Bunu sormam cingenelikmis!

Ben evde yokmus gibi davranirdim. Su vermek degil de konu zil calinmasindan inanilmaz rahatsiz olurum.

Ben evde yokmus gibi davranirdim. Su vermek degil de konu zil calinmasindan inanilmaz rahatsiz olurum.
Dis kapinin ziline basilinca kim o diyorum mecburen evde oldugum anlasiliyor sonra daire kapisini caliyor

haklısınız tabi ki bizim yardımcıda aynısını yapıyordu. En sonunda apartmandakilerle konustuk herkes temizlik günü kapıya 1 kova su bıraktı sırayla.

Kendinize dert etmeyin boyle seyleri. Hamileymissiniz,kovayla su tasimak zor geliyordur illa ki. Hanim geldiginde evde olmayiverin mesela,acmayin kapiyi,kirip da girecek degil ya elinde kovayla

Biz de su veriyoruz. Bir su şişesine doldurup kapıya kpyuyprum kadın geldiği zaman kullanıyor. Her zman kapım çalınmamış oluyor.

Diger konunu da hatırlıyorum, neye kizdıgını biliyorum oyuzden bana cingenelik gıbı gelmiyor yaptıkların
Bence böyle devam et ama, silen kadına karsı degıl. O emekçi, sucu yok cagrılmıs gelmıs alacağı uc kurus para.

Söylenmen ters davranman gereken apartmandaki teyze.

Bi kova su yani ne var bunda her gün de verseniz ne olur enayilikle ne alakası var ... Bizim apartmanda kuraldır herkes kapının önüne 5 tl ilk su koyar bittikçe yenilenir karşı komşum hiç koymaz ama kimse de lafını etmez niye enayilik olsun ki altı üstü su .

Belki de bi tek size güveniyordur. Terslemelerinden veya zaman kötü başına kötü bişey gelir diye korkuyordur.

Ama o kadinin da gidip onlardan da istemesi gerekir bence onunda kolayina geliyor benden almak dolu kovayi yukari tasimak zorunda kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…