- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 38
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Kıskandığı mevzular var belliki, izin almanızı istemediği için patronla konuşup önünüzü kesmiş.
Olması gerekene göre yıkılıp perişan olmaktansa; olana göre, gerçek iş arkadaşlarınızın kişiliğine göre beklentiye girin. Bunlar böyle deyin ve uzak durun, hiçbir şekilde bu tiplerle sır paylaşmayın, onların sırrını da tutmayın.
Çözüm belli aslında, yapın kurtulun bunlardan.
Kıskandığı mevzular var belliki, izin almanızı istemediği için patronla konuşup önünüzü kesmiş.
Olması gerekene göre yıkılıp perişan olmaktansa; olana göre, gerçek iş arkadaşlarınızın kişiliğine göre beklentiye girin. Bunlar böyle deyin ve uzak durun, hiçbir şekilde bu tiplerle sır paylaşmayın, onların sırrını da tutmayın.
Çözüm belli aslında, yapın kurtulun bunlardan.
Bu sürekli intiharı düşünme nedir gerçekten anlam veremez oldum insanlara. İş yerinde cephe almışlar, tatile baktığınızı ispiyonlamışlar, e o zaman öliyim bare.
İşinizde ya hakkınızı arayacaksınız ya da çıkacaksınız. Evliliğiniz berbatsa boşanacaksınız. Bu kadar hayattan vazgeçme isteği ne oluyor yani?
Psikolojik destek alın. Açıkcası şunlar için ölmeyi düşünen bir insanla ben de arkadaşlık yapmak istemezdim.
Eminim çok zordur ama çözüm bu değil. "İntiharı düşünür gibi oldum" sanki marketten şunu mu alsam diye düşünüyorsunuz. Hayret bir şey.
Size bile isteye kasıtlı bir şekilde kötülük yaptığını anlayabilirsiniz.
Bir yerlere gidip kafa dağıtmak iyi gelebilir, izinleriniz sıkıntılı mı?
Bunun farkındayım. Gerçekten yargılamak için söylemiyorum ama bunun normalleştirilmesi de doğru değil. Kesinlikle yardım alınmalı ki ağzınızdan bir kere bile bu çıkarsa, bunu yapma potansiyeliniz yüksekmiş. Herkes aynı değil evet ama bu normal de değil.Lütfen yargılamayın. Her insan bir değil ki. Kimine üfürük gibi gelen birşey kiminde deprem etkisi yaratıyor. Herkes aynı değil.
Hemen bir yakınlık gösterdi diye candan arkadaşınız olmaz ya. Ve tabiki herkeste de erdrm ve ahlak gibi değer tam olmuyor.İşte beni kıskanan bir tip de değildi ki iyi biriydi. Tanıdığımdan beri iyiydi. O yüzden şoktayım yani herşey bir anda oldu. Biri dedikodu mu yapıyor noluyor şüphe içindeyim. Bir de patron durduk yere odamı sadeleştirmemi fazlalıkları atmamı istedi kızlar kuşkuya kapıldım başım çatlıyor üzüntüden
Keşke kabul etseymişim, böyle değişecekleri hiç aklıma gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?