Bunun Adı Ne?

Bir gecede 1000 tl verecek paranız varsa çok takılmayın harcayın yani. Bu arada çakraları bayağı güzel açmış..

‘Hayır diyemiyorum ne yapmam lazım?’ sorusu sizi hiçbir yere götürmez.

‘Hayır dediğimde ne olur cidden, ne hissederim ya da insanların hangi tepkisinden korkuyorum?’ doğru sorudur. Bu sorunun cevaplarını bulmaya çalışın problemin kökeni orda.

Onaylanma arzusu mu, insanlarla çatışmaya girme korkusu mu, uyumlu olursam iyi görünürüm düşüncesi mi? Biraz beyin fırtınası yapın ve bu konuda kendine yardım kitaplarından faydalanın. Okuyun ve oradaki egzersizleri yapın. Önce zihinsel anlamda bir bilinç geliştirin sonra da ufak ufak egzersizler yaparsınız. Böylece yol alabilirsiniz. Bu bir kişilik yapısı değil, değiştirilebilir bir şey yani.

Bazen insanın bütün kararlarının saçma olduğu ve cebinden gereksiz paralar çıktığı dönemler olabiliyor. Özellikle kadın kuaförlerinde.
Ben de sirf fönü çok ucuz diye bir yere girdim,kadın 'sacin temiz mi?' dedi, dün yikamistim deyince bir güzel yıkadı saçı, beklerken ojelerden birini alıp 'surebilir miyim?' dedim,ben sürerken kadın zorla 'dur canım ben sureyim,ver canım yorulma' diye elimden aldı. Kaş-biyik istermisin dedi, sonuçta fönü uygun olan yer diye kabul ettim.
Fön Xse yıkamadan 3X,kaştan 4X,zorla sürdüğü ojeden X lira almış! Ben öylesine, hiç de bir ihtiyacım yokken gittiğim kuaföre durduk yere 9x para ödeyip çıktım. Hatta daha fazla ödedim çünkü kredi kartina yüzde yirmi komisyon kesiyorlarmis!
Ama o gün gerçekten harika biriyle tanışmıştım :) bu açıdan helâli hoş ettim paralarimi
Bir kere de fon çeken kuaför 'şurdan öreyim mi,arkada birlessinler' demişti. Tutmuş o örgüden de bir fön parası almış :))
Ama bana ders oldu, bundan sonra ne zaman kuaföre gitsem mutlaka ilk olarak fiyatların yazdığı bir kağıda bakmak istiyorum.
Bu olay da başımın gözümün sadakasını olsun deyin. Eğer falcı o 500 liradan fiş vermesiyle Bimer'e yazın, vergi kaçırmaktan bir güzel ceza alsın.
Hem hakettiğini bulur hem de biraz için soğur

Çok üstüne gitmeyin kızın ya zaten kötü hissediyor

100 sayfa metin işi yapıyorum, kadının iki göz pörtletmesiyle kazandığı paranın yarısını bile kazanmıyorum. Bu işi bırakıp tarot işine girmek lazım, metin yerine gelecek okuyacağım valla bundan böyle. Daha ucuza da açarım, bir daha ki sefer bana gelin.

Valla bacim kizma ama kaz gibi yolmuslar seni. Aklin mi yok allah askina cakra acmaya fala 500 600 lira para verilir mi.

Soruna istinaden cevaplayayim hayir. Hic kimse beni boyle enayi yerine koyup soyamaz..

Bildiğinden şaşma özellikle kuaförde.Bir de kakül yani insanı vezir de eder rezil de eder kakül direkt yüz şeklini etkiliyor.Kendi kuaföründen ayrılma bir daha bence.

Tarot da saçmalık gelir bana hep nedense.İnanan var mı tutar mı bilmem ama saçma yani.Gitmiş paraların boş yere.Neyse sağlık olsun.Bunu kendine bir ders olarak al işte.Bir daha bu tür bişey yaşarsan o zaman da böyle olmuştu , yapmamalıyım diyebilirsin.Tecrübe yani.

Kimseden çekinme.Herkes kendini düşünüyor , sen de kendini düşün.Biraz bencil ol , olamıyorsan da nasıl olunacağını öğren.Ben de senin gibiydim.İnsanları kırmamak için kendim kırılırdım.Ha bi' kıymeti de olmuyor insanlara.Seni kolay görüp densizlik yapmaya devam ediyorlar.İzin verme bunlara.

Hayır demenin hazzını yaşamadığınız için evet demeye devam ediyorsunuz.Deneyin bence çok keyifli,o hazzı yasatın kendinize vazgecemeyeceksiniz sonra.

Ne okudum la ben.
Ayrıca bunun adıda kerizlik yani kusura bakmada

Tarota bir sey diyemiyorum ama herkes bakamiyor. Bu kadin da samimi gorunmuyor. Isi ticarete dokmus cunku... Bildi derken bildikleri zaten kart uzerindendir. Kartlari da sen cekiyorsun.

Cakralarini kendin de acip kapayabilirsin.

Kuafor tuzagina hepimiz dusuyoruz. Enerjinin dusuk oldugu gunlerde disari cikmamaya calis.

Çakra bahanesiyle iki pört göz sana fena çakmış geçmiş olsun. Öyle şeylere itikadınız varsa tanımadığınız insanların yanına gitmeyin ki sizin yumuşak karnınızı deşip dolandıramasınlar.

Yazık değilmi o kadar parana ihtiyaçı olan bir öğrenciye verseydin o parayı hayır yapmış olurdun

Muhtemelen bebeklik ve erken çocukluk döneminde karşılanmayan fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı, yetişkin yaşamınızda, sürekli başkalarını memnun etmeye çalışarak gidermeye çalışıyorsunuz.

bir daha canınız sıkıldığında psikoloğa gidin bence, hem anlatır rahatlarsınız hem de paranız boşa gitmiş olmaz.

İçin sıkıldığında kalkıp 2 rekat namaz kılıp tesbih çekebilirsiniz öyle iyi gelir ki öyle falcıların psikolojinizi bozmasına,hayatınıza yön vermesine izin vermeyin gaybı ancak Allah bilir. Siz yiyin gezin tozun en azından kendiniz için para harcamış olursunuz yada o 500 ü bi ihtiyaç sahibine verseydiniz öyle duasını alırdınız ki falcıyı kafanızda Bitirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…