Bunun Adı Ne?

çakraların değil algıların kapanmış senin..
yolunacak kaz gibi duruyorsun burdan bakınca.
dolandırıcıya 650 lirayı elinle vermişsin maşallah.
kozmetikçide elinde ederi belli ürün var en azından.

çakraların değil algıların kapanmış senin..
yolunacak kaz gibi duruyorsun burdan bakınca.
dolandırıcıya 650 lirayı elinle vermişsin maşallah.
kozmetikçide elinde ederi belli ürün var en azından.
Çakrasını bilmem ama algısı açılmış galiba. Evde de olda farketmiş.

Aynen geçen hafta kuzenim sabahtan size geleceğim kahvaltıya dedi. Kendi planlarım vardı neyse sonra yaparım dedim. Sabah 9 da geldi. Kahvaltıyı yaptık hadi avm gidelim dedi. Tüm gün gezdik. Akşam annem ne yemek yapsam diye düşünürken köfte yap teyze hem eşimde sever dedi. Biz şok! Bilmiyorduk eli bize gelecek gece 12.30 da eşinin sabah iş var ısrarı ile gittiler. Bir tatil günümü yedi ama ben ya benim işim vardı onu halletmem lazım deyip çıkamadım akşama doğru dedim ama eşim alınır sana sen olmazsan ayıp olur dedi bana sordunuz mu gelirken diyemedim. Bu ve bunun gibi bi sürü şey benim ki daha patolojik evet. Dışarda da insanlara hayır diyemiyorum. Benimde içim acıyor o paraya.

Gerçekten çakraların kapalıymış yoksa dolandırıcılara 1000 lira kaptırmak normal bir insanın başarabileceği bir iş değil
Ben de mi medyum olsam acaba gözlerim de büyük bi açarım korkuturum insanları ohh 700 cebimde

Spizellaya bile para vereceksin ! :))) tarotçu dolandırıcıları saymıyorum. Sen ne para biriktirebilirsin, ne hayır diyebilirsin...kendini büyük bir borca sok, ev araba gibi ,ondan sonra bak nasıl tutuyorsun kalan 2 3 kuruşu

Ev aldım. O büyük borç var 3 yıldır ödüyorum. Bi miktar paramda var dara düşersem 5 6 ay geçindirecek. Ama işte bu sıkıntı nedeniyle gittim Psikoloğa adam dedi kendin halledebilirsin bana gelmeme gerek yok. Ama o an da hayır deyip kalkamıyorum. Ya da kuaförde ya da özel dikim yapan terziye olmadı bu diyemiyorum.

O nasıl bir psikolog yaa , ilk defa duyuyorum boyle birseyi ..başka birine git muhakkak ..biraz bagimlilik gibi seninki de ,saçmadan duramıyorsun.bunun bir sebebi olmalı..

İyi de sizin ki hayır diyememek değil. İnanç eksikliği yaşadığınız dönemden geciyorsunuz belki hiç inanmiyorsunuz asla yargilamiyorum. Bir daha daraldiginiz zaman o falci ablalar yerine çocuk Esirgeme kurumuna gidin ( bulunduğum şehir de kayıt olarak hediye alabiliryorum ) hediye alma imkanınız var gibi. En azından çocuklar mutlu olur belki siz de onlarla sevinirsiniz. Nacizane benim fikrim. Ama lütfen inanmayn dolandiricilara

Al eline 100-200 liralık mama, git bir hayvan barınağına bak nasıl açılıyor tüm çakraların
Kusura bakmayın ama güldüm konunuza, bu devirde hala tarotçulara falan inanan varmış =)
Gaybı Allah bilir bunu unutmayın ve bir daha böyle şarlatanlara para kaptırmayın, insanların yemeye ekmeği zor bulduğu bir devirde, böyle can sıkıntısından müsriflik ayıptır yapmayın. Sıkıldın daraldın bir kuaföre gitmek, ufak tefek alış veriş yapmak tamam da kaptırdığınız paraya içim acıdı, yazık

Boyle şarlatanlar sizin gibiler yuzunden tükenmiyor..yazik degil mi bi cirpida 500 vermekte nedir?
Neyse olan olmus care yok ..
Bence bundan sonra caniniz sıkılınca baska seyler yapin..mesela bir aktivite..yada o parayla birşeyler alip cocuklari hayvanlari mutlu edebilrsiniz

Ya kusura bakmayin ama okuyunca sinir oldum.
Kadinin gozlerinden korkup 500 lira vermek nedir??
Baksin sabaha kadar, biri bana, cakrani acalim 500 lira ver desin, oyle bi bakarim ki o benden korkar :)
Lutfen " istemiyorum, tesekkurler" diyin ya.
Gercekten zor degil.

İnancımıza göre o fal işleri şeytan işi pisliktir.Neden olduğunu bu tür olaylarla anlıyoruz işte.Madem paranız var,çok hayırlı yerlere harcayabilir,dualar alabilirsiniz.Hayır diyememenizin en önemli nedeni özgüven eksikliği gibi duruyor.Başkalarının fikirleri önemli ama siz kendi fikirlerinize saygı duymuyorsunuz.Merkeze kendi fikir,inanç ve tercihlerinizi koymayı öğrenmeniz gerek.Kırmak istemiyorsunuz insanları ama bakın onlar bırakın sizi kırmayı,enayi yerine koyuyor.Ben anladım ki bu dünyada,sen ne isen ona göre muamele ederler,Eziksen ezen bulunur,aptalsan kandıran.Hele bir akıllı ol.Bak bakalım Allahın izniyle kimse karşında durabiliyor mu?

Bence kendini bir borca sok. Araba, ev falan... Bak o zaman ay sonunu getirebilmek için çakraların nasıl açılacak.

Ben açarım senin çakralarını hemde Kıbrıs’tan oraya
Anında hissedersin
Halbuki Tibet egzersizi yapsan açılırdı çakraların

Bir gecede 1000 tl verecek paranız varsa çok takılmayın harcayın yani. Bu arada çakraları bayağı güzel açmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…