bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Degisik bir durummus. Ben mesela normalde arkadas kardes vb uyuyamam. Ama esimle uyuyunca bacagimi uzatiyorum kut onunkine carpiyor kolum ona carpiyor o an sokuluyorum öpüyorum kokusunu cekiyorum icime onunla uyumak benim icin huzur. Tam tersi o yatakta olmayinca kaciyor huzurum. Allah o yatakta birbrimizden uyumayi nasip etmesin bana da ona da ins. Yumuk yumuk yasli olunca bile öyle sarilip uyuyalim ins size gelince sizinki de normal bir durum bence. Benim icin huzur sizin icin huzursuzluk olabilir dogal yani

Aaa bende öyleyim. Evde 2 çift kişilik yatak var. Özellikle kış gelince yorganın tek sahibi olmak harika. Sere serpe yatıyorum. Valla diğer türlü çok zor oluyor uyumak. Bende kendimi tek sanıyordum

Yatak kanepeden dar mi ki? Ben tek yatmayi oldum olasi, cocukluktan beri sevemedim nedense.

Kesinlikle katılıyorum ve bende sizin gibi yapıyorum. Aramızda hiç sorun yok

Oglum var kucuk yanina git gel yapmakdan onun yaninda uyuya kaldigim oluyor esimle ayri yatiyoruz boyle olunca bence guzel bir durum degil esler birlikte uyumali:) normali bu kesinlikle aman uyku ne var deyip gecmemek lazim sarilarak uyumak sabah ayni yatakda uyanmak bunlar evliligin onemli parcalari kesinlikle

İnanmıyorum sanki ben yazıyorum. Hele de kış gelince o yorganın arasındaki boşluk kesinlikle ayrı yatma sebebim

Tek yatakta (standart boy) tek yorganla üstelik gece boyu gıcırdayan, arada hööö diye fırlayan, arada yumruklayan, bazen uyandırıp saçmalayan, yayılıp bana küçücük yer bırakan, müzikle uyuyan bir adamla yedi senedir mışıl mışıl uyuyorum. Bence de büyük bir iş başarıyorum. Ama ayrı yatamam, denedim yatamıyorum, uyuyamıyorum hiç. Yatak sohbetleri, kıkırdamaları, gece yarısı üşüyünce soba gibi adama sırtını dayamak pek güzel bence. Ama ayrı yatan çiftleri de yadırgamıyorum. İletişimin kopmasına sebep olmuyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem kime ne?

Bizde cumartesi geceleri ayrı yatarız sabah onun kipirdisiyla uyanmamak için çünkü eşim alışkanlıklari yüzünden saat 7 de uyanır bende erken kalkmayı sevmem cumartesi akşamlari ayrı takılıyoruz gerçi ben yalnız olmuyorum 22 aylık oğlumu yanımaalıyorum

2 senelik evliyim ve 2 senedir uykusuzum.

Biriyle yatamıyorum. Bekarken de böyle bir huyum vardı. Halen daha var.

Eşimle yatmaktan çok mutsuzum. Bi De benimki çok yapışkan. Mutlaka eli benim üzerimde olacak.

Mesela gece ben dönerken uyanıyor. Iyi miyim diye beni yokluyor. Sonra elini yine üzerime koyuyor. Ve ben aşırı rahatsizim bu durumdan.

Anlattım. Etme gitme diye. Ikna olmuyor. Illaki birlikte yatacağız .

Bi kac gece parmak uclarımda kalktım yataktan. Uykusu çok hafiftir. Hemen uyanır. Büyük zahmetle başka odaya gittim. Yattım.

Bikac saat gecmeden geldi. Cırlıyor başımda.ayri yatmaya zır olduğumu bilmiyor musun diye hesap soruyor gecenin bi yarısı. Horluyosun dedim uzatmasın diye.

Ama napıcami bilmiyorum. Babamin evindeki odamı ve yatağımı özlemekten cıldırabilirim

Sırf bu yüzden evlenince 2 kişilik değil 4 kişilik özel yatak yaptırıcam. Biri bana sarılınca ya da dokununca yatamıyorum ben. Çok net hatırlıyorum bir gece uyurken yanımdakine öyle tekme atmıştım ki bacağını bacağıma koydu diye. Bir daha cesaret edemedi

Aslinda bunun çozumu var. Hem beraber yatiyorsunuz hem birbirinizden rahatsiz olmuyorsunuz. Biz normal boyuttan bir tık geniş yaptırmıştık yatağı çift kat her bir yay paket içinde olanlardan aldık. Böylelikle ne onun tarafindaki yaylar sayesinde ben hissediyorum hareket ettiginde, nede o benim hareket etmemi hissediyor. Tabi önce sarılarak yatiyoruz, sonra uykuya geçince bir tarafa ben bir tarafa eşim

Ben benim eşim horluyo ama ona sınır oluyorum.. zaten gece çalışıyo bütün hafta rahatım.. hafta sonu da bir yatsakta çok değil bir saate diğer odaya gidiyom.. yattıktan en fazla 10 15 dakika sonra horlamaya başlıyor.. aynı oda başka yatakta olmuyor.. diğer odadan bike geliyor ses

Nerde rahatsaniz orda uyuyun ,biz de oyle yapiyoruz hem beden sagligi uykuyla dinlenmeyle alakali ,hem ayrilmamissiniz koltukta bi sekilde bulursunuz zaten kendinizi kotu hissetmeyin bu yuzden 10 yilinizi doldurun uyku daha kiymetli olucak kim ne demisse hangi baskiysa sacma

İlk bizde öyle olduk. Sonra zorladıkça alıştık. En azından ben alıştım. Eşim gece yatıyor benle sabah bakıyorum salonda yada çalışma odasında buluyorum. Ama artık çoğunlukla yanımda.

6 senelik evliyim
6 Sabah ayni yatakta uyanmadık
Biz birlikte yatıp sabah ayrı uyanıyoruz
Eşim değil ama ben konforcuyum
Sırf bu yüzden kendime oda bile yaptı. M

Reactions: csi
Hele o elleşme yokmu sabaha kadar gozu kapali eller her yerde vur ki yapistirasin çişim var diye kaciyorum baska yere...

Nişanlım geceleri müzik dinlemeden uyumuyor.Müzik açık olacak kendisi o şekilde uykuya dalmalı.Ancak ben asla uyuyamıyorum o şekilde.Ayrıca geceleri sürekli uyanıyor.Yatakta geliyor üzerime yatıyor,kafasını karnıma koyup uyuyor,ayaklarını üzerime atıp uyumaya çalışıyor vs. Ben bunlara rağmen ayrı yatakta yatalım demiyorum.Bence sizde zorlayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…