- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Konunuz tam olarak nedir bilemiyorum ancak cinsel olarak bu kişiyle aranızda uyum var demek ki. Çoğu anlaşamayan çiftte bu uyum olduğu zaman kopmaları daha zor oluyor bu bir gerçek. Ayrıca bu etkileşimi biriyle tekrar yakalayabilir miyim endişesi de taşıyor insanlar. Ama cinsellik her şey midir değil tabi ki. Ben şahsen eğer bu insanla anlaşamasaydım ve hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünseydim tekrar bu etkileşimi yaratmazdım. Çünkü aynı kısır döngü başlar ve böyle devam eder..
Yani şöyle ki; evliligimiz tek tarafli yuruyor. O nasil isterse oyle oliyor her sey. Kabul etmeme luksum yok. Onun istedigi olunca da saniyor ki evliligimizde her sey yolunda. Yani tartisma küslük falan yok. Ben susuyorum ve taleplerini karsiliyorim o da keyfini suruyor.
Ciddi problemler ve asilmasi zor sorunlar olan bir evlilikte yakinlasmak da zordur bence, ne biliim insan istemez sanki :)
Boşanmayı kabul etmiyor. Cok zorba birisi. Köle muamelesi görüyorum. İt gibi yapacaksın. Mecbursun vs. Bunlar senin görevin. Surat asmayacaksın. Doverim söverim cocugu kaciririm bir sürü şey. Anlayacagın evi terkedip gitmekten başka çare bırakmadı bana. Kurtulayım da bunun elinden. Ev de onun olsun bu şehir de onun olsun. Bana evladım yeter.
Onceki konuya bakmaya usendimtembellikten ölecegim yeminle
Evliligin %85i cinsellik bana gore. Kalan kismi da erkege ev isi yaptirmak zaten
Sürünsünler
Gunduz disarda calissinlar,aksam eve gelince evde calissinlar ,gece de yatakta calissinlar isleri ney aman be
Cinsellik sevgi olduğunda ruhu besliyordur sevgi olmadan bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü sevgi,sevmek cinsellik değil.
Çünkü onun tarafından "sevilmek" istiyorsun ve ihtiyaç duyduğun bu sevgiyi onunla sevişince buluyorsun.Bendeki sorunlar baya baya ağır ve ciddi ama bu istek neden bende orda takıldım
Çünkü onun tarafından "sevilmek" istiyorsun ve ihtiyaç duyduğun bu sevgiyi onunla sevişince buluyorsun.
Bunu siz daha iyi bilirsiniz tabi ruhunuzu besliyor mu?Mutlu ediyor mu?Tutkuyla dokunuyor musunuzz? Yoksa sadece oldu bitti mi?
Sanırım kırgınlığın verdiği boşluk aranızın soğumasına neden olmuş duygularınızın üstünü örtmüş hissizleşmiş gibi olsanızda eşinizi seviyorsunuzRuhumu son zamanlarda beslemiyordu çünkü çok büyük kırgınlık ve ümitsizliğim vardı artık tutkuyla dokunmaya evet
Yok canım.... onun tarafından sevilmek isteyebilirsin ama cinselliğin olmadığı anlarda da bu sevgiyi ondan bulabiliyor musun? Yoksa sevismedigin zamanlarda sana kayitsiz kalinip yokmussun gibi mi davraniliyor?Çok iyi bir cevaptı , öyle mi dersiniz gerçekten doğru sanki tam da sorun burda aslında acaba biri tarafından sevilmek mi ONUN tarafından sevilmek mi istiyor olabilirim acaba ? Ya o ise ve ben boşandıktan sonra bunu anlarsam ya pişman olursam
Evet cevabı kendiniz vermişsiniz zaten sevişme olmadığında tamamen bir hiç ve gereksiz ayrıntıyımYok canım.... onun tarafından sevilmek isteyebilirsin ama cinselliğin olmadığı anlarda da bu sevgiyi ondan bulabiliyor musun? Yoksa sevismedigin zamanlarda sana kayitsiz kalinip yokmussun gibi mi davraniliyor?
Sanırım kırgınlığın verdiği boşluk aranızın soğumasına neden olmuş duygularınızın üstünü örtmüş hissizleşmiş gibi olsanızda eşinizi seviyorsunuz
Dısarida herkese iyi, ailesine çıtını çıkaramaz. Bir tek bana yetiyor gücü. Bir de son zamanlarda cocuga yetecek gibi oldu. Zaten kararımın netlesmesinde etkili olan da buydu. Daha 1 yasina girmemis cocuga agresif davraniyor kufurlu konusuyor.Ouv sendeki ağır psikopat o zamnsa
Neyin varmis aman gayet de normalsin.Dark merhaba , ya çok hoşsun da cidden anlamadım ben kendimden bir şey ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?