• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl gıysem?????????????????????????????

bunun altına uzun bi cizme çok güzel olur saçlarda acık fönlüü olursa havalı olur sanki:40::40::40::40:

:26:
bunun altına uzun bi cizme çok güzel olur saçlarda acık fönlüü olursa havalı olur sanki:40::40::40::40:

Anladim Belkiscigim....Siyah cizmem var neyseki :34: Ben bunu yeni yil aksami giymeyi dusunuyordum (uygun olur die dusundum parlak isiltili flan oldugu icin) ama sonra kenarda dursun istemiyorum baska nerelerde giyebilirim bunu??????:/

:26:

Anladim Belkiscigim....Siyah cizmem var neyseki :34: Ben bunu yeni yil aksami giymeyi dusunuyordum (uygun olur die dusundum parlak isiltili flan oldugu icin) ama sonra kenarda dursun istemiyorum baska nerelerde giyebilirim bunu??????:/

çogu yere uydurulabilir sank cnm... yani çizme ve havalı fönle aksam giyersin cici bi babet le hafiif bi topuzla alışveriş merkezi cafe tarzı yerlerdede kullanırsın... güzelde olur yaneee:21::21::21::21:

eğer yüksek bel siyah eteğin ya da maksi eteğin varsa , bunu eteğin içine koyup bide kalın bi kemer takıp beline (ama bluzu eteğin içine koyduktan sonra birazcık yukarı çekip belde bolluk yaparak :) ) salaş bi şekilde de kullanabilirsin

Back
X