- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Allah var kesemiz bir yinede destegi cok antin kuntin is yapmada ustume yokEşin izin vermiyorsa mecbur bakacak artık
Yani ihtiyaçları olsa yapsın asla sözünü yapmam ben de ama benimkiler görümcem ve kocasının çok iyi birer meslekleri var,3.evi alma planları var,gelirleri çok iyi ama para harcamayı sevmezler..öocukların herşeyde gözleri kalıyor,alıştılar kızımda gördükleri herşeyi eşimden istiyorlar..benim ve çocuğumun rızkını yediriyormuş gibi geliyor bu bana ve rahatsız oluyorum..kaldı ki ben zamanında çok işsizlikte çektim o zaman kimse arayıp sormuyordu,işler iyi gidince “abicim,dayıcım” diye peşimizden düşmüyorlarHatunlar yavaş, kırmızı buton çökmüş öyle diyolla, error veriyor bildirimler
Yavaş yavaş, teker teker basın
Benim yeğenim olsa, imkanım varsa istediğini alırım, ne koca tanırım ne başka birini.
Kocam da keşke alsa yeğenlerine ama ben alıyorum maalesef, kocam adına yani dayıları adına utanarak az yapmaya çalışıyorum çünkü ‘dayım yapmaz yengeden gördük’ demesinler, üzülmesinler diye.
Bu kadar net...
Maaş kartın eşinde ise hemen al.
Evin masraflarını çaktırmadan eşine yükle, parası yetmeyince yaptığı hatayı aanlayacaktır.
Daha da olmuyorsa bir borca sok eşini, başka türlü zor düzelir
Merhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
Konu sahıbı bence boyle yap arkadas haklı aıleme bısry aldım de at koseyeEşinizin sizi paragözlülükle suçlaması haksızlık. iPhone altı yedi binden aşağı değil. O da modele bağlı. Yeni olanları söylemiyorum bile.
Kiminin bir aylık kiminin üç aylık maaşı. Yahu bir koltuk takımı parası, beyaz eşya parası.
İnsanın yeğenine hediye alır almaz değil. Ama bir ölçüsü vardır.
Görümcenizden yedi bin lira borç isteyin bakalım ne tepki verecek ya da atıyorum benim şu eşyam eksik alır mısın diye bir sorun.
Eşinizin harcadığı miktar kadarını ben de yeğenime, anneme, kardeşime vs. telefon alıyorum veya aldım diyerek bir kenara koyun. Eşinizin her gereksiz harcamasında aynı miktarı siz de ya harcayın ya da kenara koyun. Tepki verirse bu kadar paragöz olma deyin.
Yeğeniniz var mıMerhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
Pandemiden dolayı araç tedarik edilmiyor kapora verip bugun hırsla gidip arabaya yazıldım arabalarda bi ev fiyatı resmen kocama araba alacam kapora verdim dedim konuşmuyoruz da şimdi allah sonumuzu hayır etsin
Ne dayılar varmış.Merhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
FenasınNeden küsmüş ki yoksa bu adam paragöz ya da cimri miYahu ortak mala giriyor o araba bence sevinsin ben olsam beşibiyerde alır para kaçırırdım bu adamdan, siz hala insaflı davranıyorsunuz
Allah aşkına 2 çocukla nasıl 250 market ya.Ne ediyor ki bu devirde o paraya.5 kiloluk yağ olmuş 50 lira.Gercekten merak ediyorum ne pişiriyorsun , ne yapıyorsun?.Bende birikim yapıyorum çocuklar için ama 100 lira manav için ne ya hemde 1 aylık yani200 elkt su
250 market
100 bakkal
100 tlf faturasi
100 arada harcanir
100 manav
Yalnız koca kendi parasıyla almıyor onun içinde eşinin parası da var ve danışılmadan alınıyorHatunlar yavaş, kırmızı buton çökmüş öyle diyolla, error veriyor bildirimler
Yavaş yavaş, teker teker basın
Benim yeğenim olsa, imkanım varsa istediğini alırım, ne koca tanırım ne başka birini.
Kocam da keşke alsa yeğenlerine ama ben alıyorum maalesef, kocam adına yani dayıları adına utanarak az yapmaya çalışıyorum çünkü ‘dayım yapmaz yengeden gördük’ demesinler, üzülmesinler diye.
Bu kadar net...
E dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.
Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?