Bununla ömür geçmez.

Neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum.

Kendi paranı ayır, adam hanyayı konyayı bi görsün diyoruz...

Hala başka şeyler söylüyorsun....

Madem önerilere kulak asmayacaksın, neden konu açıp bunca insanın canını sıkıyorsun...

Böyle pasif ve silik hemcinslerim olduğu görmek; kadının gelecekteki konumu üzerine üzülmeme ve ümitsizliğe kapılmama neden oluyor....

Bence evli çiftlerin ev için ortak hesapları bir de tamamen kimsenin karışmadığı kendi özel hesapları olmalı.Buralara koyulacak paraları birlikte karar vermeliler.Sonra yeğenine Iphone mu alıyor,Ferrari mi alıyo ne alıyorsa alsın.Siz de karışmazsınız o da size karışmaz.Ama ortak bir paradan sürekli harcama yapılması çok düşüncesizce.Siz uyardıkça sürekli adama "ailene para harcayamazsı
ın" mesajı veriyorsun.Yani erkekler genelde bir uyarı aldığında böyle hissediyor.Ama eğer senin de özel hesabın olursa bakalım sana aynı anlayışı gösterir mi,bilmek gerek.

Pasif ve siliklik ne alaka onu anlamadım

Eşini Allah ıslah etsin. Ailesi de arsızın önce gideni. Sizin rızkınızı onlara yediremez . Ev falan bişey alıp onun borcuna girsenjz ortada yedircek bir para da kalmaz

Pasif ve siliklik ne alaka onu anlamadım
Siz farkında değilsiniz ama konunuza yazan herkes farkında....

Kendi konunuzu başkası açmış gibi defalarca okursanız, durumunuzun farkına varırsınız

Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor
Ortak hesap sende kalacaksa maaşın da sendeyse eve bi şey alma. madem kendi maaşı kendine kalacakmış evi geçindirdikten sonra üstüne para kalıyo mu görsün ona göre alır herkesin çocuğuna telefon

Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor

Kusura bakma dost acı söyler, eşin çok çirkin bir adam
Önlemlerini al derim, bu zihniyette adamla evliliğin sonu yok çünkü
Sende benim maaşıma karışamazsın de çek elini eteğini, ne fatura öde, ne mutfağa karış işten sonra dışarıda atıştır bir şeyler akşam ne halt istiyorsa yesin, sert dur biraz, önüne ödenecekleri koy ve çekil

IPHONE almış farkındamısınız.Fazla kazandığı için milete mi yedirmesi gerekiyor.

Ah ah
Esimin ailesi dugunu esya borcunu esimin ustune attilar sadece 3500 tl verdiler oda zorla
Ama nisanlanana kadar oglum seni ben evlendirecegim deyip esimin butun parasini almis esim de 6 abisine yapan bana da yapar demis
Biz dugun esya borcu oderken kaynim hastaliktan dolayi issiz kaldi ben 2 aya bir alisveris yapip goturelim dedim esime Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Kp ise surekli beklemeye basladi biz hem kiraa esya masraflari oderken kendisi sadece kari koca kendi evlerinde 2100 tl ile gecinemediklerinden yakindigini soyledi hatta esime bir ay birlikte alalim demis bende bu ay olsun ama bir daha ortak alma biz alacagimiz zaman aliyoruz zaten deyip tersledim
Yalnizken aklina girip bu durumun geleceginiz icin tehlikeye girecegini anlat
Ev aldik 2800 tl maas aliyor esim 2000 tl odeme yapiyoruz hala beklentideler gorumumden ceyrek almistik oda parasini getirin dedi esim goturdu kp de esimi izliyormus eskiden elime veriyordu paraayi simdi ah ah diyor zahar esim

Eskiden kalma bi alışkanlık var şak diye bırakmaz bunu eşiniz ama şöyle olabilir mesela direk İPhone almak yerine atıyorum ıphone 5 bin, bin tl katkı sağlayarak dayısı olarak destek olabilir. Yani pardonda ıphone alcaksa gidip eski model almıyordur yenileri 5 binden başlıyor. Yeri geliyo 5 bini biz kendimize şak diye çıkarıp harcamıyoruz 1 ayda. Bu ne gönlü bolluk. Bi de eviniz yokmuş, ev için birikim yapmak varken böyle harcamalar çok yanlış eşinize yavaş yavaş bu fikri aşılayın. Direk kavga çıksrmayın ama o zaman tam zıttını yapar.

Ne alakası var ya?Ben de bekarken yeğenlerime sürekli hediyeler alıyordum çok sevdiğim için ama nişanlandığım zaman her türlü giderime dikkat ediyorum şimdi evliyim ufak tefek hediyeler hariç bir şey almıyorum ama yeğenlerimi çok seviyorum o ayrı eşiniz de artık sorumluluğun farkına varmalı

800 TL ile nasıl geçiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…