Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Evet evet aynen de böyle gerçekten tek bağ iyi olan uer cinsellik bizde , fakar 1 saatlik şeyin sonrası hüzğn ve hüsran defalarca denedim bunu ben defalarca gidip geldim mahkemeden döndüm kaç celseden hemde ama sonuç aynı

Desene bendeki gibi bende de eğer her istediğini yaparsam evet evlilikte sorun yok ama şimdi hayır diyebildiğim için anladı

Ouv sendeki ağır psikopat o zamnsa

Dark merhaba , ya çok hoşsun da cidden anlamadım ben kendimden bir şey ama

Cinsellik sevgi olduğunda ruhu besliyordur sevgi olmadan bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü sevgi,sevmek cinsellik değil.

Bunu siz daha iyi bilirsiniz tabi ruhunuzu besliyor mu?Mutlu ediyor mu?Tutkuyla dokunuyor musunuzz? Yoksa sadece oldu bitti mi?

Çünkü onun tarafından "sevilmek" istiyorsun ve ihtiyaç duyduğun bu sevgiyi onunla sevişince buluyorsun.

Çok iyi bir cevaptı , öyle mi dersiniz gerçekten doğru sanki tam da sorun burda aslında acaba biri tarafından sevilmek mi ONUN tarafından sevilmek mi istiyor olabilirim acaba ? Ya o ise ve ben boşandıktan sonra bunu anlarsam ya pişman olursam

Bunu siz daha iyi bilirsiniz tabi ruhunuzu besliyor mu?Mutlu ediyor mu?Tutkuyla dokunuyor musunuzz? Yoksa sadece oldu bitti mi?

Ruhumu son zamanlarda beslemiyordu çünkü çok büyük kırgınlık ve ümitsizliğim vardı artık tutkuyla dokunmaya evet

Yok canım.... onun tarafından sevilmek isteyebilirsin ama cinselliğin olmadığı anlarda da bu sevgiyi ondan bulabiliyor musun? Yoksa sevismedigin zamanlarda sana kayitsiz kalinip yokmussun gibi mi davraniliyor?

Yok canım.... onun tarafından sevilmek isteyebilirsin ama cinselliğin olmadığı anlarda da bu sevgiyi ondan bulabiliyor musun? Yoksa sevismedigin zamanlarda sana kayitsiz kalinip yokmussun gibi mi davraniliyor?
Evet cevabı kendiniz vermişsiniz zaten sevişme olmadığında tamamen bir hiç ve gereksiz ayrıntıyım

Sanırım kırgınlığın verdiği boşluk aranızın soğumasına neden olmuş duygularınızın üstünü örtmüş hissizleşmiş gibi olsanızda eşinizi seviyorsunuz

İşte eğer öyle bir durumum var ise bu tehlikeli gerçekten de bence çünkü boşanmanın geri dönüşü olamaz

Ouv sendeki ağır psikopat o zamnsa
Dısarida herkese iyi, ailesine çıtını çıkaramaz. Bir tek bana yetiyor gücü. Bir de son zamanlarda cocuga yetecek gibi oldu. Zaten kararımın netlesmesinde etkili olan da buydu. Daha 1 yasina girmemis cocuga agresif davraniyor kufurlu konusuyor.

Öyle çok kendime benzettim mi yorumları okurken. Ben de mahkemeye çöm gittim geldim ama bir farkla; ben kafamın içindeki mahkemeye gidebildim sadece. Sizin gibi hissizleştim kırgınlıklarımla. Bir de ileride ya pişman olursam korkusu sarıyor ne zaman boşanmayı ciddi ciddi düşünsem. Bu gel gitlerle ve evliliğe güvensizlikle de yol alamıyorum. Evladım yeter diyorum siz gibi. Yani sizin sorunlarınızı bilmiyorum ama aslında benim bitirmem için bir sürü şey yaptı bu adam bana. Ama hala içimde tartıp duruyorum herkesin kötü huyları vardır alıştın öğrendin düzeltti bazı şeyleri diyorum. Ama işte bazen de insan yılıyor!... Ooofffff.... Cinsellik ise tam gaz nasıl devam edebilir diyorum sırf içimizdeki kırgınlığı giderme ihtiyacından olabilir. Benim eşim çok zorluyor ben bir yerde direnemiyorum aetık. Beynim yanmak üzere sanırım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…