Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

benimkinin telefonunu benden başka kurcalayan yok kendisi bile hahhahahh ağlanacak halime gülüyorum

ayy korkunç ya. iyi ki öğrenmiş adam söylemese kadının hiç haberi olmayacaktı baksanıza cihazlar tertemizse. ben de hiçbir şey bulamadım ama hiçbir şey

Offf hoş geldin yeni fobi, son kullanılan whatsapp emojileri Yalnız doğruysa bu durum adam da iyi profesyonelmiş.
ya ben de tesadüfen farkettim iş hesabımız için gönderi paylaşacaktım onun telefonundan emoji de ekleyeyim dedim son kullanılanlar bir garip geldi sanki birileriyle flörtleşiyor gibi. bakalım daha ne fobiler çıkacak :dd

wp da yeni konuşma + işaretine bastığın zaman en çok konuştukların ya da son zamanlarda çok konuştukların ilk 3 sırada çıkıyor.
Pil uygulamasında hangı uygulamada kaç dk vakıt geçirdiğine bakabılırsınız
Konum arama kısımlarına bakabılırsınız bı yere gittiyse arattıysa
Appstore ya da googlestore dan geçmişe bakabılırsınız ındırdığı sıldığı uygulamalar gorunuyor

hepsine baktım tertemizz

Whatsapda arkadaş listelerine baktın mı ? İlgini cekecek birini görebilirsin ay bilmiyorum bence takipte kal renk verme anladığını hissetirirsen hepsini yok eder şayet öyle bişey varsa..

Whatsapda arkadaş listelerine baktın mı ? İlgini cekecek birini görebilirsin ay bilmiyorum bence takipte kal renk verme anladığını hissetirirsen hepsini yok eder şayet öyle bişey varsa..
pil kullanımına baktım wp kullanımı son on günde 2 saat yok.. o kadar az yani ve tüm uygulamalar böyle ama emoji olayının kesinlikle rastgele olduğunu düşünmüyorum ilk yazdığım yere güncelleme atıyorum emojilerin fotolarını oradan bakın isterseniz bence kesinlikle normal değil ya

Google Chrome üzerinden sitelere girip orada kullanıyor olabilir bu emojileri. Oradan girilen siteler yine Google üzerinden girilmiş olduğu için çıkmıyor.

Google Chrome üzerinden sitelere girip orada kullanıyor olabilir bu emojileri. Oradan girilen siteler yine Google üzerinden girilmiş olduğu için çıkmıyor.
olabilir ama pil kullanımında tarayıcı geçmişi de çok azdı safari ve google ikisi de azdı belki pcden gizli sekme ile takılıyordur tek seçenek bu kalıyor sanırım

olabilir ama pil kullanımında tarayıcı geçmişi de çok azdı safari ve google ikisi de azdı belki pcden gizli sekme ile takılıyordur tek seçenek bu kalıyor sanırım
Aa evet gizli sekme olabilir ama mutlaka bir kanıt bırakırdı yine de. Şey olabilir mi eşiniz normalde hiç emoji kullanmıyorsa wp belki otomatik olarak son yüklenenlere onları kendi kaydetmiştir?

Aa evet gizli sekme olabilir ama mutlaka bir kanıt bırakırdı yine de. Şey olabilir mi eşiniz normalde hiç emoji kullanmıyorsa wp belki otomatik olarak son yüklenenlere onları kendi kaydetmiştir?
pek emoji kullanmaz evet peki o zaman neden değişiyor ki liste mesela öpücük, alev emojisi aşağılardayken başlara gelmiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…