1 yildir hosgoruyle suyu veriyorum zaten bugun yine verdik ama her seferinde boyle olunca nedenini ogrenmek istedimUfak şeylerde hoşgörüyle hareketten yanayım.
Geldiği gün belli değil mi? Onun olduğunu düşündüğün kapılara kim o bile deme. Misafirin yada esin olsa arar zaten.asagidan direk bizim zile bastigi icin hep kim o derken evde oldugumu biliyor nasil acmayabilirim
Belli degil alt kattaki kadin cani istediginde cagiriyorGeldiği gün belli değil mi? Onun olduğunu düşündüğün kapılara kim o bile deme. Misafirin yada esin olsa arar zaten.
Bence de hep sen verme. Suyundan değil ama uğraşmak zorunda mısın. Farzet evde yoksun. Biraz diğerleri uğraşsın
Bunu sormanız çok doğal meraktan bile sorabilirsiniz yani..Ama ben soramaZdım mesela..bunu sorduğunuz için çingenelik yapıyor değilsiniz tabii ki yapı meselesi..Merhaba gecenlerde konu acmistim 2 kat apartman merdiven temizligi icin verdigimiz miktar ve suyu hep bizim vermemizle ilgili bir konu acmistim bugun kadina denk geldim yine bizden istedi suyu bende dedim ki kadina hep biz mi veriyoruz suyu? O da bir sizden aliyorum bir karsidan bir asagidan su cok kirleniyormus(2 kat merdiven icin 3 4 vileda su degistiriyorum diyor yani hic sanmiyorum) neyse tamam dedim girdim iceri eşim de diyor ki niye soruyorsun bir kova sudan nolacak cingenelik bu yaptigin. Ben de dedim ki isterse 10 kurus tutsun niye hep bizim verdigimizi soramaz miyim dedim.
Sizce haksiz miyim?
Birsey kaybetmeyecegim demek ki cunku 1 yildir ben veriyorum zatenBunu sormanız çok doğal meraktan bile sorabilirsiniz yani..Ama ben soramaZdım mesela..bunu sorduğunuz için çingenelik yapıyor değilsiniz tabii ki yapı meselesi..
şöyle bişey de var Kadın size bu sorudan dolayı gıcık olduysa eğer bundan sonra hep sizden isteyebilir :)
Başının gözününün sadakası sayBirsey kaybetmeyecegim demek ki cunku 1 yildir ben veriyorum zaten
Haksizsiniz ben calisiyorum işte oldum halde sürekli kapıma suyu koyuyorum sonuçta sizin oturdunuz apartmanı temizliyor ki bana her hafta bırakma dediği halde bırakıyorum.Merhaba gecenlerde konu acmistim 2 kat apartman merdiven temizligi icin verdigimiz miktar ve suyu hep bizim vermemizle ilgili bir konu acmistim bugun kadina denk geldim yine bizden istedi suyu bende dedim ki kadina hep biz mi veriyoruz suyu? O da bir sizden aliyorum bir karsidan bir asagidan su cok kirleniyormus(2 kat merdiven icin 3 4 vileda su degistiriyorum diyor yani hic sanmiyorum) neyse tamam dedim girdim iceri eşim de diyor ki niye soruyorsun bir kova sudan nolacak cingenelik bu yaptigin. Ben de dedim ki isterse 10 kurus tutsun niye hep bizim verdigimizi soramaz miyim dedim.
Sizce haksiz miyim?
Her seferinde benim zilime basiliyor ben veriyorum diger kimse kapisina falan su da koymuyorHaksizsiniz ben calisiyorum işte oldum halde sürekli kapıma suyu koyuyorum sonuçta sizin oturdunuz apartmanı temizliyor ki bana her hafta bırakma dediği halde bırakıyorum.
olabilir bende evde olsam başar ben evde olmadım halde herhafta koyuyorum bunda rahatsz olcak bi durum yok zaten bunu apartmanı silen kadına değil komşularınıza belirtmeniz lazım onun yapabilcegi bisi yokHer seferinde benim zilime basiliyor ben veriyorum diger kimse kapisina falan su da koymuyor
Bebek dogduktan sonra 4 ayda bir ben kendim silicem dicem yaptıkları bisey de yok zaten gittiklerinde bakiyorum cam kenarlari merdiven korkuluklari hep tozSizi anlıyorum bi tanede bende var su, deterjan Allah ne verdiyse istiyor dış kapıdan başlıyor zillere basmaya.
Üst katlara çıkıyor zillere tekrar basıyor tokmagi vuruyor habire su deterjan para.
Oldu olacak merdivenin biz silelim, birde gürültü yapıyor ki hic çekilmiyor.
Sanirim üst komşu isine son vermis, su ara kafam rahat.
Aslında ben kapımı alacaklı gibi çalmasından rahatsızdım en cok.
Bazen kapıyı açmıyordum, gidip beni diger komşulara şikayet etmiskeşke biraz daha saygılı olsaydi işinden olmasini istemezdim.
Digerlerinin zillerine de basip isteyebilir mesela herkes evde calisan yokolabilir bende evde olsam başar ben evde olmadım halde herhafta koyuyorum bunda rahatsz olcak bi durum yok zaten bunu apartmanı silen kadına değil komşularınıza belirtmeniz lazım onun yapabilcegi bisi yok
Bizimki dis kapidan bizim zile basip apartmana giriyor direk bize gelip tekrar zile basip su istiyorBizimki benden ard arda isteyince kusura bakma karsidaki evde olmuyor falan diyor. Bende suyunda parasında olmam ama surekli zil calinip kapi calinmasindan hoslanmiyorum
Açma sende kapiyi baskasina bassinBizimki dis kapidan bizim zile basip apartmana giriyor direk bize gelip tekrar zile basip su istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?