bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fikrim geldi kanepeleri atın. dolabı kanepelerin yerine koyun odaya da king size yatak alın

Bizde de şöyle bir sorun var; eşim tel de bir şeyler izleyerek uyuyor hep ama sorun şu ki ben uyuyamıyorum Sanırım kulaklık takmaya alıştırmalıyım.

Boyle bir sorunum olsa sanırım ayri yatmak yerine 2 tane cift kisilik yatagi falan birlestiririm Ben de cok rahatima duskunum. O yuzden yatak yerine iki tane yer dosegini birlestirip yatiyoruz.

Bnm de aklima bu geldi 120#210 yataklardan 2 adet alsaniz, birledtirip yatarsiniz. Baktiniz olmuyor ortadan ayiriverin genis genis yatin

Boyle bir sorunum olsa sanırım ayri yatmak yerine 2 tane cift kisilik yatagi falan birlestiririm Ben de cok rahatima duskunum. O yuzden yatak yerine iki tane yer dosegini birlestirip yatiyoruz.
Baya baya yer yatağında yatan da var epey. Düşünülebilir ama o yatağı nereye koyacağım yattıktan kalktıktan sonra. Of neden evlerimiz bu kadar minnak

Baya baya yer yatağında yatan da var epey. Düşünülebilir ama o yatağı nereye koyacağım yattıktan kalktıktan sonra. Of neden evlerimiz bu kadar minnak

Bizim de evimiz buyuk degil. Acikcasi dolaba da sigmiyor ama cok rahat ediyoruz o yuzden koyacak yer yaratiyorum. Bir de ben yatagin darliginin yanisira yumusak yatakta rahat edemiyorum. Yer yatagi daha sert oldugundan daha rahat ediyoruz.
2.5 yaşındaki oglum bile yataginda yatmak istemiyor

Yatağınız küçük olabilir mi?

En iyisi yatak odasına döşek atmak, mis gibi yer yatağı işte.

Yakın bi kız arkadaşımın eşiyle ayrı ayrı yatak odası var çok da mutlu bir evlilikleri

tüm yaz çift kişilik yatakta yayila yayila yattım ohh miss. hic de oyle sogukluk falan girmedi aramiza.

tabi havalar soğumaya başlayınca esim salondan yorganı yastigi toplayıp geldi. kısın iyi de yazin sıcakta beraber yatmak sikinti bence de. biz yaz aylarında ayrı yatıyoruz.

siz mutluysaniz evliliginizi olumsuz etkilemiyorsa boşverin insanların ne soyledigini.

Yayıla yayıla yatmak çok güzel bir şey. Ama sevdiğinle yatmak da çok güzel. Biz ikisini de yapıyoruz birkaç aydır. 27 aylık oğlumuz var, odası ayrı. Bazen gece huzursuz oluyor, biz de yanında beklerken uyuyakalıyoruz falan. Benzer şekilde de ben oğlanı uyuturken uyuya kalıyorum, eşimde tv karşısında. Sonra gece kaçta uyanırsam artık onu da uyandırıyorum odamıza geçiyoruz.

Öte yandan yatak büyük olursa iki kişi de yayılabilir diye düşünüyorum.

Evlilik zaten saçma bsy
Rahatsanız sorun yok.tek yatmak gibisi var mı ya

henüz ayirmadim yatagi ama artik horlamalarina dayanamiyorum yakinda bende ayiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…