- 12 Ağustos 2017
- 127
- 86
- 13
- 33
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
tabıkıde soyleyın kımsenın oıcuk sahıbı olmak hakkı elınden alınamaz eger kı onun ıcın onemlı bır sey ıse baba olmak bunu bılmelı ve kabul edebılıyorsa sızınle yoluna devam etmelı, bu ılerde bosanma sebebı bıle olabılır..Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Seni onceki yazilarindan biliyorum.. eger anne olma istegin varsa insaAllah Rabbim sanada nasib eder..Bu dediğin tıbben mümkün değil
20 yıldır sebepsiz uterin kanama hastasıyım
Binlerce tedavi gördüm, menapoza girmeden o kanamanın kesilmesi imkansız
Sadece hormonlu spiral kullananlarda ki 4 yıl kullandım, yan etki olarak kanama ya tamamen kesiliyor ya da miktarı çok azalıyor. Herşey anlattığınız gibiyse doktorda bir sıkıntı var, çünkü 20 yıldır bu hastalıkla cebelleşmeme rağmen , rahim ağzı teşhisi ile ameliyat olmama rağmen, doktor bana bile %100 bebeğin olmaz diyemedi. Geçen hafta hormonlu spiralimi çıkarttırdım yan etkilerinden dolayı, üstüne basa basa söyledi, böyle bir ihtimal var diye, bence doktorunu bir değiştir, sonuç kesinse nişanlına tabi ki söylemelisin, saklanacak bir durum değil
Seni onceki yazilarindan biliyorum.. eger anne olma istegin varsa insaAllah Rabbim sanada nasib eder..
Amin cnm hepimizin duasi ayni..kimseye muhtac olmayalim.. kimseyi kimseye muhtac etmesin...eger oyle bir ihtimal varsa deneyebilirsin tabii.. bazi seylerde nasip kismet .. oteye gitmez..Çok teşekkür ederim :)
Yaşım epeyce ilerledi, içimdeki o istek de epey azaldı
Olmayacağını kabullenerek çok uzun yıllar geçirdim, şimdi bu küçük ihtimal gözüme bir tuhaf görünüyor
Eşim çok sevinir olsa, ben hayırlısını istiyorum Rabbimden, gücümü yettirebileceksem nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin
benim de sıkıntım vardı doktorlar daha üniversitedeyken olmayabilir demişti ama ben eşimle tanışınca söyledim böyle bir sıkıntı var diye. olsun ben seni istiyorum dedi varsın olmasın dedi. ne mi oldu 14 ay sonra hamile kaldim evlendigimizin. ben dürüst davrandım. hamd olsun rabbim verdi.Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Bence de söylemeyecek. Bu kadar yorum boşa.Biz söyle dicez bence sen söylemeyeceksin.
Çünkü söylemeliydin şimdiye kadar.
Nişanlını kaybetmek istemiyorsun.
Fakat gerçeği bilmeli evlendikden sonra daha vahim olabilir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?