- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi sonnenfleck
-
Allah aşkına şu başlığını ve yazım hatalarını düzelt önce,sonra ben sana söylerim bunu niyeki yapıyor sana...
paragraf ve az noktalama işaretleri için türk olmak veya yabancı olmak birşeyi fark ettirmiyor...kaldı ki türk ise dilini bilecek...Ya arkadaslar yazilisa niye bukadar tskiyorsunuz anlam veremiyorum?
Bu sayfada türk olan her bayan var ama türkiyede olan degil! Bunu kabul edin artik belku yurtdisinda? Hem türkcesi hem yabanci dili var belki bilip bilmeden yorum yapmayin! Bende yurtdisinda dogdum büyüdüm almancam var ve türkcem almancam kadar iyi degil siz almanca ögrenseniz türkceniz gibi iyimi olcak almancaniz saniyorsunuz? Biraz duyarli olalim..
Sizede gelince siz yazmayinca unutugunuzu saniyor unuturmamak icin yaziyor büyük ihtimal.. Oo sizi sevmiyor sevse beraber olurdunuz caninizi yakmak icin de elinden geleni yapacak siz firsat verdikce!uzatmayin bence sizin caninizi yakmasina izin vermeyin
paragraf ve az noktalama işaretleri için türk olmak veya yabancı olmak birşeyi fark ettirmiyor...kaldı ki türk ise dilini bilecek...
bunu ben bir 'saf kan' yabancı olarak yazıyorum
Allah aşkına şu başlığını ve yazım hatalarını düzelt önce,sonra ben sana söylerim bunu niyeki yapıyor sana...
ben daha öncedende yazdım ozaman da kınamıştınız ama seviyorum ne yapim o benim ilk aşkımdı 4a y önce o bende ayrılmak istemişti hatta sevmiyorum deyip. bırakmaması için eimden gelen herşeyide yaptım ama gitti ve ben 4 ay boyunca ona hiç bir şey demedim yazmadım aramadımda kendi ayda bir nasılsın deyip yazıyordu ilk yazdığında ben onu sevdiğimi söyleyince bu senin en doğal hakkın sevebilirsin dedi sonra ben yazmadım oda yazmadık hiç. 3 gün sonra nasılsın dedi yazmadım birşey, ondan bir ay sonra viberdende nasılsın deyip aramış cvp vermedim ama 4 kez yazdğında konuştuk esklerden bahsttik beni seviyormusundedi en dedim bunu sen söylemelisin dedim çünkü sevmeyen sensin dedim oda seviyorum dedi ben ona kendi sevgimi söylemedim 3 gün böyle konuştuk hatta yazışırken canım kelimesini kullanınca vay sen canım dedin bana bende sanki hiç dememişim sanki sana özlemişim demeni dedi ama işte bir hafta böyle konıştuktan sonra artık hiç yazmıyor yine ben yazdım bugün cvp vermedi bunu niye yapıyor ne istiyor ki bende[/QUOT ilgini kaybetmek istemiyor birinin onun pesinden koşması hosuna gidiyor anlayacağın senin Duygularını hic düşünmeden kendi egosunu tatmin ediyor Yani p.clik yapiyor
dönüp dönüp aynı işkenceyi yaşatıyor sana bence hattını değiştir. yan cebime koy muhabbeti yapıyor kendini buna layık görme canı sıkıldığında sürekli senin kafanı karıştırdığına değer mi tabi ulaşamadığın için kıymetli oluyor orası ayrı fakat böyle yapa yapa kıymeti gitmeye başlaması gerekmez mi sen oyuncak değilsin ki canı sıkılınca oynasın atsın.birini bulana kadar sana salça oluyor bu hiç hoş bir şey değil gün gelir onun da başına gelir. sen affetsen Allah affetmez.ben daha öncedende yazdım ozaman da kınamıştınız ama seviyorum ne yapim o benim ilk aşkımdı 4a y önce o bende ayrılmak istemişti hatta sevmiyorum deyip. bırakmaması için eimden gelen herşeyide yaptım ama gitti ve ben 4 ay boyunca ona hiç bir şey demedim yazmadım aramadımda kendi ayda bir nasılsın deyip yazıyordu ilk yazdığında ben onu sevdiğimi söyleyince bu senin en doğal hakkın sevebilirsin dedi sonra ben yazmadım oda yazmadık hiç. 3 gün sonra nasılsın dedi yazmadım birşey, ondan bir ay sonra viberdende nasılsın deyip aramış cvp vermedim ama 4 kez yazdğında konuştuk esklerden bahsttik beni seviyormusundedi en dedim bunu sen söylemelisin dedim çünkü sevmeyen sensin dedim oda seviyorum dedi ben ona kendi sevgimi söylemedim 3 gün böyle konuştuk hatta yazışırken canım kelimesini kullanınca vay sen canım dedin bana bende sanki hiç dememişim sanki sana özlemişim demeni dedi ama işte bir hafta böyle konıştuktan sonra artık hiç yazmıyor yine ben yazdım bugün cvp vermedi bunu niye yapıyor ne istiyor ki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?