- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Burdaki her insan geçmişe takılıp kalıyo bu aslında senin elinde kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş hangi ara sbah oldu hangi ara akşam oldu anlama bile hobin varsa uğraşHerkese merhaba .Ben burda birçok konu açtım sağolun çoğu konuma yardımcı oldunuz.Belki kızacaksınız şimdi dediğime ama elimde değil kendimi çok kötü hissediyorum ve anlatabileceğim kimse yok.23 yaşındayım birçok darbe aldım hayatta annem bakmadı bana kötü çocukluk geçirdim orta okul ve lisede çok ezildim dövüldüm hep kullanılan biri oldum lisede hergün dalga geçtiler benimle.Tüm bunları düşününce neden yaşamışım ben diyorum hayatımın o noktasında saplanıp kalmışım neden kendimi saygın biri yapmadım diyorum kendime değer verilen biri ..canım yanıyor o kadar acıdan sonra ne önemi var ki ?diye düşünüyorum artık birşeylerin düzelmesinin.Bana geçmişe bakma geleceğe bak diyeceksiniz ama yapamıyorum geçmiş içimde hep bir acı.Psikiyatriye gidiyorum 3 yıldır ilaçda kullanıyorum psikoterapi imkanım ise yok..devlet hastanesinde psikologa da gittim terapi şart ama biz burda veremiyoruz dedi.
aynen bu şekil olmak istiyorum ama geçmişe dönüyorum niye o zaman böyle olmadım diyorumAslında bu yaşta bu kadar ağır şeyler yaşamanız, sizi daha güçlü ve hırslı bir insan haline getirir. Bence olaylara bakış açınızı bu yönde değiştirin. Had bildiren, altta kalmayan biri haline dönüşün. Bu, tamamen sizin elinizde.
çok teşekkür ederimIsadem diye bi kurum var ücretsiz psikolog desteği veriyorlar 12 seans bana çok iyi geldi bir araştırın isterseniz Google den
çok ama çok sagolun allah razı olsun mesajınız iyi geldi ama işte bana hep ezikmişim gibi davrandılar karşılaşınca haala bakıp bakığ gülüyorlar zoruma gidiyorKuzum inan lisede yada çocuklukta herkes kötü şeyler yaşadı : Ezildi , dışlandı , aşağılandı... birçok şey var herkesin yaşadığı. Herkese özel acılardır bunlar kıyaslanamaz iyi kötü diye az çok diye. Anlıyorum içinizde yük yapmışsınız size bunları yaşatanların eminim acı çektiklerine şahit olmak istiyorsunuz. Ama bakın lisedeki ortaokuldaki insanlar geride kaldı birdaha nerede göreceksiniz ? gördünüz diyelim geçip gideceksiniz muhatap olmayacaksınız. İlaç sizi sadece baskılar sizin kabullenmeye ihtiyacınız var yaşadığınız şeyleri. Meditasyon programını indirmenizi öneriyorum düzenli olarak yaparsanız içsel bir gelişime şahit olacaksınız :) Sadece siz önemlisiniz onlar değil onların yaptığı şeyler söylediği şeyler sizin ezik olduğunuzu özgüvensiz olduğunu göstermez ki kuzum , emin ol diğer taraf senin kadar derin bakmıyordur olaya senin zayıf olduğunu düşünmüyorlardır kısaca sana öyle geliyordur yaşadıklarından dolayı. Kabullenmek zor ama kabullen çevreni değiştir sınır koyarak iyi insanlarla takıl seni üzen kim varsa sil açıklama yapma umursama onlar kim ?
Umursamayınçok ama çok sagolun allah razı olsun mesajınız iyi geldi ama işte bana hep ezikmişim gibi davrandılar karşılaşınca haala bakıp bakığ gülüyorlar zoruma gidiyor
mAslında bu yaşta bu kadar ağır şeyler yaşamanız, sizi daha güçlü ve hırslı bir insan haline getirir. Bence olaylara bakış açınızı bu yönde değiştirin. Had bildiren, altta kalmayan biri haline dönüşün. Bu, tamamen sizin elinizde.
yapcağın tek şey bundan sonra kendine has bir duruşun olsun ve kimseye ezdirme kendini..Herkese merhaba .Ben burda birçok konu açtım sağolun çoğu konuma yardımcı oldunuz.Belki kızacaksınız şimdi dediğime ama elimde değil kendimi çok kötü hissediyorum ve anlatabileceğim kimse yok.23 yaşındayım birçok darbe aldım hayatta annem bakmadı bana kötü çocukluk geçirdim orta okul ve lisede çok ezildim dövüldüm hep kullanılan biri oldum lisede hergün dalga geçtiler benimle.Tüm bunları düşününce neden yaşamışım ben diyorum hayatımın o noktasında saplanıp kalmışım neden kendimi saygın biri yapmadım diyorum kendime değer verilen biri ..canım yanıyor o kadar acıdan sonra ne önemi var ki ?diye düşünüyorum artık birşeylerin düzelmesinin.Bana geçmişe bakma geleceğe bak diyeceksiniz ama yapamıyorum geçmiş içimde hep bir acı.Psikiyatriye gidiyorum 3 yıldır ilaçda kullanıyorum psikoterapi imkanım ise yok..devlet hastanesinde psikologa da gittim terapi şart ama biz burda veremiyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?