Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Aynı durumdayız bu kez ben daha güçlü hissediyorum bir farkla ama bir yanım diyo ki real bir yakışıklı bulduğun şartları sana uyan adam gelse direk aşık olacaksın netin kafası bu

Benimki de öyle idi merhum, herkese çiçek bana diken

Öyle mi dersiniz ya. Bir gün sevilirsem peki ya gerçekren derinden benim gibi severse bir gün isteyeceğim biri olmaz mı dersiniz
Neden olmasin olur tabi kismetinde varsa ama bosandiktan hemen sonra olmayacagi icin bir bosluga dusersin.. O boslukta da pisman olmaman lazim. Ama oyle anlatıyorsun ki bu zor gorunuyor. Gunler geçtikçe her sey duzelir.. Yeni biri cikar.. Geçenleri unutursun gider... İnsanlar ölüm acisini unutuyor..

Hadi bi koşu bak be darkım sen iyi analizcisin
Hizlica bakindim geldim
Ogretmensin , cocuk var. Maasin meslegin var. Resmi nikahli kocaya asla asla ihtiyacin yok. Hakaret siddet kufur ve benzerleri varsa asla durma. Evi barki basini yesin. Evlilik bana sorarsan yasal seks muessesesi. Ha dersen ki seksin yasal olmasina ihtiyac var mi? En azindan senin yok. Niye,cunku meslek sahibi ayaklari yere basan bilgili ve kulturlu kadinsin. Gitsen bekarken birileriyle birlikte olsan kime hesap vermek zorundasin? Hic kimseye. Ailenin yanina donmek zorunda misin? Hayir. Yine seversin sevilirsin,canin ister tekrar evlenirsin,beraber de yasayabilirsin birileriyle.Eee.

Kafanda esinle ilgili ennnn kucuk bir soru isareti bile varsa gemileri yakmana deger. Seks lazimsa her yerde bulunur diyorum ben. Cok istersen eski kocani da cekersin iceriye ayol kim ne karisir?

Beni sakin yanlis anlama,senin yerine kendimi koyarak cevapladim. Sana uyar uymaz bilemem. Madem defalarca yuzgoz oldun bu herifle,ailene sigindin,mahkeme kagitlari onca gitti geldiyse dikis tutmayabilir evliligin. Insallah hakkinda hayirlisi olur. Dualarim seninle

Sevgili ve saygıdeğer dark, seviyorum senin şu açıl yüreğini hemen hemen aynı kafadayız sanırım ve mantıklı cevp vermişsin her zamanki gibi bence de evlilik aynen dediğin gibi bir müsessese en iyiki kararımın arkasında durmak

Doğru kendimle oğlımla kalırsam düzelir bence de kesin bendeki alışkanlık bence de koynuna girsem şimdi yine devm edecek her şey

Boşanma sebeplerini anlamadım desem kızar mısın? Esin tarafindan sevilmediğini mi düşünüyorsun?

Yok kız öyle değil
Canım benim konuyu tam anlamadım ana diyeceğim şu ki kadınlar kolay kolay sevmeden cinselliği yaşayamaz. Erkeklere özgüdür genelde bu dürtü sevgisiz cinsellik... o yüzden başlığını farklı algıladım. Seninki sevgi, alışkanlık ve diğer insani duygular. Salt cinsellik olduğunu sanmıyorum

Şiddet ilgisizlik sevgisizlik küfür hakaret
Top karşı tarafta o zaman. Kaybedeceğini idrak edip ya değişecek ya da bitecek.
Senin yapman gereken bir şey yok malesef; sadece ona karsi cinsel cekim hissediyorsan seviyorsundur ama gurur yap ve yaklaşma derim.

Biraz sürdü geçti zaten şu an gelse uykum var diye tekme atwrım her halde arada git gellerim oluyor doğrusu girsem koynuna ne olacak ki sabaha yine aynı sevgisizlik alakasızlık küfür hakaret küçümseme devam

Biraz sürdü geçti zaten şu an gelse uykum var diye tekme atwrım her halde arada git gellerim oluyor doğrusu girsem koynuna ne olacak ki sabaha yine aynı sevgisizlik alakasızlık küfür hakaret küçümseme devam
Kaç arkana bakmadan kaç o zaman. Kadınlar görünenin aksine acısını dibine kadar yaşar ama atlatır... erkek ise bir ömür sürer nerdeyse acısını. O seni kaybettiğini anladığında sen ondan çoktan gitmiş olacaksın. Kararlı ve güçlü ol

Senin yapman gereken bir şey yok malesef; sadece ona karsi cinsel cekim hissediyorsan seviyorsundur ama gurur yap ve yaklaşma derim.
Bu konuda iradesi zayıf konu sahibinin heralde

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum zaten bu gün kardeşi gelmiştş ben de kendisini severim çocuk binde bir gelir kalır , sofra yemek vs hazırlarken sürekşi yemeklerin bazısjnu yapmalar , çamaşırı vs asmalar markete gitmeler sigara alıp getirmeler hiç bulaşmadan kaç gündür yaşamalae ( boşanıyoruz dediğim günden beri ) kendi odasına girip kuzu kuzu yatmalar vs belki anlam çıkardım kendimce ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…