Bunu neden yapıyorlar?

İyi ki etrafımda böyle tipler yok araya iyi mesafe koyardîm herhalde..

Burda bile öyle değil mi ?Bir konu açarsın aaa sen neden öyle yapıyorsun? Benim çocuğum hiç öyle değil, ben süper anneyim benim çocuğum o yüzden über üstü über ..

Yani empati yoksunu her yerde var her yerde
Eğitimliden eğitimsize..

ya cevap vermeyin ya da ağzına tıkayın lafları bir daha saçma sapan sataşamasın size. küçükken benim yengeler de kuzenlerimi benimle yarıştırırlardı ben biraz sakin içine kapanıkmışım yok bu kızdan bir şey olmaz aman benim oğluşum şöyle böyle zeki dedesini taklit ediyo tvdekileri taklit ediyor çok hareketli falan devamlı kıyas yapıyorlarmış bebekliğimden beri şimdi onların çocukları liseyi bile bitiremedi biri babasını daha önce çalıştığı yeri falan dolandırdı çocuğun yeri bilinmiyor çiftlikbank tosunu gibi kaçtı gitti bir yerlere yengem insan içine çıkamıyor.

onların fesatlığını kıskançlığını çocuğa yansıtmamaya çalışın şuanı zaten hatırlamaz da ileride de bak kuzenlerin böyle sen niye böylesin şeklinde bir şeyi hissettirmeyin bile size tavsiyem. kendimi hiç yetersiz hissetmedim mesela ben annem sağolsun hiç onların beklentilerini yetersizmişim gibi bana yansıtmadı bu yüzden ama akrabaları sevmem hala o derece tiksindirdiler beni kendilerinden de veletlerinden de. çocuğunuzda da ileride kötü çocukluk hatırası kalmasın onlar yüzünden.

Benim yeğenim de tam 1 yaşında olmak üzereyken yürümüştü ve konuşması da aynı şekilde gelişmişti. Ama görümcemin oğlu daha geç yürüdü ve konuştu şuan 3 yaşını geçti tam cümle yeni yeni kurmaya başladı. Hiçbir kere daha demedim annesine neden böyle diye. Kendim özel eğitimciyim çocuğum olacak gözümün önünde bu kadar problemli çocuk varken duble korku içindeyim. Ama kaynanam da yeğenimi tanıyor yeğenim her yönden yaşı gereği dr tabi Daha ileri olmasına rağmen durup durup kendi torunuyla benim yeğenimi kıyaslıyor. O kıyasladıkça ben de gözüne sokmaya başlarım az az...

cünkü kiyaslamak insanin dogasinda var- eger olmasaydi olympik oyunlar, sampiyonlar ligi, herhabgi bir yarisma, okullarda not vs. olmazdi.
yani kiyaslamak asiri normal bir durum. her insan kendini, esini,evini, parasini, güzelligini, cocugunu vs. kiyasliyor.
kiyaslamiyorum diyen net yalan söylüyordur.
takilacak bir durum degil.
normal standart insani sohbet bunlar. komsu hatce baska ne konussun, sen pilavi nasil yapiyorsun? senin kizinin saci niye kisa? vs. tabiki oturup sizinle cin felsefesini konusabilir ama genelde laf olsun torba dolsun sohbetleri - kiyaslama- icerir.

Hiç ciddiye almayın. Cahile laf anlatamazsınız. Kızımın ismi için bu ne biçim isim bu çocuk büyümedi mi hiç diyen bile duydum ben. Bir de iki kızım olduğu için beni teselli için sıraya geçenler var hala. Erkek istemiyorum ben deyince donup kalıyorlar. Gülüyorum artık. Türkiye de yaşıyorum nefret ettim erkek milletinden zaten.

Sizin adınıza üzüldüm ama anneniz ne güzel bilinçte ki size hissettirmemek için elinden geleni yapmış. Ben kızım için asla kıyas yapmam ve ona bunu hissettirmen. Mesela bu akşam kv kişisi diyorki o akşam beraber doğum yaptığınız bebek yürüyormuş Eeee dedim yani yok yani de falan diye açıklıyor saçma insanlar. Rabbim sağlık versin gerisi boş

Sana örnekler iki çocugumda 18 aylik yurudu ikiside cok zayifti her ortamda ben bakamiyomusum mumelesi yapilirdi ilk bebegimde cok uzulurdum ikincide takmadim takmayacaksin bizimki de boyle diyeceksin ben kücuk ogluma neden öyle yapiyo yurumuyomu yemiyo mu diye soranlara herseyi normal.endiselenmenize gerek yok diyodum

ayni dertten muzdaribim ve sinir oluyorum
olumlu yonlerini kimse gormuyorda herkes eksisine bakiyor cocuklarin
bi rahat yok insanlara sizene kardeşim diyorum ben artik

Benim kızım 2 yaşında çok iştahsız, annem her konuştuğuna söyler yemiyor diye. Bir de sürekli benim çocuklarım yerdi ben çocuklarıma herşeyi yedirirdim diyip duruyor. En son dayanamadım dedim ki "anne sanane." Sustu mu? Hayır :)

Aynen benim oğlum da öyleydi geç yurudu işte kemikleri zayıf kendi zayıf vs vs hep konuştular şimdi çakı gibi maşallah

Konu sahibi kulağının birini Tika böyle insanlara cidden duyulmamasi gereken sesler :/

Aynı annem ben o çocuk bende olsa sımsıkı yedirin hiç bakmıyorsun çocuğa oturtup karnını bi güzel doyurmiyirsun siz herşeyi yiyordunuz bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…