söyleyememm,güvenleri kırılır kardeşim yok benim,kaç defa öğrendi babam bu seferde duyarsa çok kötü olur,hakkımı helal etmem demişlerdi tekrarlanmasın demişlerdi ama işte.. Çok korkuyorum napcam off
İnsan değil ki o anlamaz.3 yılımı verdim geride almasını bilirim diyorO zaman erkek arkadaşını al karşına konuş. Bak istemiyorum artık içimden sana karşı bir his yok bitti ne olur anla sevmeyerek nasıl devam edebilirim ki de.
Belki laftan anlar.
İnsan değil ki o anlamaz.3 yılımı verdim geride almasını bilirim diyor
İnşallah çok korkuyorum ..Allah yardımcın olsun canım ya çok zor şeyler yaşıyorsun.. İnşallah en yakında kurtulursun..
İnşallah çok korkuyorum ..
Allahımdan başka kimsem kalmadı zatenÇok dua et canım benim Allaha aç kalbini o seni geri çevirmez.
Ailem beni düzgün yetiştirdi.Ya beraber çektiğimiz fotoğraflar , güveniyorlar ama bundan önce 5 defa dışardan babama kızının sevgilisi var diye söylemişti akrabalar,babam 2defa okuldan almaya yeltendi gene akrabalar durdurdu,bu defa öldürür babam beni kimse durduramaz,bide kapıya geldiği içinde balkondan sallandırır.ne fotosu bunlar ki bu kadar sorun olacak ayrıca ailen sana güvenmiyormu da elin iti kopuğuna bu kadar prim veriyorsunuz ah aileler ah kızlarını düzgün yetiştirmezler böyle serserilerin tehditlerine maruz bırakırlar çocuklarını..
Ya gerçekten önceki olayları bilmediğiniz için ailemide tanımıyorsunuz annem bana sütümü helal etmem birdaha onunla adın geçerse dedi.Ve asla affetmezler,hiç görmemeliler görürlerse gerçekten evden atar öldürürler çok disiplinli katı kuralları var babamın..Değerli Özümse kardeşim,
Hatanın neresinden dönsen kardıri diye bir söz vardır.
Annenden Babandan korkabilirsin. Ama İnan bana onlar sana zarar dokunmaması için elinden geleni yaparlar.
Asıl korkman gereken kişi o bahsettiğin kişi.
Anne babandan saklama hiç birşeyi.
Ve onların güvenlerinin boşa çıkarmamak için gerçekten güven dolu hareketlerde bulun.
Yani Annen Baban kamerayi görmediklerini ve hiçbir zaman görniyeceklerinin farz edelim. Bu seni rahatlatacak mı? Unutma ki insanın vicdanını dinlememesi kadar kötü bir şey yoktur.
Annene konuyu olduğu gibi anlat ve ondan yardım iste. Ailenden sakın korkma, onların sana hiç bir zaman kötülüğü dokunmaz. Ancak senin iyiliğin için dididnirler. Kızmaları da bunun içindir. Bunları düşün. Aklı selim ile düşün ve ona göre hareket et. Neyin doğru olduğunu bulacaksın diye inaniyorum.
Aynen öyle yapıyor zaten..Güya deli gibi aşıktı banagenç bir kızsın elbette sevgilin olacak ailenin bunu kabul etmesi lazım istemedikleri bir kişi de olsa merak etme baban öğrense de sen evlatlarısın işte böyle korkuları bilen erkeklere prim verdikçe onlar da böyle saçma tehditlere başvuruyorlar ezikliklerini tatmin için yazık yani.
Önce bi konu açmıştım belalı sevglm vardı küfür etti ayrıldık diye..
Bugün okula gittim yanıma geldi dediki ayrılırsan hayatı zehir ederim.Ne yaparsın
napcan falan dedim.
Bu bi kaç defa bizim kapıya gelmişti beni görmeye falan , bzim kapıda kamera kayıtlarını kaydediyor
diyoki babana fotomu göndercem , kamera kayıtlarına baksın.Bide bizim kapının önünü tam çekmiyor,yani kapıda konuştuk fakat kamera o kadarı göstermiyor sadece kapıya gelindiğini gösteriyor.
Bu sefer içeri girdim falan filan dicem babana anlatcam fotolarımı göndercem
görürsün dedi şok oldum!
Babam öğrenirse okutmaz,üniversiteye hazırlanıyorum.Napıcam ? Nolursunuz yardım edin
o söylemeyeceğimi bilir,3 yıl çıktık beni babamın vereceği tepkileri herşeyi biliyor,ne yazıkki ben söylemiştim.O ısırır ama çok iyi tanıyorum onu,babamın işyerine kadar gider şerefsiz..Canım korktuğunu belli etme şuna.. Muhatap olma..Rahat görün.. Eğer çok laf atarsa,babamla konuştum,iğrenç tehditlere pabuç bırakır mıyım! de.. Babam kızdı baya ama sonuçta evladıyım sarıldık güzelce,seninle muhatap olmayacağıma söz verdim,zaten de istemiyorum! de çekil git.. Çok da hava atmadan tabi..
Üzülme,havlayan köpek ısırmaz derler ya çok doğru bir söz..
Prim verme böyle karaktersizlere..
Dediğim gibi 3 yıl çıktık,ben söylemiştim onuda.Hatta madem görünmüyor içeri girim demişti izin vermemiştim.Yine gidip anlatabilir babam nerden muhatap oldu falan der , en iyisi anneme arkadaşlarıma demişki eğer benden tamamen vazgeçerse iftira falan atcam demiş diyim ama demeyede korkuyorum,babam kapılarına dayanır of ne kadar talihsizimkayıtların uzun süre saklandığını düşünmüyorum en fazla 3 aylıktır. bence sen bu çocuğa de ki senden korkmuyorum babama herşeyi anlattım bana kızdı ama sana daha çok kızdı o kim oluyo da seni tehdit ediyo bana resim gönderiyo göndersinde bak noluyo falan dedi de korkar belki. hem ailenizin bildiğini düşünürse sizi tehdit etcek bişeyi kalmaz. ayrıca bu çocuk kameranın nereyi ne kadar çektiğini nerden biliyo ki kapıyı tamamen çekiyo içeri girmediğin görünüyo arkadan de kapını önünde durduğun belli oluyo ben baktım de ayrıca 1 ay saklanıyo kayıtlar silindi bile de nerden bilcek ki. son olarakta sizden uzak durmasını kesin bi şekilde söyleyin korkmayın korktuğunuzu belli edrseniz daha çok tehdit eder sizi bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?