- 4 Temmuz 2025
- 62
- 11
- 3
- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
benimkinin telefonunu benden başka kurcalayan yok kendisi bile hahhahahh ağlanacak halime gülüyorumçocuk var mı diyecektim ama yeni evliymişsiniz. Benim çocuklar telefonumdan emojilerle bir şeyler yapmaya bayılıyorlar, kilit açmadan da ekranı indirip arama kısmına emojileri giriyorlar, eşimin de yapıyorlar ve tuhaf tuhaf dolu şey var. Böyle biri de yapmış olabilir.
ayy korkunç ya. iyi ki öğrenmiş adam söylemese kadının hiç haberi olmayacaktı baksanıza cihazlar tertemizse. ben de hiçbir şey bulamadım ama hiçbir şeyArkadaşımın eşi de kocasından şüphe duyuyordu. Kişisel bakım hassasiyeti, diyetler, spor salonları falan. Ama adam cihazları öyle temiz kullanıyor ki, hiçbir şey bulamadı.
Sonra bir gün bir adam aradı arkadaşımı ve dedi ki, kocanız benim karımla müthiş bir aşk yaşıyor.
Bu şekilde öğrenmenizi hiç istemem.
Sizinki de bir kadına kullanılmış o emojiler belli. Dikkat mi çekmeye çalıştı ne yaptı acaba?
ya ben de tesadüfen farkettim iş hesabımız için gönderi paylaşacaktım onun telefonundan emoji de ekleyeyim dedim son kullanılanlar bir garip geldi sanki birileriyle flörtleşiyor gibi. bakalım daha ne fobiler çıkacak :ddOfff hoş geldin yeni fobi, son kullanılan whatsapp emojileriYalnız doğruysa bu durum adam da iyi profesyonelmiş.
ya aslında isteyen öyle de güzel gizliyor kiProfesyonel erkek yoktur, görmek istemeyen kadın vardır. Çünkü her kadının genlerinde biraz fba’lık vardır
hepsine baktım tertemizzwp da yeni konuşma + işaretine bastığın zaman en çok konuştukların ya da son zamanlarda çok konuştukların ilk 3 sırada çıkıyor.
Pil uygulamasında hangı uygulamada kaç dk vakıt geçirdiğine bakabılırsınız
Konum arama kısımlarına bakabılırsınız bı yere gittiyse arattıysa
Appstore ya da googlestore dan geçmişe bakabılırsınız ındırdığı sıldığı uygulamalar gorunuyor
Whatsapda arkadaş listelerine baktın mı ? İlgini cekecek birini görebilirsin ay bilmiyorum bence takipte kal renk verme anladığını hissetirirsen hepsini yok eder şayet öyle bişey varsa..Kızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
edit: cevap veren herkese teşekkür ederim, ilginiz bana yalnız olmadığımı tekrar hatırlattı iyi ki varsınız. gelişmelerden haberdar ederim
pil kullanımına baktım wp kullanımı son on günde 2 saat yok.. o kadar az yani ve tüm uygulamalar böyle ama emoji olayının kesinlikle rastgele olduğunu düşünmüyorum ilk yazdığım yere güncelleme atıyorum emojilerin fotolarını oradan bakın isterseniz bence kesinlikle normal değil yaWhatsapda arkadaş listelerine baktın mı ? İlgini cekecek birini görebilirsin ay bilmiyorum bence takipte kal renk verme anladığını hissetirirsen hepsini yok eder şayet öyle bişey varsa..
Google Chrome üzerinden sitelere girip orada kullanıyor olabilir bu emojileri. Oradan girilen siteler yine Google üzerinden girilmiş olduğu için çıkmıyor.pil kullanımına baktım wp kullanımı son on günde 2 saat yok.. o kadar az yani ve tüm uygulamalar böyle ama emoji olayının kesinlikle rastgele olduğunu düşünmüyorum ilk yazdığım yere güncelleme atıyorum emojilerin fotolarını oradan bakın isterseniz bence kesinlikle normal değil ya
olabilir ama pil kullanımında tarayıcı geçmişi de çok azdı safari ve google ikisi de azdı belki pcden gizli sekme ile takılıyordur tek seçenek bu kalıyor sanırımGoogle Chrome üzerinden sitelere girip orada kullanıyor olabilir bu emojileri. Oradan girilen siteler yine Google üzerinden girilmiş olduğu için çıkmıyor.
Aa evet gizli sekme olabilir ama mutlaka bir kanıt bırakırdı yine de. Şey olabilir mi eşiniz normalde hiç emoji kullanmıyorsa wp belki otomatik olarak son yüklenenlere onları kendi kaydetmiştir?olabilir ama pil kullanımında tarayıcı geçmişi de çok azdı safari ve google ikisi de azdı belki pcden gizli sekme ile takılıyordur tek seçenek bu kalıyor sanırım
pek emoji kullanmaz evet peki o zaman neden değişiyor ki liste mesela öpücük, alev emojisi aşağılardayken başlara gelmişAa evet gizli sekme olabilir ama mutlaka bir kanıt bırakırdı yine de. Şey olabilir mi eşiniz normalde hiç emoji kullanmıyorsa wp belki otomatik olarak son yüklenenlere onları kendi kaydetmiştir?
Siz gördüğünüzden bu yana liste değişiyor mu sürekli hep aynı emojileri mi var?pek emoji kullanmaz evet peki o zaman neden değişiyor ki liste mesela öpücük, alev emojisi aşağılardayken başlara gelmiş(
yaklaşık bir haftadır üç kez baktım üçünde de ilk sıra değişmişti zaten o beni şüpheye düşürdüSiz gördüğünüzden bu yana liste değişiyor mu sürekli hep aynı emojileri mi var?
ilk konu açtığım mesaja güncelleme olarak ekledim emojilerin fotosunuSiz gördüğünüzden bu yana liste değişiyor mu sürekli hep aynı emojileri mi var?
Gördüm evet birine gönderilmiş gibi duruyor. Ama yine de wp de otomatik sıralamış olabilir emojileri. Ben çok anlamıyorum bilen arkadaşlar burayı yorumlasa daha iyi.ilk konu açtığım mesaja güncelleme olarak ekledim emojilerin fotosunu
daha önceden güvenimi kırdığı için. şu anda bu durum için tek donem emojiler evetEşinden niye şüpheleniyorsun? Tek done bu emojiler mi? Başka bir işaret yok sanırım.
nereden girmem gerekiyor acaba oraya app storedan mı bahsediyorsunuzUygulama mağazasına giriniz " indirip sildiği" uygulamalarda gözükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?