- 31 Aralık 2018
- 18
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Poncikveteriner
-
Ben diyorum ki acaba başka biriyle konuşmaya mı başladı öncesinde hiç böyle aklım karışık falan demezdi mesafeyi bu zamana kadar da hiç duymadım ondanKaldığı yerde bırak bence. Bu erkekler de tuhaf. Bilmiyor muydu uzakta olduğunu. Başkasıyla konusurmus e konuş o zaman.
Teşekkürler :/Geri yazar bak görürsün. Yani senin ilk sorduğunda cevap vermemiş olman belki tetiklemis olabilir. Etrafindakilere yonelmistir belki de. Ama zaten kestirip atmis.çok da düşünmeye gerek yok
İyi de bu insan iki gün önceye kadar dilinden özledim lafını düşürmeyen insan iki günde bu kadar değişir miNiyetini acıkca soylemiş.
Önüne bak.
Yanı uslu durmam. Seninde duracağına inanmam demiş.
Yanı güven sıfır.
Degısır. insanoğlu.İyi de bu insan iki gün önceye kadar dilinden özledim lafını düşürmeyen insan iki günde bu kadar değişir mi
İyi de bu insan iki gün önceye kadar dilinden özledim lafını düşürmeyen insan iki günde bu kadar değişir mi
Afedersinizde her ç*kü olan adam olmuyor işte.mesafe çok sen ordasın ben burda, burada başka biriyle konuşmaya başlasam konuşurum dedi
Yalnız benim anlamadığım pubg'yi bile napıp edip nasıl bir dating sitesi olarak kullanabiliyorlar ki :))Bu pubg ne bicim oyunmuş kiminin yuvasini yikiyor, kimileri yeni asklar buluyor.
Biz neyiz diye sormasi cok sacma olmuş ne cevap verilir ki ama orada cevap alamayinca o da kendini cekmis bence. En uyuz oldugum iliski turu ben cok sabirsizimdir.
Yalnız benim anlamadığım pubg'yi bile napıp edip nasıl bir dating sitesi olarak kullanabiliyorlar ki :))
bende oynuyorum ama sürekli canımın derdindeyim.
Nereden headshot yiyeceğin belli değil ama harita ay ışığı Vikendi'de adamlar manita buluyor :))
Bi *ok yedik işte ilk defa onda mikrofonu açmıştım yoksa konuştuğum ettiğim yoktu nerden bileydim böyle olacağınıYalnız benim anlamadığım pubg'yi bile napıp edip nasıl bir dating sitesi olarak kullanabiliyorlar ki :))
bende oynuyorum ama sürekli canımın derdindeyim.
Nereden headshot yiyeceğin belli değil ama harita ay ışığı Vikendi'de adamlar manita buluyor :))
O kadar doğru geliyor ki ben bile dönüp diyorum ki dertsiz başına dert aldınNie uzaktan sevenlerin,bekleyenlerin,özleyenlerin,hasret çekenlerin canı yok mu ? Aşk sevgi bu kadar basit yaw bu insanları anlamak ne zor oldu artık. Uzak dur bence o çocuktan sen ordan birini bul konuş de. Başını boş yere agritma canım. Zamanını, sevgini boşa heba etme.
Şaşırıyorum sadeceDeğişiyorlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?