• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ülke ne halde, insanlar perişan evsiz barksız...
Sen hala çük peşindesin! Allah seni ıslah etsin, akıl fikir versin.
Saçmala istersen , sen hayatına devam etmiyor musun ? Hayat devam ediyor , siz bu konuyla beni yargılayamazsınız , açıp duamı da ederim üzülüyorsam ben üzülürüm , sen bunu nereden bileceksin. Allah seni ıslah etsin de doğrunun bu olmadığını gör

Saçmala istersen , sen hayatına devam etmiyor musun ? Hayat devam ediyor , siz bu konuyla beni yargılayamazsınız , açıp duamı da ederim üzülüyorsam ben üzülürüm , sen bunu nereden bileceksin. Allah seni ıslah etsin de doğrunun bu olmadığını gör
Hayatıma devam ediyorum ama en azından senin gibi çük derdinde değilim. Şu acının içinde bu konuyu açmaya bile utanmamışsın. İnsanlar neyin derdinde, sen neyin derdindesin. Zaten eski konularını da biliyoruz. İşin gücün erkek arkadaş ve seks...

Başka birşey değil! Rabbim bu Berat Kandili'nde sana akıl fikir ihsan eylesin.

Hayatıma devam ediyorum ama en azından senin gibi çük derdinde değilim. Şu acının içinde bu konuyu açmaya bile utanmamışsın. İnsanlar neyin derdinde, sen neyin derdindesin. Zaten eski konularını da biliyoruz. İşin gücün erkek arkadaş ve seks...

Başka birşey değil! Rabbim bu Berat Kandili'nde sana akıl fikir ihsan eylesin.
Amin amin inşallah

Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Aaaa minik solucan yaa tut çek kopar gitsin one öyle

biraz araştırma yaparsanız kadının vajinasının 7-8 cm oldugunu uyarılma ile 9 - 10 cm e kadar buyudugunu ogrenebilirsiniz kadının zevk noktalarıda bunun 4 te 3 nde var yani penisin size zevk veren kısmı sadece 7.5 cm lık kısmı daha açıklayıcı olmak gerekirse 30 cm penis bile olsa 7.5 cm den sonrasının sizin zevk almanıza etkisi kalmıyor

burda önemli hususlar var buyuk penisle farklı pozisyonları rahat rahat yapabilirsiniz yani yatak odanız daha renkli olur görsellik olarak daha fazla hosunuza gidebilir boyu değil işlevi önemli tabiri sanırım burdan geliyor

Ben karış hesabı ile ölçmüştüm, kendisi söylemek istemedi diye😂😂
Konuyu cevap yazmadan okuyacaktım ama dayanamadım seni okuyunca😅, aynısını ben de yaptım 🤣 yıllar sonra öğrendim ki benim tahminimden 2cm daha uzunmuş. Ama işlev olmasa hiçbir işe yaramaz.

Z zorunlualann olacak pozisyonları dene kamasutra yapmak zorunda değilsiniz. Misyoner, cowgirl, doggy iş görür, bir de penetrasyon esnasında kegel egzersizi yap hissedebilmek için. Onlarda da olmazsa maalesef hiç şansın yok.

Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Konu eskiymiş ama giriş cümlesine öldüm bittim.agahahahahah
Penis boyu 10 cm olan biri nasıl çok mükemmel olabiliyor allaşkına? Az mükemmeldir o.ahshsjshdb

En buyuk Derdin bu olsun

Bende böyle düşünerekten devam ediyorum ten uyumumuz gerçekten çok iyi iğrenmiyor her şeyi yapar ama erekte olduğunda bile o kadar küçükki bilmiyorum ilişkiye girdikçe büyür mü acaba
aladdinin sihirli lambası mı bu ovaladıkça içinden cin çıkacak ne görüyorsan odur boyu idare et

evet. çevremde orta yaşın üzerinde ki kadınlardan sürekli bu cümleyi duyuyorum. yada konuşma şekilleri bu bilemem ama cinsellikten işkence gibi söz ediyorlar. ben aksini söylediğimdeyse şaşırıyorlar ve 'aaayyy kız sende az değilsiiiin' gibi bir tepki geliyor.
Menopozdan sonra ıslanma sorunu oluyor, libido düşmese bile ve istek olsa bile kadın gençken olduğu gibi her an ilişkiye hazır ve nazır olmuyor, önsevişme gerekiyor. Erkeklerimiz de önsevişme konusunda tembel olunca kadına ilişki işkence gibi geliyor.
konu sahibinin sorusuna gelince cinsellikte ten uyumu önemlidir ve işlev önemlidir, penis boyu önemli değildir. Erkek arkadaşınız bunu kompleks yapmadıysa sorun yoktur ama kompleks yaptıysa sorun olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X