- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
o söylemeyeceğimi bilir,3 yıl çıktık beni babamın vereceği tepkileri herşeyi biliyor,ne yazıkki ben söylemiştim.O ısırır ama çok iyi tanıyorum onu,babamın işyerine kadar gider şerefsiz..
Dediğim gibi 3 yıl çıktık,ben söylemiştim onuda.Hatta madem görünmüyor içeri girim demişti izin vermemiştim.Yine gidip anlatabilir babam nerden muhatap oldu falan der , en iyisi anneme arkadaşlarıma demişki eğer benden tamamen vazgeçerse iftira falan atcam demiş diyim ama demeyede korkuyorum,babam kapılarına dayanır of ne kadar talihsizimyaşın 17 yani neyime benim sevgili..
o söylemeyeceğimi bilir,3 yıl çıktık beni babamın vereceği tepkileri herşeyi biliyor,ne yazıkki ben söylemiştim.O ısırır ama çok iyi tanıyorum onu,babamın işyerine kadar gider şerefsiz..
Dediğim gibi 3 yıl çıktık,ben söylemiştim onuda.Hatta madem görünmüyor içeri girim demişti izin vermemiştim.Yine gidip anlatabilir babam nerden muhatap oldu falan der , en iyisi anneme arkadaşlarıma demişki eğer benden tamamen vazgeçerse iftira falan atcam demiş diyim ama demeyede korkuyorum,babam kapılarına dayanır of ne kadar talihsizimyaşın 17 yani neyime benim sevgili..
Babanın iş yerine gitse ve senin hakkında konuşsa, baban onu linç etmeden bırakır mı? Salak mı bu düşünemiyor mu, bir babadan bahsediyoruz
Bildirir,öldürür.Ama onun korkusu yok ki hiçbişiden bundan öncede kaç defa gitcem babana falan filan gibi saçma hareketlerde bulunmuştu..Bence yapamaz, o kadar cesaretli mi? Baban sana haddini bildirecektir, peki ona??
Aaa aman iyi oğlum iyi yaptın diyip geçmeyecek dimi?
Sende babanın onada haddini bildirmeden gerdi kalmayacağını belirt, ikimizde yanarız de..
Bırakmaz haklısınız rahatladım biraz.Bulur onu gebertir.Teşekkür ederim..Babanın iş yerine gitse ve senin hakkında konuşsa, baban onu linç etmeden bırakır mı? Salak mı bu düşünemiyor mu, bir babadan bahsediyoruz
Ailem kötü oldugunu bildiği için zaten tepki göstermişti,tanıyordular onu..burda hata tamamen ailende
sen genç bı kızsın sevgılın olmasıda çok doğal
aile nasıl olur olmaz falan gıbı yaklaşımları çok yalnışş
işte bak yalnış insanmış karşındakı şimdi destek olabılecek kımseyı yanında bulamıyorsun
hasta ruhlu eskı sevgılıde bu fırsattan ıstıfade bişi yapmıuycak olsa bıle gözunu korkutup bundan zevk duyuyor
aileler çocuklarını butun ınsanlardan korumaya çalışmamalı kötü insanlar korumaya çalışmalı
ailenın teplkisi belki fazla olucak ama yınede yardım almak zorundasın
Ya kamemar kayıtları ya hala duruyorsaKatılıyorum..
Baba bu sonuçta önce onu bir haşat eder. Sonra sana kızar ama böyle karaktersiz birine yüz verdin diye kızar.. Sanmıyorum sözüne inanacağını..
Evet,güvendim inandım da ne oldu gerizekalı arkadaşım gitmiş niye böyle yaptın demiş,malın verdiği cevap babası belki onu bana verir evleniriz hemen.Aptal ya . Çok teşekkür ederim.sen naparsan yap annen baban evlatlarına sırt çevirmezler. korkma sen duanı et Allahına sığın inan bana Allah öyle yüce ki yeterki sığın seni zor durumda bırakmaz... ya insan sevdiğini tehdit falan edemez ya kıyamaz bununki sevgi değil hastalık. psikopatlık. insan sevdiğindn ayrılsa bile zarar gelmesini istemez. sen korktuğunu belli etme. hayatıda zehir etme kendine. bunlar öter öter susar. inş. çabuk atlatırın buda sana tecrübe olsun... ve sana benden abla tavsiyesi her seviyorum diyene sakın güvenme. yoksa benim gibi bu hayatta yaşından çok hataya sahip olursun
Ay bu çok yattı aklıma,o beni terketsin bulaşamaz da ayy teşekkür ederimo zaman bezdirme takdiğini uygulayacaksın.uyuz olduğu bi insan haline geleceksin onu kaçıracaksın ilgisiz uyuz bi insan olacaksın
İftira atmıcak ki bizim kapının önüne gerçekten gelmiştial bigün karsına cocugu gel konusalm de telefonuna konusmalarınızı ses kaydı yap koy cantana fermarı acık konnus oda konuscak işte babana söyle söylerım iftira atarım sana vbgibi konuscak o. sonra iftira gibi bişey yaparsa babana dinletirsin bak baba dogru söylüyorum ayrıldım diye böyle yapıyo dersin oluur biterr :)
Ay bu çok yattı aklıma,o beni terketsin bulaşamaz da ayy teşekkür ederim
İftira atmıcak ki bizim kapının önüne gerçekten gelmişti
Bildirir,öldürür.Ama onun korkusu yok ki hiçbişiden bundan öncede kaç defa gitcem babana falan filan gibi saçma hareketlerde bulunmuştu..
Bırakmaz haklısınız rahatladım biraz.Bulur onu gebertir.Teşekkür ederim..
Ailem kötü oldugunu bildiği için zaten tepki göstermişti,tanıyordular onu..
Ya kamemar kayıtları ya hala duruyorsaBir ay önceydi tam inşallah silinmiştir..
Babam bundan öncede duymuştu bir kez 1 bir kezde 5 ay konuşmadı benle,daha yeni düzeldi aramız,duyarsa asla affetmez ve ben babamı kaybedemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?