- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.413
- 598
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum.Ya para göndermiyim sorun değil kendi hesabımı da yönetirim ama o yine para gö
Ya ben ona arazi tazmınatlarımı seyyar görevlerimi söylemiyorum kendi ayrı birikimim var maaşımı da yönetirim ama gönderecekse kendi parasından fönderiri onun aldığı maaşıda harcıyamıozkı zaten onun kendi maaşındanda almaması lazım
Aynen lafımı soktum zatengüzelce lafını görümceye sokacaksın canım. böylesi sana alınsa küsse daha çok makbule geçer zaten. inanki taviz verdikten sonra bir laf etsen sanane kardeşimizin parasını sen mi yiyeceksine kadar götürürler yüzsüzlüğü.
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum.
Kendi paranı ayır, adam hanyayı konyayı bi görsün diyoruz...
Hala başka şeyler söylüyorsun....
Madem önerilere kulak asmayacaksın, neden konu açıp bunca insanın canını sıkıyorsun...
Böyle pasif ve silik hemcinslerim olduğu görmek; kadının gelecekteki konumu üzerine üzülmeme ve ümitsizliğe kapılmama neden oluyor....
Laf sokunca paranız geri cebinize girdi mi peki..Aynen lafımı soktum zaten
Siz farkında değilsiniz ama konunuza yazan herkes farkında....Pasif ve siliklik ne alaka onu anlamadım
Ortak hesap kullanıyoruz kartım bende de
Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyorLaf sokunca paranız geri cebinize girdi mi peki..
Size fayda sağlamayacak adımlar sizi çatlatırken görümcenize keyifle çekirdek çitlettirir
Ortak hesap sende kalacaksa maaşın da sendeyse eve bi şey alma. madem kendi maaşı kendine kalacakmış evi geçindirdikten sonra üstüne para kalıyo mu görsün ona göre alır herkesin çocuğuna telefonBen şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor
Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor
IPHONE almış farkındamısınız.Fazla kazandığı için milete mi yedirmesi gerekiyor.E dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.
Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.
Ne alakası var ya?Ben de bekarken yeğenlerime sürekli hediyeler alıyordum çok sevdiğim için ama nişanlandığım zaman her türlü giderime dikkat ediyorum şimdi evliyim ufak tefek hediyeler hariç bir şey almıyorum ama yeğenlerimi çok seviyorum o ayrı eşiniz de artık sorumluluğun farkına varmalıMerhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
800 TL ile nasıl geçiriyorsunuzAh ah
Esimin ailesi dugunu esya borcunu esimin ustune attilar sadece 3500 tl verdiler oda zorla
Ama nisanlanana kadar oglum seni ben evlendirecegim deyip esimin butun parasini almis esim de 6 abisine yapan bana da yapar demis
Biz dugun esya borcu oderken kaynim hastaliktan dolayi issiz kaldi ben 2 aya bir alisveris yapip goturelim dedim esime Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Kp ise surekli beklemeye basladi biz hem kiraa esya masraflari oderken kendisi sadece kari koca kendi evlerinde 2100 tl ile gecinemediklerinden yakindigini soyledi hatta esime bir ay birlikte alalim demis bende bu ay olsun ama bir daha ortak alma biz alacagimiz zaman aliyoruz zaten deyip tersledim
Yalnizken aklina girip bu durumun geleceginiz icin tehlikeye girecegini anlat
Ev aldik 2800 tl maas aliyor esim 2000 tl odeme yapiyoruz hala beklentideler gorumumden ceyrek almistik oda parasini getirin dedi esim goturdu kp de esimi izliyormus eskiden elime veriyordu paraayi simdi ah ah diyor zahar esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?