Bunun amaçı ne?

Suan halihazirda oynadigim oyun olmasa şu pubg oyununu denerdim pek bana hitap etmiyor ama normalde oyun oynamayan insanlari bile bagliyor kendine garip geldi ne var bu oyunda acaba diye. Videolarini izledim ama oyle olagan ustu biseyde yok.
Benim oyun portföyüm oldukça geniştir. Grafik olsun hikaye olsun pubg den bin gömlek üstün çoook oyun var. Ama pubg deki heyecan adrenalin hiçbirisinde yok. Olay zaten max 25 30 dk da bitiyor. Ve sonlara doğru birinci olma çabası falan çok çekici :)
Yalnız buradan pusuculara ve yılanlayanlara yani sona kalınca otlar arasında sürünerek haince vuranlara iki çift lafım var, saklanmayın çıkında mertce oynayın ulen :))

O kadar doğru geliyor ki ben bile dönüp diyorum ki dertsiz başına dert aldın
Ama ben iş işten gecmeden ne olduğunu göstermiş canım. Çoğu kişi uzak dur diyo kendini düşün önünde daha yıllar var elbet senin için hayırlı olan biri çıkar karşına.

Headshot dedin de aklıma cs geldi. Nerde eski oyunlar..

Hee benlik bir oyun degilmiş cidden. Ben uzun soluklu, görev uzerine ve ya hikayesi olan oyunlari oynamayi seviyorum favorim WITCHER 3 ve SKYRIM. Oyle yarişir bicimde oynayamam.

Hee benlik bir oyun degilmiş cidden. Ben uzun soluklu, görev uzerine ve ya hikayesi olan oyunlari oynamayi seviyorum favorim WITCHER 3 ve SKYRIM. Oyle yarişir bicimde oynayamam.
Ha tamam o zaman zevkler ve renkler mevzusu...:)
Henüz oynamadıysan Crysis serisini tavsiye ederim. Favorilerimden birisidir. Ama mutlaka Türkçe dublaj olanı oyna. Geliştirici şirketin sahibi Türk. Ve masraftan kaçmayıp Dublajı o kadar harika yapmışlarki orijinali yanında tırt kalmış. Zaten crysis dünya çapı fenomen oyundur bide üstüne Türkçe olması müthiş olmuş.

Sana gerceklerı soylemiş.Daha bişey yapmana gerek yok bence.Gayet net bir şekilde ben burda başkası ile konuşurum demiş.Bence yoluna bak.Cevap dahi verme

O oyunda da cok fazla mekanik ve silah var sanki. Bana at üstünde kılıç, ilkel tarzda ok tat veya büyü yapacak karakter lazim. tesekkur ederim. Ama skyrimi bitirince bir göz atarim.

Güvenemedim canım. Kafası bi nedenden dolayı karışık. Bilemezsin. Belki o şehirde unutamadığı vardır ve takılmalık seninle geziyordur. Tecrübe etmiş biri olarak şunu söylüyorum. Kesin bir çizgide olmayan insanı hayatından çıkar

Siz arkadaş olarak görüyorum deyince bozuntuya vermeyip alternatiflere yönelmiş, muhtemelen de birkaç aday bulmuş o yüzden size yolunu yapıyor şimdiden.

Bana at üstünde kılıç, ilkel tarzda ok tat veya büyü yapacak karakter lazim.
Off gidem de Age of Empires oynayam, çok canım çekti şimdi bunu görünce.
O sssh ho sesi kulaklarımda çınladı.

Hayatına bir kişi girmiş bu zamana kadar sürekli orada çok bunaldığını falan söylüyordu yaşımız yakın biraz da karakterinin oturmamış olmasına mı bağlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…