Bunu sormam cingenelikmis!

asagidan direk bizim zile bastigi icin hep kim o derken evde oldugumu biliyor nasil acmayabilirim
Geldiği gün belli değil mi? Onun olduğunu düşündüğün kapılara kim o bile deme. Misafirin yada esin olsa arar zaten.

Bence de hep sen verme. Suyundan değil ama uğraşmak zorunda mısın. Farzet evde yoksun. Biraz diğerleri uğraşsın

Koskoca Darwin i uğraştırdıkları meseleye bak
Haksız değilsin bacım da işte bazen çok da incelememek lazım

Belli degil alt kattaki kadin cani istediginde cagiriyor

Bunu sormanız çok doğal meraktan bile sorabilirsiniz yani..Ama ben soramaZdım mesela..bunu sorduğunuz için çingenelik yapıyor değilsiniz tabii ki yapı meselesi..
şöyle bişey de var Kadın size bu sorudan dolayı gıcık olduysa eğer bundan sonra hep sizden isteyebilir :)

Birsey kaybetmeyecegim demek ki cunku 1 yildir ben veriyorum zaten

Her katta istiyor bizim merdiven temizleyen ablamız da. Eğer hamile halinizle kovayla su taşımak zor geliyorsa eşinize söyleyin o taşısın.

Haksizsiniz ben calisiyorum işte oldum halde sürekli kapıma suyu koyuyorum sonuçta sizin oturdunuz apartmanı temizliyor ki bana her hafta bırakma dediği halde bırakıyorum.

Sizi anlıyorum bi tanede bende var su, deterjan Allah ne verdiyse istiyor dış kapıdan başlıyor zillere basmaya.

Üst katlara çıkıyor zillere tekrar basıyor tokmagi vuruyor habire su deterjan para.

Oldu olacak merdivenin biz silelim, birde gürültü yapıyor ki hic çekilmiyor.

Sanirim üst komşu isine son vermis, su ara kafam rahat.

Aslında ben kapımı alacaklı gibi çalmasından rahatsızdım en cok.

Bazen kapıyı açmıyordum, gidip beni diger komşulara şikayet etmis keşke biraz daha saygılı olsaydi işinden olmasini istemezdim.

Her seferinde benim zilime basiliyor ben veriyorum diger kimse kapisina falan su da koymuyor
olabilir bende evde olsam başar ben evde olmadım halde herhafta koyuyorum bunda rahatsz olcak bi durum yok zaten bunu apartmanı silen kadına değil komşularınıza belirtmeniz lazım onun yapabilcegi bisi yok

Bebek dogduktan sonra 4 ayda bir ben kendim silicem dicem yaptıkları bisey de yok zaten gittiklerinde bakiyorum cam kenarlari merdiven korkuluklari hep toz

olabilir bende evde olsam başar ben evde olmadım halde herhafta koyuyorum bunda rahatsz olcak bi durum yok zaten bunu apartmanı silen kadına değil komşularınıza belirtmeniz lazım onun yapabilcegi bisi yok
Digerlerinin zillerine de basip isteyebilir mesela herkes evde calisan yok

Bizimki benden ard arda isteyince kusura bakma karsidaki evde olmuyor falan diyor. Bende suyunda parasında olmam ama surekli zil calinip kapi calinmasindan hoslanmiyorum

Bizimki benden ard arda isteyince kusura bakma karsidaki evde olmuyor falan diyor. Bende suyunda parasında olmam ama surekli zil calinip kapi calinmasindan hoslanmiyorum
Bizimki dis kapidan bizim zile basip apartmana giriyor direk bize gelip tekrar zile basip su istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…