- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Mesele nedir tam olarak
. Kimi arzuluyorsunuz. Eşinizi ise problem nedir. Anlamadım
Real bu aralar sık karşılaşıyoruz. Şu hayatimızdaki fazlalıklardan bir kurtulsak kendimize gelecegiz.
Bahsettigim konuda ben de öyleyim. Bence icten ice sevgiden kaynaklanan bir yakınlaşma arzusu. Yoksa bir daha kimbilir ne zaman yaparım. Biraz depolayım diye istemiyoruz bence :)
Bu denklemi Freud ancak çözer bacım
Kim kiminle nerede ne zaman
Ay anlamadım bişe
Şunu diyem sadece sadece cinselliik için evli kalınmaz . Cinsellik sevdiğin insanla güzeldir
Kendi adıma konuşursam sevmediğim birine cinsel istek duymam mümkün değil. Dürtü mürtü bende işlemez. Arzu varsa aşkta vardır bende.
Nasıl olayım. En son iki arada bir deredeydim ama bugün kesin kararımı verdim. Yakında gidecem. Bizde küslük olmadığı için ( küsmem yasak) canım ne zaman isterse yaklaşıyorum ama senin durumun biraz farklı. Yüz bulacak, anlam çıkaracak.Maybem merhaba nasılsın , sanırım iyi değilim gitsem geri çevirmez biliyorum , erkek sonuçra ama sonra kaldığı yerden devam , bunu da biliyorum sen ne durumdasın şu an
Nasıl olayım. En son iki arada bir deredeydim ama bugün kesin kararımı verdim. Yakında gidecem. Bizde küslük olmadığı için ( küsmem yasak) canım ne zaman isterse yaklaşıyorum ama senin durumun biraz farklı. Yüz bulacak, anlam çıkaracak.
Başka birine de arzu duyuyorsanız kocanızı sevmiyorsunuz demek , yok bir tek kocanıza ise içinizde farkında olmadığınız bir sevgi var demek .
Konunuzu bilmiyorum ama sadece yazınızdan anladigim kadarıyla yolunda gitmeyen bir evliliğiniz var . Bende bunu anlamıyorum, ben eşimle sorun yaşadığımda cinselliği geç, sesini duyasim gelmiyor . Kafasını kopartmak istiyorum. Benim kuzenimde böyle, kocasıyla hep kavgalı ama ikinci cocuga hamile nasıl oluyor bu iş anlamadım
Nasıl olayım. En son iki arada bir deredeydim ama bugün kesin kararımı verdim. Yakında gidecem. Bizde küslük olmadığı için ( küsmem yasak) canım ne zaman isterse yaklaşıyorum ama senin durumun biraz farklı. Yüz bulacak, anlam çıkaracak.
Boşanmayı kabul etmiyor. Cok zorba birisi. Köle muamelesi görüyorum. İt gibi yapacaksın. Mecbursun vs. Bunlar senin görevin. Surat asmayacaksın. Doverim söverim cocugu kaciririm bir sürü şey. Anlayacagın evi terkedip gitmekten başka çare bırakmadı bana. Kurtulayım da bunun elinden. Ev de onun olsun bu şehir de onun olsun. Bana evladım yeter.Neden sen gidiyorsun maybe o gitse olmuuor mu çok zor oluyor kadın bu kadar yıkım üzerine bir de yeni düzene muhtaç kalınca o sebeple diyorum hem neden bu gün kesin karar ne oldu bu gün
Yani şöyle ki; evliligimiz tek tarafli yuruyor. O nasil isterse oyle oliyor her sey. Kabul etmeme luksum yok. Onun istedigi olunca da saniyor ki evliligimizde her sey yolunda. Yani tartisma küslük falan yok. Ben susuyorum ve taleplerini karsiliyorim o da keyfini suruyor.O nasıl bir şey kız anlamadım bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?