Bunu nasıl söylerim bilmiyorum

Söylemenizi tavsiye ederim. Evlendikten sonra öğrenmesi halinde bu halinizi sürekli başınıza kakabilir. Sizi incitebilir. İnanın büyük aşkla evlenilen çoğu erkekler evlendikten sonra birer hödük olabiliyor. Ayrıca bu halinizi bilerek saklamak boşanma sebebi olduğu gibi belki kocanıza tazminat bile ödeyebilirsiniz. Çünkü çok ciddi bir konu.

Bırakın ileride siz üzüleceğinize şimdi o üzülsün. Önemli olan sizsiniz. Onun mutluluğu bozulacak diye saklamayın. Eğer adam gibi birisiyle bu konuya takılmaz. Başka doktorlara gidersiniz inşallah bir çocuğun olur Allah’ın takdiri.
Yani bizzat tanıdığım biri vardı aynı sizin gibiydi ilaçlarla adet oluyordu. Günde 3 iğne vurularak 9 ay full yatarak Doğum yaptı. Doktorlar bile bu çocuğa mucize çocuk demişlerdi o kadar imkansızdı hamile kalması ama Allah ol dedi oldu.

Siz nişanlınıza bunu nasıl söylerim diye dert etmeyin siz öncelikle tedavi yöntemlerini araştırın ve bu işin peşini bırakmayın. Evlilikle ilgili ciddi bir yola girmeden mutlaka çözümünü bulmaya çalışın. O zaman hem sorununuzu hem de varsa çözüm yolunu yoksa da bir çözümü olmadığını ve karar vermesi gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın.

tabıkıde soyleyın kımsenın oıcuk sahıbı olmak hakkı elınden alınamaz eger kı onun ıcın onemlı bır sey ıse baba olmak bunu bılmelı ve kabul edebılıyorsa sızınle yoluna devam etmelı, bu ılerde bosanma sebebı bıle olabılır..

Biz söyle dicez bence sen söylemeyeceksin.
Çünkü söylemeliydin şimdiye kadar.
Nişanlını kaybetmek istemiyorsun.

Fakat gerçeği bilmeli evlendikden sonra daha vahim olabilir durum.

Tabi ki söyleyeceksiniz. Karşınızdaki insanı kandırmaktır bu yaptığınız.
Söyleme, belki olur gibi yalanlara sığınmayın.
Empati yapın. Sizin başınıza böyle bir durum gelse ne yapasınız.
Sorun çocuk olup olmaması değil ki, sorun sizin bir şeyi saklamanız hatta saklamaktan öte yalan söylemeniz. Hatta karşınızdakini kandırmanızdır.
Benim başıma gelse ben hemen boşanırım. Çünkü bir şey saklanmış ve ben kandırılmışım. O kişiye artık evlilik süresince aslaaaa güvenemem.

bana da yaptırmaya çalışmışladı o iğneyi ama başka doktor engeledi olma dedi. bazılarında kalıcı etki oluyor malesef.
tabi ki nişanlınıza söylemelisiniz. mutlaka ortaya çıkacaktır.
söylemezseniz onu kandırmış olursunuz. hiç hoş değil.
ayrıca sizi seviyorsa bu şekilde sevmeli.
damızlık almıyor hayat yoldaşı alıyor yanına.
işine gelmezse de ayırın yollarınızı.

tabiki söylemen lazım.
ama durumunuzda bana saçma geldi. neden çocuk sahibi olmayasınız ki. bir iğneyle kısırlaşan insan görmedim hiç. bende bir doktora danışın mutlaka.

Bu dediğin tıbben mümkün değil
20 yıldır sebepsiz uterin kanama hastasıyım
Binlerce tedavi gördüm, menapoza girmeden o kanamanın kesilmesi imkansız
Sadece hormonlu spiral kullananlarda ki 4 yıl kullandım, yan etki olarak kanama ya tamamen kesiliyor ya da miktarı çok azalıyor. Herşey anlattığınız gibiyse doktorda bir sıkıntı var, çünkü 20 yıldır bu hastalıkla cebelleşmeme rağmen , rahim ağzı teşhisi ile ameliyat olmama rağmen, doktor bana bile %100 bebeğin olmaz diyemedi. Geçen hafta hormonlu spiralimi çıkarttırdım yan etkilerinden dolayı, üstüne basa basa söyledi, böyle bir ihtimal var diye, bence doktorunu bir değiştir, sonuç kesinse nişanlına tabi ki söylemelisin, saklanacak bir durum değil

Tabiiki soyliyceksin kaldiki cok onceden soylemen gerekirdi.. buarada insan olarak ne kadar basitlesiyoruz bazen.. soylememissin ve soylemiyceksen resmen adami kandirmis olursun.. buarada tersi olsaydi ve sana soleneseydi ne hissederdin? Gelip burda anne olmaya hakkim yok mu diye soylerdin.. ki bide ailenle bir olup kandirmak niyetindesin yani?? Pesh

Seni onceki yazilarindan biliyorum.. eger anne olma istegin varsa insaAllah Rabbim sanada nasib eder..

Seni onceki yazilarindan biliyorum.. eger anne olma istegin varsa insaAllah Rabbim sanada nasib eder..

Çok teşekkür ederim :)
Yaşım epeyce ilerledi, içimdeki o istek de epey azaldı
Olmayacağını kabullenerek çok uzun yıllar geçirdim, şimdi bu küçük ihtimal gözüme bir tuhaf görünüyor
Eşim çok sevinir olsa, ben hayırlısını istiyorum Rabbimden, gücümü yettirebileceksem nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin

Ilk önce inşallah sende bi gün anne olursun sana inş Rabbim tattirir... ama onunla ta nisanlanmadan önce söylemen gerekirdi değil soylememek geç bile kalmışsn hemen söylemen gerekiyor bence bu ona çok kötülük olur.. bırak o karar versin yıkılıp yıkılmayacagna

Amin cnm hepimizin duasi ayni..kimseye muhtac olmayalim.. kimseyi kimseye muhtac etmesin...eger oyle bir ihtimal varsa deneyebilirsin tabii.. bazi seylerde nasip kismet .. oteye gitmez..

Kesinlikle hemen söylemelisin çünkü hayatta hiçbirşey sır kalmaz mutlaka bunu evliliğiniz içerisinde o bunu öğrenecek ve kendisini kandırılmış hissedicek bu evliliğe çok büyük yara açar.Şimdiden söylersen seni seviyorsa kabul eder ve bunu bilerek evlilik yaptığı için birlikte bir çare arayabilirsiniz diğer türlü bildiğin halde sakladığın ortaya çıktığı an işler değişir

benim de sıkıntım vardı doktorlar daha üniversitedeyken olmayabilir demişti ama ben eşimle tanışınca söyledim böyle bir sıkıntı var diye. olsun ben seni istiyorum dedi varsın olmasın dedi. ne mi oldu 14 ay sonra hamile kaldim evlendigimizin. ben dürüst davrandım. hamd olsun rabbim verdi.

Ailen neden söylemeni istemiyor ki ? Ilerde bosandigin zaman daha mi iyi olacak sanki ? Hemen söylemelisin belki çocuk isteyecek belki mutsuz olacak , bunu ona yapmaya hakkin yok. Zaten seni çok seviyorsa ayrılmaz

Çocuk istiyor ama olmama ihtimali için evlenmemesi, çocuk isteyip olmadığı için senden boşanmasından iyidir.

Nişanlınin cocugu olmsaydı bunu sana söylemeseydi ve evlendiğinde ogrenseydin ne hissederdin bunu düşünmek bile cevabı veriyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…