Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

Kim bilir nerede ne kurcalıyor ayrı sinir bozucu bir durum gizli takılıyor

Ya arkadaşlarıyla geyik yaparken de kullanmış olamaz mı? Belki öyle bir şey bile olabilir. Hiç mi wp grubu vs yok?

haa ben soruyu yanlış anlamışım sanırım. var da emojileri wp de arattım hiçbir yerde çıkmadı. şu engel olayı çok daha fazla şüpheye düşürdü beni açıkçası
Yok aslında yanlış anlamadınız iki anlamlı sormuştum. Erkeklerle olan yazışmaları da gözden kaçırmayın diye. Pis geyik yapıyorlarsa, baktığını biliyorsa ordan silmiştir.
Yani hem heriflerin attığı şeylere emoji göndermiş olabilir hem de diğer türlü.
Yalnız bu şüphe sizi daha çok meşgul ediyor, şu an zaten eminsiniz bir işler döndüğüne. İçiniz bulanmış.

bi teknoloji sitesi var full yazılımcıların üye olduğu ve çoğunluğunun erkek olduğu. referanssız üye olmak yasak. orda konu açıp bi yolu var mı sormamı ister misin?

Esiniz iphone kullanıyor telefonun arayüzünden anladıgım kadarıyla. Silinen uygulamaları görebilirsiniz, app store girin hemen sag üstteki hesap kısmına tıklayın ve orda “uygulamalar” yazan yere gelin orayı tıklayın. “Tümü” ve “iphoneda olmayanlar” diye secenekler cıkacak iphone olmayanlar kısmından silinen uygulamaları görebilirsiniz.

arkadaşlar şu an bir şey farkettim kendi telefonumdan uzun süre önce engellediğim ve yakın zamanda engellediğim numaralara baktım şöyle görünüyor (alta ss bıraktım). uzun süre önce engellediğim kişilerde engelleme tarihi hiç görünmüyor. sohbette görünen wp bildiriminin zamanı olabilir mi o?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-29 at 13.20.22.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 55
bi teknoloji sitesi var full yazılımcıların üye olduğu ve çoğunluğunun erkek olduğu. referanssız üye olmak yasak. orda konu açıp bi yolu var mı sormamı ister misin?
teşekkür ederim size zahmet olmazsa ben hayır demem. emoji olayını çözemedim ama engel olayında fazlaca kuruntu yapmışım sanırım yanıtladım ordan bakabilirsiniz. bu siiteyi de kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası yanıtım diğer yanıtların arasında karıştı galiba

konuya güncelleme olarak ekledim

Engellediğim biriyle de hiç görüşmemiştik yani hiç sohbet geçmişimiz olmadı. Onu Engellediğim tarih yukarıda yazıyor. Bazılarında yazmıyor ama bazı kişilerde böyle görünüyor

hmm android iphone değişiyor mu bilmiyorum ben de iphone kullanıyorum eğer sohbet silinmediyse son mesajlaşma tarihi görünüyor fakat sohbet silinmişse üst tarafta wp bildiriminin tarihi görünüyor. bu kişiyi engellediniz yazısının üstünde tarih varsa o engellenme tarihi oluyor yoksa engelleme tarihini bilemiyoruz şu an farkettim

Engellediğim biriyle de hiç görüşmemiştik yani hiç sohbet geçmişimiz olmadı. Onu Engellediğim tarih yukarıda yazıyor. Bazılarında yazmıyor ama bazı kişilerde böyle görünüyor
aynen bazılarında tarih var bazılarında yok. son mesaj tarihi olduğunu sanmıyorum çünkü 8 yıldır engelli olan birinde wp bildiriminin üstünde 1 şubat 2025 tarihi çıktı bende az önce. çoğunda da bugün yazısı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…