Bunun amaçı ne?

konuya gelirsek, sanalda tanıştığın adamla 2. görüşmen yolculuk olmuş.
farklı şehirlerde buluşma vs... gittiğin yerlerden ailenin haberi var mı kuzucum?
başına bir iş alırsın bu hızla.
okulundan, mahallenden, kulübünden, kursundan kanlı canlı arkadaşlarınla takıl.

O oyunda da cok fazla mekanik ve silah var sanki. Bana at üstünde kılıç, ilkel tarzda ok tat veya büyü yapacak karakter lazim. tesekkur ederim. Ama skyrimi bitirince bir göz atarim.
Mount and Blade derim o zaman grafiklere çok takılmıyorsanız.

Konuya yorumum ise başta heyecan tatlı gelmiş ama sorumluluk almak istemiyor. Sen devam edersen eder ama “daha iyisini, yakınını bulursam ilgim kayar haberin olsun” demiş kadar olmuş.

Bence kendi çevresinde birinden hoşlanmaya başlamış ve seninle devam etmek istemiyor, karşı tarafa açıldığında red cevabı alırsa sana geri döner buna da izin verme, ne istediğini bilmeyen bir çocuk seni çok üzer. Heryerden engelle ve bir daha asla iletişim kurma.

Gerçekten sinir bozucu iki gün öncesine kadar bir şey yok şimdi de böyle yarın da canım cicim diye gelirse şaşırmayacağım
Kuzum sen de bu ne idüğü belirsiz insana tavır koy. Ya da sor. Olabilir belki yanlış anlaşılma vardır. Sorduğun anda öyle bişey yoksa daha mesafeli olur.

. Alınma ama pub g ile başlayan bir florte ne kadar güvenilir ki?? burdan çıkan beraberlik nasl sağlıklı bir beraberlik olur? Hem uzaksnz da. O da cildi bir durum olamayacağını farketmiş zaten konuşmasından öyle anlaşılıyor.. bir daha mesaj atarsa sende arkadas moduna gir bnce hatta kankim de ona

Ben diyorum ki acaba başka biriyle konuşmaya mı başladı öncesinde hiç böyle aklım karışık falan demezdi mesafeyi bu zamana kadar da hiç duymadım ondan
Pub g de bir sürü nkisi var senle flört eden kişi ,, sana hemen sadık kalıp başkalarına kendine kapatır mı hemen?? Hele adı konulmamış bir ilişki varsa ortada

Şaşırıyorum bu tavırlarına nasıl karşılık vereceğimi şaşırdım
Yaa var öyle tipler. Hatta o kadar güvenilmezler ki onla tuvalete bile gidemezsin. Zamanını harcama ya da harca gez toz iyi bi yol arkadaşıysa. Baktın yanlış yaptı hayatından çıkar. Bunlara bu gider çünkü

Boşverin gittiği yerde kalsın sizle oyunda konuşan adam aynı oyunda 2 gün sonra baskasiyalada konuşur
Biz tanıştıktan sonra ben bir şey demeden etmeden oyunu falan sildi hiç beklemediğim şekilde ailesini vs anlatıyordu açıyordu kendini mesajlaştığımda falan da hep en son benimle konuştuğu zamanda kalıyordu son görülmesi

Var tabi bir yere gitmeden etmeden söylerim anneme gideceğim yerleri de kalabalık seçiyorum özellikle yolculukta ben zaten gidecektim evime o da tamam o zaman birlikte gidelim oldu öyle gittik

Mesaj atarsa ederse zaten o söylediklerinin cevabını alır benden de sanmıyorum yazsın

"Biz neyiz?" dediğinde tepkisiz kalmışsınız. Bence sizden geleceğe yönelik bir cevap beklemiş. Suskun kalınca da uzaklaşmış gibi..

Bence herkes kendi yoluna bakmalı artık. Engelleyin gitsin..

Nemi yapmalısın :) Kanka olun bence.... Zaten siz bir ilişki yaşamamışsınız oyun oynamışsınız yani. Uzak ilişkilere takılıp zamanınızı heder etmeyin ya. Bulun şehrinizde kafanıza göre birini gezin tozun. Ne o sürekli telefonda mesajlaşıp, konum paylaşıp ilişkimi yürüteceksiniz. Pochinki aşıkları sizi.... :)

Valla öncede görüştüğüm biride bana iyi gözükmek için namaz kılmaya başladı görüşmemiz bittikten baktım alkol içiyor yani demem o ki insanın içinde bişey varsa eninde sonunda özüne dönüyor

Uzun mesafe iliskisi cok zordur,
cok saglam duygular ve karakter gerektirir,
bence bitmesi cok iyi olmus sizin icin.

Öyle ben de kafaya takmamaya karar verdim

Size güçlü hisler beslemediği için uzaktan bir ilişki yaşamaya cesaret edememiş açıkça da belirmtiş zaten.Birşry demenize gerek yok iletişimi kesin derim bundan birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…