- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Poncikveteriner
-
Benim oyun portföyüm oldukça geniştir. Grafik olsun hikaye olsun pubg den bin gömlek üstün çoook oyun var. Ama pubg deki heyecan adrenalin hiçbirisinde yok. Olay zaten max 25 30 dk da bitiyor. Ve sonlara doğru birinci olma çabası falan çok çekici :)Suan halihazirda oynadigim oyun olmasa şu pubg oyununu denerdim pek bana hitap etmiyor ama normalde oyun oynamayan insanlari bile bagliyor kendine garip geldi ne var bu oyunda acaba diye. Videolarini izledim ama oyle olagan ustu biseyde yok.
Ama ben iş işten gecmeden ne olduğunu göstermiş canım. Çoğu kişi uzak dur diyo kendini düşün önünde daha yıllar var elbet senin için hayırlı olan biri çıkar karşına.O kadar doğru geliyor ki ben bile dönüp diyorum ki dertsiz başına dert aldın
Yalnız benim anlamadığım pubg'yi bile napıp edip nasıl bir dating sitesi olarak kullanabiliyorlar ki :))
bende oynuyorum ama sürekli canımın derdindeyim.
Nereden headshot yiyeceğin belli değil ama harita ay ışığı Vikendi'de adamlar manita buluyor :))
Benim oyun portföyüm oldukça geniştir. Grafik olsun hikaye olsun pubg den bin gömlek üstün çoook oyun var. Ama pubg deki heyecan adrenalin hiçbirisinde yok. Olay zaten max 25 30 dk da bitiyor. Ve sonlara doğru birinci olma çabası falan çok çekici :)
Yalnız buradan pusuculara ve yılanlayanlara yani sona kalınca otlar arasında sürünerek haince vuranlara iki çift lafım var, saklanmayın çıkında mertce oynayın ulen :))
Ah Cs ahh... o map lerin dili olsada konuşsa.. :)Headshot dedin de aklıma cs geldi. Nerde eski oyunlar..
Şaşırıyorum sadece
Ah Cs ahh... o map lerin dili olsada konuşsa.. :)
Ha tamam o zaman zevkler ve renkler mevzusu...:)Hee benlik bir oyun degilmiş cidden.Ben uzun soluklu, görev uzerine ve ya hikayesi olan oyunlari oynamayi seviyorum favorim WITCHER 3 ve SKYRIM. Oyle yarişir bicimde oynayamam.
Sana gerceklerı soylemiş.Daha bişey yapmana gerek yok bence.Gayet net bir şekilde ben burda başkası ile konuşurum demiş.Bence yoluna bak.Cevap dahi vermeArkadaşlar merhaba. 20 yaşındayım 2. Sınıf üniversite öğrencisiyim beş ay önce Pubg de oyun oynarken bi oğlanla tanıştık. O farklı şehirde ben farklı şehirde okuyoruz. Ama yaşadığımız yerler yakın. İlk başlarda öylesinde arkadaş olarak konuşmaya başladık. Daha sonrasında o okuduğum şehre yakın bir şehre geldi ve buluştuk. Bir hafta sonrasında beraber yolculuğa çıktık. Zaman güzel geçmişti, kötü bir niyetini asla sezmedim. Daha sonrasında bir kere daha buluştuk. Geri okuduğumuz şehirlere geldikten sonra konuşmaya devam ettik ben biraz çekingenim ona göre ama iş artık flörte dönmüştü tabi bir gün hiç beklemediğim bi zamanda biz neyiz diye sordu cevap vermedim tabi ki ama sorun olmadı iyi konuşuyorduk. Tekrar buluşalım dedik başka bir şehirde fakat bundan önce artık konuşmak istedim aklında ne var ne yok diye en son kafam karışık demişti çünkü. Konuştuğumuzda hiç beklemediğim şekilde arkadaşlığa vurdu ve bende cevap olarak sen arkadaşlarınla benimle konuştuğun gibi konuşup biz neyiz diye mi soruyorsun dedim bir şey diyemedi aklına takılan sorun ettiğin ne diye sorduğumda ise mesafe çok sen ordasın ben burda, burada başka biriyle konuşmaya başlasam konuşurum dedi ben de artık ne diyeyim ben böyle bir şeye gelemem kusura bakma dedim söyleyeceğin bir şey var mı dedim yok dedi öyle kapattık... Bundan sonrasında ararsa ederse ne yapmalıyım?
Öyle olacak galiba daha ne diyeyim zatenSana gerceklerı soylemiş.Daha bişey yapmana gerek yok bence.Gayet net bir şekilde ben burda başkası ile konuşurum demiş.Bence yoluna bak.Cevap dahi verme
Ondan sonra da güldük geçtik normaldi her şey son 2 güne kadarYa birini buldu ya da senin biz neyiz sorusuna cevap vermemene misilleme yapıyor.Aklınca ağırdan alıyor yani. Her iki ihtimal de sakıncalı uzak dur derim .
Gülüp geçtiyse çok da önemsememiş demektir bu da durumu açıklıyor zaten.Ondan sonra da güldük geçtik normaldi her şey son 2 güne kadar
Ben körüm galiba...Gülüp geçtiyse çok da önemsememiş demektir bu da durumu açıklıyor zaten.
Ha tamam o zaman zevkler ve renkler mevzusu...:)
Henüz oynamadıysan Crysis serisini tavsiye ederim. Favorilerimden birisidir. Ama mutlaka Türkçe dublaj olanı oyna. Geliştirici şirketin sahibi Türk. Ve masraftan kaçmayıp Dublajı o kadar harika yapmışlarki orijinali yanında tırt kalmış. Zaten crysis dünya çapı fenomen oyundur bide üstüne Türkçe olması müthiş olmuş.
Off gidem de Age of Empires oynayam, çok canım çekti şimdi bunu görünce.Bana at üstünde kılıç, ilkel tarzda ok tat veya büyü yapacak karakter lazim.
Hayatına bir kişi girmiş bu zamana kadar sürekli orada çok bunaldığını falan söylüyordu yaşımız yakın biraz da karakterinin oturmamış olmasına mı bağlamalıyımGüvenemedim canım. Kafası bi nedenden dolayı karışık. Bilemezsin. Belki o şehirde unutamadığı vardır ve takılmalık seninle geziyordur. Tecrübe etmiş biri olarak şunu söylüyorum. Kesin bir çizgide olmayan insanı hayatından çıkar
O da olabilir. Erkeklerin bazıları bebek gibi davranıyor çok sinir bozucuHayatına bir kişi girmiş bu zamana kadar sürekli orada çok bunaldığını falan söylüyordu yaşımız yakın biraz da karakterinin oturmamış olmasına mı bağlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?