- 10 Kasım 2024
- 2.414
- 7.284
- 73
- 25
- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
Kim bilir nerede ne kurcalıyor ayrı sinir bozucu bir durum gizli takılıyornumara şubat ayında engellenmiş nasıl gözlemleyeceğim ki bide telefonunda hiçbir şey bulamadım ama hiçbir şey. silinen uygulamalar da temiz. elimde sadece bu numara var. hatta insta, facebook ve normal arama engellemelerine de baktım o isimde biri engellenmiş mi diye yoktu
off kesinlikle ya. bir de kadına yazsam kadın gıcık biriyse belki eşimle iletişime geçebilir bu sefer de ben patlamış olurum. yani kadına yazmak da kumar. o kadar arada kaldım kiKim bilir nerede ne kurcalıyor ayrı sinir bozucu bir durum gizli takılıyor
haa ben soruyu yanlış anlamışım sanırım. var da emojileri wp de arattım hiçbir yerde çıkmadı. şu engel olayı çok daha fazla şüpheye düşürdü beni açıkçasıYa arkadaşlarıyla geyik yaparken de kullanmış olamaz mı? Belki öyle bir şey bile olabilir. Hiç mi wp grubu vs yok?
Yok aslında yanlış anlamadınız iki anlamlı sormuştum. Erkeklerle olan yazışmaları da gözden kaçırmayın diye. Pis geyik yapıyorlarsa, baktığını biliyorsa ordan silmiştir.haa ben soruyu yanlış anlamışım sanırım. var da emojileri wp de arattım hiçbir yerde çıkmadı. şu engel olayı çok daha fazla şüpheye düşürdü beni açıkçası
telefonda kullandığı kullanmadığı her şeyine baktım hiçbir şey yok emoji konusunu çözemedim ama engel olayını çözdüm galiba konuya güncelleme olarak eklediminstagramdan birilerinin hikayelerine yanıt verip siliyor olabilir mi
teşekkür ederim size zahmet olmazsa ben hayır demem. emoji olayını çözemedim ama engel olayında fazlaca kuruntu yapmışım sanırım yanıtladım ordan bakabilirsiniz. bu siiteyi de kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası yanıtım diğer yanıtların arasında karıştı galibabi teknoloji sitesi var full yazılımcıların üye olduğu ve çoğunluğunun erkek olduğu. referanssız üye olmak yasak. orda konu açıp bi yolu var mı sormamı ister misin?
konuya güncelleme olarak ekledimteşekkür ederim size zahmet olmazsa ben hayır demem. emoji olayını çözemedim ama engel olayında fazlaca kuruntu yapmışım sanırım yanıtladım ordan bakabilirsiniz. bu siiteyi de kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası yanıtım diğer yanıtların arasında karıştı galiba
Eşinizin en son mesaj attığı tarih olabilir. Ben android kullanıyorum, önceden engellediğim kişinin profiline girdim ve ona son mesaj attığım tarih görünüyorsohbette görünen wp bildiriminin
Telegram arşivlenenlere baktınız mı?telefonda kullandığı kullanmadığı her şeyine baktım hiçbir şey yok emoji konusunu çözemedim ama engel olayını çözdüm galiba konuya güncelleme olarak ekledim
baktım diye hatırlıyorum zaten telegram hiç kullanmıyor kaç ay önceki bildirimleri bile açmamışTelegram arşivlenenlere baktınız mı?
aynen bazılarında tarih var bazılarında yok. son mesaj tarihi olduğunu sanmıyorum çünkü 8 yıldır engelli olan birinde wp bildiriminin üstünde 1 şubat 2025 tarihi çıktı bende az önce. çoğunda da bugün yazısı çıktıEngellediğim biriyle de hiç görüşmemiştik yani hiç sohbet geçmişimiz olmadı. Onu Engellediğim tarih yukarıda yazıyor. Bazılarında yazmıyor ama bazı kişilerde böyle görünüyor
özellikle önerdikleri bir program var mı yoksa herhangi bir ebeveyn takip programı mı? teşekkür ederim bu aradaarkadaşlar bi ebeveyn takip programı önerdi, en iyisi dediler, karar senin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?