Bunun amaçı ne?

Poncikveteriner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
18
5
1
26
Arkadaşlar merhaba. 20 yaşındayım 2. Sınıf üniversite öğrencisiyim beş ay önce Pubg de oyun oynarken bi oğlanla tanıştık. O farklı şehirde ben farklı şehirde okuyoruz. Ama yaşadığımız yerler yakın. İlk başlarda öylesinde arkadaş olarak konuşmaya başladık. Daha sonrasında o okuduğum şehre yakın bir şehre geldi ve buluştuk. Bir hafta sonrasında beraber yolculuğa çıktık. Zaman güzel geçmişti, kötü bir niyetini asla sezmedim. Daha sonrasında bir kere daha buluştuk. Geri okuduğumuz şehirlere geldikten sonra konuşmaya devam ettik ben biraz çekingenim ona göre ama iş artık flörte dönmüştü tabi bir gün hiç beklemediğim bi zamanda biz neyiz diye sordu cevap vermedim tabi ki ama sorun olmadı iyi konuşuyorduk. Tekrar buluşalım dedik başka bir şehirde fakat bundan önce artık konuşmak istedim aklında ne var ne yok diye en son kafam karışık demişti çünkü. Konuştuğumuzda hiç beklemediğim şekilde arkadaşlığa vurdu ve bende cevap olarak sen arkadaşlarınla benimle konuştuğun gibi konuşup biz neyiz diye mi soruyorsun dedim bir şey diyemedi aklına takılan sorun ettiğin ne diye sorduğumda ise mesafe çok sen ordasın ben burda, burada başka biriyle konuşmaya başlasam konuşurum dedi ben de artık ne diyeyim ben böyle bir şeye gelemem kusura bakma dedim söyleyeceğin bir şey var mı dedim yok dedi öyle kapattık... Bundan sonrasında ararsa ederse ne yapmalıyım?

Ararsa filan güzelce lafini ver. Yanında olunca sorun olmuyor da uzakta olunca mi sorun oluyormuş. Böyle erkeklere sinir oluyorum.

Geri yazar bak görürsün. Yani senin ilk sorduğunda cevap vermemiş olman belki tetiklemis olabilir. Etrafindakilere yonelmistir belki de. Ama zaten kestirip atmis.çok da düşünmeye gerek yok

Bu pubg ne bicim oyunmuş kiminin yuvasini yikiyor, kimileri yeni asklar buluyor.
Biz neyiz diye sormasi cok sacma olmuş ne cevap verilir ki ama orada cevap alamayinca o da kendini cekmis bence. En uyuz oldugum iliski turu ben cok sabirsizimdir.

mesafe çok sen ordasın ben burda, burada başka biriyle konuşmaya başlasam konuşurum dedi
Afedersinizde her ç*kü olan adam olmuyor işte.
Üstüne Ne diyeceğim diyemi soruyorsun... Ne diyeceksin kardeşim bas engeli gitsin. Bide cevap mı vereceksin buna...

Yalnız benim anlamadığım pubg'yi bile napıp edip nasıl bir dating sitesi olarak kullanabiliyorlar ki :))
bende oynuyorum ama sürekli canımın derdindeyim.
Nereden headshot yiyeceğin belli değil ama harita ay ışığı Vikendi'de adamlar manita buluyor :))

Suan halihazirda oynadigim oyun olmasa şu pubg oyununu denerdim pek bana hitap etmiyor ama normalde oyun oynamayan insanlari bile bagliyor kendine garip geldi ne var bu oyunda acaba diye. Videolarini izledim ama oyle olagan ustu biseyde yok.

Nie uzaktan sevenlerin,bekleyenlerin,özleyenlerin,hasret çekenlerin canı yok mu ? Aşk sevgi bu kadar basit yaw bu insanları anlamak ne zor oldu artık. Uzak dur bence o çocuktan sen ordan birini bul konuş de. Başını boş yere agritma canım. Zamanını, sevgini boşa heba etme.

Bi *ok yedik işte ilk defa onda mikrofonu açmıştım yoksa konuştuğum ettiğim yoktu nerden bileydim böyle olacağını

O kadar doğru geliyor ki ben bile dönüp diyorum ki dertsiz başına dert aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…