Bünyenin kaldıramadığı iyilik

serseysez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
35
17
88
Kızlar herkese merhaba, size saçma geleceği gibi bana da saçma gelen bir şey var. Görüştüğüm bir var, ama o kadar iyi ve ince bir insan ki anlatamam. Bugüne kadar çok yıprandım, çok hırpalandım hep duyarsız, umursamaz adamlara denk geldim. Şimdi de bu kadar ince, anlayışlı, düşünceli insanı bünyem kaldıramıyor. O kadar yumuşak başlı ki anlatamam. Ne yapmalıyım zamana mı bırakmalıyım? Herkes de çok iyi insan kaçırma diyor

Zamana bırak. Benim şimdiki sevdiceğim de dünyalar iyisi ben de alışkın değildim bu duruma. Allah bozmasın. Bazen suistimal ediyor gibi oluyorum ancak nankörlük boyutuna varmamalı hiçbir zaman.
Bir şeyler hissediyorsanız kaçırmayın, arada bir alışkın olmadığınız için iyi insana "acaba sevmiyor muyum, bir şeyler mi eksik?" sorusu aklınıza gelebilir. Eziyet eksik olacak hayatında.
Ancak kimseye de tam anlamıyla güvenme tabii, o iyi olduğu sürece sen de iyi ol. Baktın değişiyor yol verirsin gider.

zamana bırakın, hiç bir şeyi acele yaşamayın, madem o kadar iyi ve ince biri, gerekirse ona açıkça çok yıpratıldığınızı, bu yüzden kendinizi geri çektiğinizi, kendisiyle alakalı bir sorun olmadığını belirtin, anlayışla karşılayacaktır.
umarım köprüyü geçene dek ayıya dayı diyen türden değildir, tekrar kırılmaz kalbiniz, mutlu mesut birlikteliğiniz olur, siz de artık güzel günlere kavuşursunuz

Benim hayatım güzelleşsin derken onunkini eziyete çevirir miyim acaba? Zamanla bu hayata alışırsam vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Umarım bu alışma süreci hızlı geçer

Benim hayatım güzelleşsin derken onunkini eziyete çevirir miyim acaba? Zamanla bu hayata alışırsam vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Umarım bu alışma süreci hızlı geçer

Şeye çok dikkat edin onu mu sevmiyorsunuz yoksa sorunsuzluktan canınız mı sıkılıyor?
Bu netleşirse alışırsınız.

Zamana bırakın hayatın tadını çıkarın hayat size çektiğiniz sıkıntıların ödülünü veriyor işte zamanla tanıyın bırakmayın tabi ki

sizi hangisi rahatsız ediyor bence onu bulun
tavırları mı yapmacık geliyor
yoksa siz sessiz sakin biriyle mi ilişki yaşamak istemiyor aksiyon mu istiyorsunuz

yani zamana bırak cnm alışırsın

sizi hangisi rahatsız ediyor bence onu bulun
tavırları mı yapmacık geliyor
yoksa siz sessiz sakin biriyle mi ilişki yaşamak istemiyor aksiyon mu istiyorsunuz

Aslında tavırları yapmacık gelmiyor tamamiyle olduğu gibi. Ama dediğim gibi hep farklı tarzda insanlara alıştığım için işte biraz garip geliyor. Ben ona göre biraz daha laylaylom kafadayım galiba

Hakkinda her boyle dusundugum adam leş cikti. Hep aman cok iyi insan kirmayim uzmeyim diye ugrasirken basima aslinda bela aldim. O yuzden inanma, temkinli ol. Bi sey hissetmiyosan da birak. Kuyruguna basmazsan herkes iyi. Sen hele onun isine gelmeyen bi sey yap o zaman gorursun iyi mi kotu mu.

Aslında 1 yıldır konuşma sürecindeydik bir ileri aşamaya henüz yeni geçebildik. Baya temkinli gidiyorum galiba

Aslında 1 yıldır konuşma sürecindeydik bir ileri aşamaya henüz yeni geçebildik. Baya temkinli gidiyorum galiba
Oho o is zaten yaşmış yahu. İstedigi kadar iyi olsun bir sey hissetmiyorsun iste belli ki. Eziyet etme kendine salla.

Oho o is zaten yaşmış yahu. İstedigi kadar iyi olsun bir sey hissetmiyorsun iste belli ki. Eziyet etme kendine salla.

Aslında sevgiden ziyade en son yaşadığım ilişki sonrası bi depresyon süreci geçirdim bi süre ilaç kullandım. Bi sonraki aşamaya geçmek o nedenle bana hep çok acı verecekmiş gibi geldi. Adını koymadan önce de konuşma tarzımız aynıydı ama ben bi türlü o psikolojiye girmek istemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…