• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
kadınlar genişliyorsa (yalan) erkekler de aşınıp küçülür o zaman (yalan)
Nasreddin hoca demiş, genişlediğine inanıyorsun da öldüğüne niye inanmadın 😄
bu konuda tek etken penis boyu değil. senin ve partnerinin ten uyumu önemli olan. belki büyük penis çok canını yakacak ilişki yaşayamayacaksın bir de bu açıdan düşün :)
cinsel haz ilişkide çok çok önemli ama ülkenin algısı maalesef bu konuda sığ kalıyor.
bu yüzden cinsellikten kaçan ''amaan kocam akşam yine rahat bırakmadı' diye şikayet eden kadın dolu etraf.
karşılıklı haz alınmalı ki aradaki bağ güçlensin. bunu da sadece boyla yada görmekle anlayamazsın
azıcık züğürt tesellisi gibi olmuş, evet tek başına yeterli değil ama bazı şeylerle iyi dokunuşlar, iyi fizik, şefkat, düşünceli yaklaşımlar ve diğerleri ile birlikte bu özellik meteor düşürtür😁 amaaan büyük kötü derken bile bi övünme var orda. Sahi insan arkadaşına niye kocasının şükünden bahseder ki 😬

Yavrum bak Allah seni defalarca kez uyarmış en başından beri.
Daha başına hangi musibetler gelmesi gerekiyor vazgeçmek için?
Biz hiçbir üyenin hayatı hakkında bu kadar teferruatlı bilgi sahibi değiliz senden gayri:)
Ama senin görümcenin ayakkabı numarasına kadar biliyoruz.

:rolleyes: senin gibi birileri lazim buraya. Yoksa gulemeyiz yavrum

Çoğunluga göre mi hareket edeceksin ya? Herkesin ayrı fikri zikri var sen memnun musun alışır mısın ona bakacaksın tatmin ediyor mu etmiyor mu test et onayla herşeyin abartısına düşkün bir dünyadayız malesef ozellikle o sektör herşeyin irisi iyidir diye izlenim yaratıyor popüler kültüre yenilme 🤣🤣

Boyu elbette çok önemli değil ancak 10 cm de baya küçükmüş bir süre sonra yetersiz kalır bence :KK43: Yalnız testisler önemli ya inmemiş testis ya gelişmemiş testis ki spermlerde sıkıntı olması yüksek ihtimal..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X