- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Birkaç ay öncesinde susardım. Artık cevap veriyorum. Fakat cidden nasıl bir anneye karşı bu kadar kötü olabiliyorlar merak ediyorum. Ben hiç öyle birisi olmadım. Kimseye bunu demedim mesela. Çok garip ve çok saçmalarİnsanlar hiç susmaz zaten. Sanki onlara ne. Ya duymamazlıktan gelin yada bi güzel cevaplarını verin. Başka yapacak bir şey yok.
Sadece kötülük olarak yapmıyorlar zaten. Mesela benim çocuğum 9 aylık yürüdü sizinki daha yürümedi mi?Birkaç ay öncesinde susardım. Artık cevap veriyorum. Fakat cidden nasıl bir anneye karşı bu kadar kötü olabiliyorlar merak ediyorum. Ben hiç öyle birisi olmadım. Kimseye bunu demedim mesela. Çok garip ve çok saçmalar
"Şu an tek azabım var o da seni tanıyor olmaktan " deseydinMilletin ağzı torba değil ki büzesin. Bebek bu ne zaman hazır olursa ne zaman canı isterse o zaman yürür,konuşur. Takmayın ve cevaplarını verin kesinlikle. Sinir oluyorum öyle insanlara benim bebeğimde tek göğüsten emdiği için boynunda çok ufak bir eğrilik olmuştu, birisi vicdan azabı çekeceksin senin yüzünden olmuş falan deyince çok üzülmüştüm. Ama sonradan düzeldi ve susmamayı öğrendim
O zaman diyemedim tabi, o gidince ağladım sızladım aldım çocuğu götürdüm doktora. Şimdi olsa ağzıma geleni söylerim o zaman sadece bakmıştım öyle"Şu an tek azabım var o da seni tanıyor olmaktan " deseydin
Resmen psikolojik tacizde bulunuyorlar...kendilerinin yetiştirdiklerini de gözümüz görüyor çok şükürO zaman diyemedim tabi, o gidince ağladım sızladım aldım çocuğu götürdüm doktora. Şimdi olsa ağzıma geleni söylerim o zaman sadece bakmıştım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?