- 4 Temmuz 2025
- 111
- 27
- 13
- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
ayy kesinlikle. ama asla sormam varsa bile tamamen gizler bu sefer. bu tarz şeyleri gizlemeyi pek beceremez yani en fazla geçmişi temizleyip uygulamayı silmeyi bilir detay aklına gelmez. o yüzden bir şeyler karıştırıyorsa illa ki ortaya çıkacaktır diye düşünüyorumerkek arkadaşlarıyla aralarında saçma sapan muhabbetler geçmiş olabilir mi hani erkekler ne bileyim k*fürlü konuşuyor siliyordur felan ama hiç değişmiyosa oda tuhaf hangi emojiler vardı hatırlayamadım ondan böyle esinledim daha masum düşünmek istedim ama önceden de yazmıştım çok şüpheci baktım bu duruma belkide yoktur öyle bişey herşeye bakıp bişey bulamamak bilemedim tekrar whatsap listesine bak erkek adına kayıt edilmiş kadın profili gibi şeyler varsa görürsün belkide laptop tablet gibi cihazlara da bakmanı öneririm mutlaka bakmışsındır ama belki bakmadıgın bişey gelir aklına umarım olmaz öyle bişey bi kadın için ağır yani böyle hissetmene neden olması bile kötü. Baktın hiç olmuyo açık açık sor halinden tavrından anlarsın ama sana çok net söylüyorum bu olay karşısında senin elin ayağın tıtrer sorarken ve o sana r*h hastası muamelesi yapar. Erkekler manipüle etmeyi sever:)
Silinen uygulamaları bile bulabilirsin canım öyle düşünüyosan eğer ama çok önemli noktaya bastın eğer sorarsan belli edersen herşeyi yok eder sana da takıntılı muamelesi yapar inşallah böyle şeyler yoktur da arkadaşlarıyla saçma sapan muhabbetler geçmiştir aralarındaayy kesinlikle. ama asla sormam varsa bile tamamen gizler bu sefer. bu tarz şeyleri gizlemeyi pek beceremez yani en fazla geçmişi temizleyip uygulamayı silmeyi bilir detay aklına gelmez. o yüzden bir şeyler karıştırıyorsa illa ki ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum
evet artık hayırlısı diyelimSilinen uygulamaları bile bulabilirsin canım öyle düşünüyosan eğer ama çok önemli noktaya bastın eğer sorarsan belli edersen herşeyi yok eder sana da takıntılı muamelesi yapar inşallah böyle şeyler yoktur da arkadaşlarıyla saçma sapan muhabbetler geçmiştir aralarında
günecelleme 2-- Kızlar herkese tekrardan selamlar. Emoji konusuyla ilgili bir gelişme yok ama şöyle bir şey oldu. Eşimin wp engellenenleri arasında bir numara gördüm numara 17 şubat 2025 te engellenmiş. İş yeri telefonumdan bir bahaneyle numarayı aradım ve bir kadın çıktı, sesinden benim yaşlarımda olduğunu tahmin ediyorum ismini de aldım fakat o sırada konuyu açamadım tabi ki. Kendi numaramdan mesaj atıp durumu açıkça sormayı düşünüyorum. Sizce mesaj atmalı mıyım? Siz olsanız ve böyle bir mesaj alsanız gerçeği söyler miydiniz? Ben söylerdim bu yüzden mesaj atmayı düşündümKızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
güncelleme-- ilk foto ile ikinci foto arasında 5 gün var. ilk fotodan iki gün sonra da bakmıştım ama fotosunu çekmedim. ikinci gün baktığımda alev üçüncü sıradaydı ama ilk fotoda aşağılarda. yani alev emojisi kullanılmış. son fotoda da öpücük yukarılara gelmiş mesela.
günecelleme 2-- Kızlar herkese tekrardan selamlar. Emoji konusuyla ilgili bir gelişme yok ama şöyle bir şey oldu. Eşimin wp engellenenleri arasında bir numara gördüm numara 17 şubat 2025 te engellenmiş. İş yeri telefonumdan bir bahaneyle numarayı aradım ve bir kadın çıktı, sesinden benim yaşlarımda olduğunu tahmin ediyorum ismini de aldım fakat o sırada konuyu açamadım tabi ki. Kendi numaramdan mesaj atıp durumu açıkça sormayı düşünüyorum. Sizce mesaj atmalı mıyım? siz olsanız ve böyle bir mesaj alsanız gerçeği söyler miydiniz? Ben söylerdim bu yüzden mesaj atmayı düşündüm
Direkt yazsanız mı bilemedimgünecelleme 2-- Kızlar herkese tekrardan selamlar. Emoji konusuyla ilgili bir gelişme yok ama şöyle bir şey oldu. Eşimin wp engellenenleri arasında bir numara gördüm numara 17 şubat 2025 te engellenmiş. İş yeri telefonumdan bir bahaneyle numarayı aradım ve bir kadın çıktı, sesinden benim yaşlarımda olduğunu tahmin ediyorum ismini de aldım fakat o sırada konuyu açamadım tabi ki. Kendi numaramdan mesaj atıp durumu açıkça sormayı düşünüyorum. Sizce mesaj atmalı mıyım? Siz olsanız ve böyle bir mesaj alsanız gerçeği söyler miydiniz? Ben söylerdim bu yüzden mesaj atmayı düşündüm
