- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sen memnun musun önemli olan oÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Tc’den mi bahsediyoruz?bu yüzden cinsellikten kaçan ''amaan kocam akşam yine rahat bırakmadı' diye şikayet eden kadın dolu etraf.
evet. çevremde orta yaşın üzerinde ki kadınlardan sürekli bu cümleyi duyuyorum. yada konuşma şekilleri bu bilemem ama cinsellikten işkence gibi söz ediyorlar. ben aksini söylediğimdeyse şaşırıyorlar ve 'aaayyy kız sende az değilsiiiin' gibi bir tepki geliyor.Tc’den mi bahsediyoruz?
Bende kk da hep kocam ilgisiz.10 günde bir zorla yazılarını okuduğumdan normali bu zannettim.evet. çevremde orta yaşın üzerinde ki kadınlardan sürekli bu cümleyi duyuyorum. yada konuşma şekilleri bu bilemem ama cinsellikten işkence gibi söz ediyorlar. ben aksini söylediğimdeyse şaşırıyorlar ve 'aaayyy kız sende az değilsiiiin' gibi bir tepki geliyor.
Çok yazık be yalnız.evet. çevremde orta yaşın üzerinde ki kadınlardan sürekli bu cümleyi duyuyorum. yada konuşma şekilleri bu bilemem ama cinsellikten işkence gibi söz ediyorlar. ben aksini söylediğimdeyse şaşırıyorlar ve 'aaayyy kız sende az değilsiiiin' gibi bir tepki geliyor.
Çok ıslanıyorsan sorun olur boyuÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Ben anladım sizi.Kadınlarımız bile istediklerini söyleyemiyorlar.Birisi söylese hemen yargı,linç,şaka yollu ayıplama.Sanki bu ülkede kadınların ben seks istiyorum demesi suç gibi.En kötüsü de bunu kadaınların birbirine yapması.Çok yazık be yalnız.
Anlamadım niye utanıyorsun ki?Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Cinsellikten zevk alan mutlu kadınlar buraya başlık açmıyor. Ondan öyle düşündü arkadaş.Ben anladım sizi.Kadınlarımız bile istediklerini söyleyemiyorlar.Birisi söylese hemen yargı,linç,şaka yollu ayıplama.Sanki bu ülkede kadınların ben seks istiyorum demesi suç gibi.En kötüsü de bunu kadaınların birbirine yapması.
Testislerin yok gibi olması ileride çocuk sahibi olmasını etkiler mi demek istediniz?İnmemiş testis gibi bir şey mi bahsettiğiniz?Sorun olup olmayacağını doktora gitmeden bilemezsiniz.Yani boyu kısaysa kısadır.İleride uzamayacak.Bitki değil sonuçta.Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?