Bunu niye doğurdun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1907

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
276
234
303
İzmir
Evet annem bana aynen böyle dedi ikinci bebeğim için
İkisine koştururken bana baktı ve

İlki biraz büyümüştü bunu niye doğurdun ? Dedi

İyi niyet yok arkadaşlar şöyle ki

Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
Bakıcı gelemezse babaanne o da yoksa ben ya da baba işten izin alıp bakarız
Annemle aynı şehirdeyiz 1 saat bile ikisine de bakmışlığı yoktur
Çünkü ilk doğumumda hastane de kalmak istemedi
İkinciye hiç çağırmadım büyüğe sabah yardımcımız baktı gece de hastane de benimle kaldı
Yani beni düşündüğünden söylediğini zannetmiyorum

Son düzenleme:

Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua eder :KK70: ablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)

Yok canım gayet ciddi öfleyerek söylüyo

Tamam ama kötü yetle söylememiştir. Yaşlı mı? Başı şişmiştir o an ağzından öyle çıkmıştır art niyet aramayın. Başka sorununuz yoksa eğer takılacak bir durum yok..

Dediyse dedi herşeyi dert edinmeyin sen beni niye doğurduysan ondn diyip gecseydn

Diyebilir ne var ki. Sizin yoruldugunuzu dusunmus olabilir.neden art niyet ariyorsunuz ki anneniz sonucta. Benim annem ablamin yaninda yigenime catır çatir beddua eder :KK70: ablami bebegi cok yordugu icin tabiki. Ablam da guler geçer.:)
:KK57:Annem benim ya da kardeşimin bebeğine beddua edecek,gülüp geçeceğim,diyeceğim ki,nolcak ya,annanesi sonuçta:oha:Ama babaanne bunu dese gözünü oyarsınız:tokat:
Zavallı bebek,annesi onu herşeyden koruyacak sanıyordur:(

:KK57:Annem benim ya da kardeşimin bebeğine beddua edecek,gülüp geçeceğim,diyeceğim ki,nolcak ya,annanesi sonuçta:oha:Ama babaanne bunu dese gözünü oyarsınız:tokat:
Zavallı bebek,annesi onu herşeyden koruyacak sanıyordur:KK43:

Ben çalışıyorum bebeğime bakıcı bakıyor büyük çocuğuma bakan yardımcımız 5 senedir bizimle
Bakıcı gelemezse babaanne o da yoksa ben ya da baba işten izin alıp bakarız
Annemle aynı şehirdeyiz 1 saat bile ikisine de bakmışlığı yoktur
Çünkü ilk doğumumda hastane de kalmak istemedi
İkinciye hiç çağırmadım büyüğe sabah yardımcımız baktı gece de hastane de benimle kaldı
Yani beni düşündüğünden söylediğini zannetmiyorum

Zavallı bebek,annesi onu herşeyden koruyacak sanıyordur:KK43:
Aynen oyle. Babaannesi dese oldukca kotu niyetli derim ve gozunu de oyarim. Ama benim annem ablam cok yoruldugu icin cok uzuluyor sabri tasabiliyor bazen. Ablam dogumdan beri 15 kilo verdigi icin anne yuregi dayanamiyor ve agzindan oyle kelimler cikabiliyor.

Ne varki bnm annemde hep der .)). Az duraydın yaa diye söylenir.d

Bazı insanlar böyle maalesef. Patavatsızlık kişisel özellikleri yani. Benim de yakın çevremde var bu gibi anneanneler. Ne desek boş sonuçta sizin anneniz o. İyisiyle kötüsüyle size can veren kadın.

Back
X