mesaj atsanız düşünmek için zaman olur, ya da o ara eşinle haberleşiriz (eğer oysa) o yüzden sakın mesaj atmagünecelleme 2-- Kızlar herkese tekrardan selamlar. Emoji konusuyla ilgili bir gelişme yok ama şöyle bir şey oldu. Eşimin wp engellenenleri arasında bir numara gördüm numara 17 şubat 2025 te engellenmiş. İş yeri telefonumdan bir bahaneyle numarayı aradım ve bir kadın çıktı, sesinden benim yaşlarımda olduğunu tahmin ediyorum ismini de aldım fakat o sırada konuyu açamadım tabi ki. Kendi numaramdan mesaj atıp durumu açıkça sormayı düşünüyorum. Sizce mesaj atmalı mıyım? Siz olsanız ve böyle bir mesaj alsanız gerçeği söyler miydiniz? Ben söylerdim bu yüzden mesaj atmayı düşündüm
açıkçası arayıp konuşma cesaretim yokDirekt yazsanız mı bilemedim
emojileri saldım kendimce. çünkü engel tarihi ile benim emoji konusunu açmam arasında baya vakit var. daha doğrusu bu engel durumu ve numaranın kadın çıkması(bireysel no) beni emojiden çok daha fala şüpheye düşürdüemojilere tekrar baktım. kalp yapan hem beyaz hem siyah emoji, alev, banyo sabunu direkt aklımıza gelenler belli hepimizin. ben yabancı kızlarla konuştuğunu düşünüyorum hatta zenci el falan
Aslında arasanız heyecan mı yapıyor sinirleniyor mu öyle daha kolay anlaşılabilir de benim bu konularda öfke kontrol sıkıntı direkt eşe çatardım muhtemelenaçıkçası arayıp konuşma cesaretim yok
aynı gün bir dolandırıcı numarasını da engellemiş hani hindistandan vs arayıp yazan alakasız kişiler oluyor ya önce onun gibi bir şey mi acaba diye düşündüm sonra dayanamayıp ertesi gün iş yerimin telefonuyla yanlışlıkla aramış gibi yaptım ismini aldımBen emojilerden şüpheleniyordum zaten erkek kanka ya atılacak emojiler değil onlar. Size de atmamış e o zaman var bir şeyler. Bir erkek kolay kolay da numara engellemez diye düşünüyorum. Ama engellediği kişi midir daha da başkaları mı var orasını bilemem
evet o da doğru ama engellenmiş ya tekrar iletişime geçer mi bilemedim hem geçse bile eşim bana sormak zorunda kalmaz mı :/ açıkçası tabletle falan uğraşacağımı hiç sanmıyorum sabır ister omesaj atsanız düşünmek için zaman olur, ya da o ara eşinle haberleşiriz (eğer oysa) o yüzden sakın mesaj atma
ama ben şey dicektim ortak pc kullanıyoruz evde whatsapp web açamam dedin ya, ben senin yerinde olsam uyduruk bi tablet alırdım en ucuzundan sadece whatsapp webi orda açmak için. hatta şimdi baktım aylık tablet kiralama sitesi bile var 1000 lira falan
diyelim ki dediğiniz gibi oldu direkt ayrılırım. bu yüzden eşime sormam kabul etmez ki yapmışsa bileGeçmiş mesajlarınızın hepsini okumamıştım..Ancak diyelim ki kadına mesaj attınız kadın da evet görüşüyorduk ya da eşine sahip çık peşimi bıraksın gibi gibi birşeyler yazarsa hamleniz ne olacak.. İkna olursam affederim derseniz dikiş tutmuyor bilesiniz.. Eşinize sorsanız kabul etse dert etmese dert.. Sonunu düşünerek hareket etmeniz gerek..
bu arada wp ekran süresi çok kısamesaj atsanız düşünmek için zaman olur, ya da o ara eşinle haberleşiriz (eğer oysa) o yüzden sakın mesaj atma
ama ben şey dicektim ortak pc kullanıyoruz evde whatsapp web açamam dedin ya, ben senin yerinde olsam uyduruk bi tablet alırdım en ucuzundan sadece whatsapp webi orda açmak için. hatta şimdi baktım aylık tablet kiralama sitesi bile var 1000 lira falan
Günümüzde konuşabileceği birsürü uygulama var. Anonim uygulamalar bile var anonim olarak takılıyor, uygulamayı telefonundan sildiği an hesabı sohbet geçmişi tamamen kayboluyor. Yapmak isteyene uygulama dolu yani. O emojiler engellenen kadın falan sizin gözlemlemeniz lazımbu arada wp ekran süresi çok kısa
numara şubat ayında engellenmiş nasıl gözlemleyeceğim ki bide telefonunda hiçbir şey bulamadım ama hiçbir şey. silinen uygulamalar da temiz. elimde sadece bu numara var. hatta insta, facebook ve normal arama engellemelerine de baktım o isimde biri engellenmiş mi diye yoktuGünümüzde konuşabileceği birsürü uygulama var. Anonim uygulamalar bile var anonim olarak takılıyor, uygulamayı telefonundan sildiği an hesabı sohbet geçmişi tamamen kayboluyor. Yapmak isteyene uygulama dolu yani. O emojiler engellenen kadın falan sizin gözlemlemeniz lazım
doğru bu da bir ihtimal. eğer aldatılıyorsam/aldatılmışsam kadın veya erkek olmasının benim için hiçbir farkı yok açıkçası. mesele bunu anlayamamamya konuştuğu sabun gönderdiği kişi kadın değilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?