Bunu Okuyan Kadın..! Bırak Artık Temizlik Yapmayı :)

paylaşım için teşekkürler.

bu yazı bence hayatını temizlik üzerine kuranlar için .

hayatta temizlikten daha önemli şeyler var ama yaşamak için de temizlik şart.abartıya kaçmadan.

öyle kadınlar bilirim ki kışın güneş açınca hemen halılarını yıkarlar.bence bu yazı tam onlara göre.

ben olsam kışın güneş açınca hemen dolaşmaya çıkarım

Abartiya kacmadan temizlik tabii ki en dogrusu fakat evinizde cok sevdiginiz kopeginiz ,kediniz,kusunuz vs. varsa hijyene zorunlu olarak daha onem veriyorsunuz.

hayatta temizlikten daha önemli şeyler var ama yaşamak için de temizlik şart.abartıya kaçmadan.

öyle kadınlar bilirim ki kışın güneş açınca hemen halılarını yıkarlar.bence bu yazı tam onlara göre.

vereliniortak

ya ben temizliği biri gelicek diye yapmam ki temizlik olsun ev ferah olsun güzel koksun misler gibi olsun diye sürekli temizlik yaparım.ne yapayım yaa evde toz varken bile rahat edemiyorum.

yemişim temizliğini diyesi geliyor insanın ve diyorum nan
yemişim temizliğini beaaaa

:lepi:

Çok güzel bir paylaşımdı,
Ama toz içinde de mutlu mutlu yaşanmıyor ki kardeşim,
Yazılanlar çok doğru olsada...can çıkmayınca huy çıkmıyor
lülülülülülü:roflol:
Yani hem yağmurda gezerim, hem temizlik yaparım, ne yani? sengözlerimebaksanab:kahve:

ahh keşke yapabilsek ama bebişim o yerlerde emeklerken nasıl hergün silmeyeyim yerleri komşularım evimi didiklerken nasıl tozları almıyayim kocam işten eve geldiğinde aç olursa nasıl yapmayayim....yanii hayat güzel ama bir o kadardatozlu bu tozları almakta biz bayanlara düşüyor :sm_confused:

çok doğru.hiçbirşey canımızdan kıymetli olmamalı.gerektikçe yapılmalı.ben şahsen öyle yapıyorum.her gün yaptıça insan kirlenmesini istemiyo.takıntı yapıyo sonra psikolojisi bozuluyor.en iyisi çok atkmadan gerektikçe yapmak.sağlık elden gidince anlaşılıyor herşey ama iş işte n geçmiş oluyor

bu yazıyı bence erkekler de okumalı :roflol:

burada havalar çok soğuk ve şiddetli yağmur var.dün güneş açtı.

karşı apartmandaki komşularımız hemen halılarını yıkamaya başladılar.

3-4 erkek öğrenci aynı evde kalıyorlar.

yukarıda (kırmızı ile işaretlediğim) yazımın üzerine çok güldüm :roflol:

çünkü biz hep bayanlar için düşünmüştük halbuki erkeklerde böyle yapabiliyormuş .

Back
X