Bunu nasıl gıysem?????????????????????????????

bunun altına uzun bi cizme çok güzel olur saçlarda acık fönlüü olursa havalı olur sanki:40::40::40::40:

:26:
bunun altına uzun bi cizme çok güzel olur saçlarda acık fönlüü olursa havalı olur sanki:40::40::40::40:

Anladim Belkiscigim....Siyah cizmem var neyseki :34: Ben bunu yeni yil aksami giymeyi dusunuyordum (uygun olur die dusundum parlak isiltili flan oldugu icin) ama sonra kenarda dursun istemiyorum baska nerelerde giyebilirim bunu??????:/

:26:

Anladim Belkiscigim....Siyah cizmem var neyseki :34: Ben bunu yeni yil aksami giymeyi dusunuyordum (uygun olur die dusundum parlak isiltili flan oldugu icin) ama sonra kenarda dursun istemiyorum baska nerelerde giyebilirim bunu??????:/

çogu yere uydurulabilir sank cnm... yani çizme ve havalı fönle aksam giyersin cici bi babet le hafiif bi topuzla alışveriş merkezi cafe tarzı yerlerdede kullanırsın... güzelde olur yaneee:21::21::21::21:

eğer yüksek bel siyah eteğin ya da maksi eteğin varsa , bunu eteğin içine koyup bide kalın bi kemer takıp beline (ama bluzu eteğin içine koyduktan sonra birazcık yukarı çekip belde bolluk yaparak :) ) salaş bi şekilde de kullanabilirsin

Back
X