- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Eriyo mu ki testisler git gide acaba onu mu anlatmaya çalışıyoTestislerin yok gibi olması ileride çocuk sahibi olmasını etkiler mi demek istediniz?İnmemiş testis gibi bir şey mi bahsettiğiniz?Sorun olup olmayacağını doktora gitmeden bilemezsiniz.Yani boyu kısaysa kısadır.İleride uzamayacak.Bitki değil sonuçta.
Dondurma gibi mi yalayınca eriyen?Eriyo mu ki testisler git gide acaba onu mu anlatmaya çalışıyo
Islanmayla boyunun ne ilgisi var ben anlayamadim. Uzun olsa da kısa olsa da ıslanma sürtünmeyi azaltır.Çok ıslanıyorsan sorun olur boyuYani pek bir şey hissetmezsin
Erimiş dondurma gibiTestis küçüklüğü doğurganlık sorunlarına sebep olabilir. Yani gelişmemiş mi, yoksa vücudunda yapışık olup keseye mi düşmemiş çok anlamadim ama çevremden duyduklarım bunların spermlerde sorun yarattığı yönünde.
Oooo vuslat tamam.Görmeden mi söylüyorsun? Gördün mü?
Hayal etmek istemiyorumErimiş dondurma gibi
Algida mı Maraş mıErimiş dondurma gibi
Kesme: dondurmaAlgida mı Maraş mı
Sünnet olduğunu unutup bi daha mı olmuş acaba?Kesme: dondurma
Zorunlu gelsede detay verse.Sünnet olduğunu unutup bi daha mı olmuş acaba?
Ya yazık kız adamın pipisi küçükmüşKesme: dondurma
Belki kalındır.Ya yazık kız adamın pipisi küçükmüş
Konulu filmler varya.Vajina tercihi derken?Onlarda zara göre yapıyorlar tercihlerini.Erkekler vajina tercihi yapamadıgı gibi kadinlar da penis tercihi yapmamali bence ya cok da önemli degil 5 6 7 tane görmüs olmalıyız ki karşılaştiralim sadece eşimizinkini gördüysek neye göre uzun ya da kısa diyeceğiz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?