• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben atın şeyini ilk gördüğümde bacak zannedip korkup ağlamıştım.🥹 Tabi küçüktüm ama şimdide değişen bir şey yoktur bence yine görsem ağlarım gibi.kdjdjd
Hassas kalpler için dünya bir cehennem…

Hassas kalpler için dünya bir cehennem…
Bence sen de ağlardın.🥹

3 sene önce at çiftliğine gittik. Bir tane bembeyaz bir at kestirdim gözüme dedim ben buna bincem. Görevliler ık mık etti huysuz o falan diye ama dinlemedim.🥹 Atın kudurma dönemleriymiş nerden bileyim. Beni ısırmaya çalışmalar,hoplatmalar, birden hızlanıp yavaşlamalar bilmem neler. Görevliye yalvar yakar zor indim hayvanın üstünden.

Son düzenleme:
Sonuçları merakla bekliyoruz sallamak kolay erkek milleti gerçekler yakında gün yüzüne çıkıyor 😂

Konuyu açan kişi ölçtü mü nerden biliyor acaba kaç cm
Parmağımla ölçtüm yani üstten erekte olduğunda ölçtüğümde 8 cm hatta 10 arası bi şey oluyor , dün konuşurken tatmin olmadığımı söyledim bana belki benim penisim küçüktür dedi . Bi şey diyemedim

psikoloji çok önemli zaten seksin en önemli kısmı ön sevişme gerçekten ön sevişmede üşenmeyen ne kadar erkek varsa onlarla ilişki hep iyi ilerliyor. Yani ilişki aslında onun büyüklüğünden ziyade bizim psikolojik olarak kendimizi vermemize bağlı. Şimdi küçük diye kafasına koyan biri nasıl bu hazza zaten kendini sokabilir ki. Oyüzden buna takılan biriyse hem erkeğe yazık hemde konuyu açan arkadaşa
Sanırım başta bu düşüncem yoktu ilişkiye girerken , ama sonra baktım ki aşağıda testisleride yok yani böyle sallanmıyor oda tuhafıma gitmişti yani şimdi bunları bilerek devam ediyorum nasıl olucak bilmiyorum,

Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Yani ülke ne halde, insanlar perişan evsiz barksız...
Sen hala çük peşindesin! Allah seni ıslah etsin, akıl fikir versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X