Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eriyo mu ki testisler git gide acaba onu mu anlatmaya çalışıyo

Katibin Ruhu
Testis Erimesi (Atrofi)
Testis önceden mevcut olduğu halde daha sonra ortaya çıkan etkiler (damarlarda tıkanma, burulma ya da zedelenme-travma) sonucu testis erimesi meydana gelmiştir. Yapılan ameliyatta bu hastalarda sperm kanalının torba içinde ya da kasık kanalın bir noktasında son bulduğu görülür.
Hakikaten eriyormuş.

Testis küçüklüğü doğurganlık sorunlarına sebep olabilir. Yani gelişmemiş mi, yoksa vücudunda yapışık olup keseye mi düşmemiş çok anlamadim ama çevremden duyduklarım bunların spermlerde sorun yarattığı yönünde.

Erkekler vajina tercihi yapamadıgı gibi kadinlar da penis tercihi yapmamali bence ya cok da önemli degil 5 6 7 tane görmüs olmalıyız ki karşılaştiralim sadece eşimizinkini gördüysek neye göre uzun ya da kısa diyeceğiz ki ? Vajinismus tedavisi olurken en küçükten en büyügüne bütün dilatörlerle egzersiz yaptim en büyüğü hic de hos bir deneyim değildi doktoruma bunu belirttigimde kabul ediyorum vajinismus tedavisi yapan bir doktor olmama ragmen bunu ben de almakta zorlanırim demisti.

Konulu filmler varya.Vajina tercihi derken?Onlarda zara göre yapıyorlar tercihlerini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…