi çocuğunuzun bir damak tadı var elbette sevdiği şeyler vardır onları keşfetmeye çalışın

Zaten cogunlugu onun sevdigi seyleri yapiyorum onlari yiyor ama hep ayni degisik seyler nadir de olsa yedirmeye calisiyorum acliktan olmez tabi ama kafaya koymak gerek bakalim denemeye basladim hakkimizda hayirlisi olsun tabsiyeniz icinde tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…