- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Bi kere ortak hesap açtık şuan birikmiş biraz paramız var ya ona güveniyor bu adamla hiç bişey olmaz
Anneniz akıllı kadınmışAilemle de görüştüm annem ortak hesabı çek git kendi arabanı değiş dedi yüksek bi ödemeye gir dedi o yapmıyorsa ben kendim kredi çekerim
200 elkt su800 TL ile nasıl geçiriyorsunuz
12 yaşındaki çocuğa neyin lafını soktunuz kuzum?Aynen lafımı soktum zaten
İphone 15 e de var, 3 e de var.IPHONE almış farkındamısınız.Fazla kazandığı için milete mi yedirmesi gerekiyor.
12 yaşındaki çocuğa neyin lafını soktunuz kuzum?
Evli misiniz?E dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.
Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.
Alıntıladığınız mesajın hedefi görümce olunca... :))Annesine canım görümceme çünkü git dayından iste diyen o çoçuğun suçu yok
Başına gelmeyen hic kimse anlamaz malesef. Dayıdır yapsın amcadır halletsin onu yapsinlar bunu yapsinlar bitmez.... ihtiyaci olan insan isteyemez zaten nerde ihtiyaci olmadigi halde sirtini başkalarına dayamis kisi var onlar bu haldedir. Cimri falan değilsiniz. Geleceginizi dusunmek en büyük hakkınız. Ha evet durumlari yoktur yardim edersiniz kendi cebinize gore yok markali seylermis onlar zaten olmaz. Ortak hesap kullanmayin. Hesaplarinizi ayirin ve evin giderleri dahil tum herseyi esiniz karşılasın. Bunu yapamıyorsanız harcamalarinizi arttirin. Eşiniz biraz sorumluluk alma bilincine girsin. Birseylere yatirim yapmayi deneyin. Para olarak kalmasin. Altin ha deyince bozdurulmaz bu sekilde ufak ufak yatirimlar yapin ki değişim gecirmeye baksinMerhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
Evli misiniz?
Az yesinde çoluğunun çocuğunun isteklerinikarşılasın görümce hanım.Kimse evinin rızkını yedirmek zorunda değilE dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.
Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.
Bildigim tek sey bakamayacagin cocugu yapmayacaksin. Çocuğumun birinden birsey istemesi benim eksik ebeveynligimi gösterir. Hediyelesmek, cocuk sevindirmek cok güzel birsey ama bu devamli hale gelip markalasip pahalilasma yolunda ilerleyemez. Bu yuzden bu tarz seylerin önüne geçilmeli. Karsi tarafla araya mesafe koymaya bakin. Zaten calisiyorsunuz gelmek istediklerinde temizlik haftam deyin, hastayim deyin, ya da esinizle planlar yapin... Esinizde gitmek istediğinde ben bugun bunu yapariz diye düşünmüştüm falan de. Ama yegeniyle ya da gorumcenizle ilgili tek kötü sey agzinizdan cikmasin. Erkekler daha cok bu durumun üstüne üstüne gidiyorlar genelde.Demekki görümcemde bu mantıkta ki habire istetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?