Zamana bırak. Benim şimdiki sevdiceğim de dünyalar iyisi ben de alışkın değildim bu duruma. Allah bozmasın. Bazen suistimal ediyor gibi oluyorum ancak nankörlük boyutuna varmamalı hiçbir zaman.
Bir şeyler hissediyorsanız kaçırmayın, arada bir alışkın olmadığınız için iyi insana "acaba sevmiyor muyum, bir şeyler mi eksik?" sorusu aklınıza gelebilir. Eziyet eksik olacak hayatında.
Ancak kimseye de tam anlamıyla güvenme tabii, o iyi olduğu sürece sen de iyi ol. Baktın değişiyor yol verirsin gider.
Benim hayatım güzelleşsin derken onunkini eziyete çevirir miyim acaba? Zamanla bu hayata alışırsam vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Umarım bu alışma süreci hızlı geçer
yani zamana bırak cnm alışırsınKızlar herkese merhaba, size saçma geleceği gibi bana da saçma gelen bir şey var. Görüştüğüm bir var, ama o kadar iyi ve ince bir insan ki anlatamam. Bugüne kadar çok yıprandım, çok hırpalandım hep duyarsız, umursamaz adamlara denk geldim. Şimdi de bu kadar ince, anlayışlı, düşünceli insanı bünyem kaldıramıyor. O kadar yumuşak başlı ki anlatamam. Ne yapmalıyım zamana mı bırakmalıyım? Herkes de çok iyi insan kaçırma diyor
sizi hangisi rahatsız ediyor bence onu bulun
tavırları mı yapmacık geliyor
yoksa siz sessiz sakin biriyle mi ilişki yaşamak istemiyor aksiyon mu istiyorsunuz
Evlenince düzelir merak etme..
Hakkinda her boyle dusundugum adam leş cikti. Hep aman cok iyi insan kirmayim uzmeyim diye ugrasirken basima aslinda bela aldim. O yuzden inanma, temkinli ol. Bi sey hissetmiyosan da birak. Kuyruguna basmazsan herkes iyi. Sen hele onun isine gelmeyen bi sey yap o zaman gorursun iyi mi kotu mu.
Oho o is zaten yaşmış yahu. İstedigi kadar iyi olsun bir sey hissetmiyorsun iste belli ki. Eziyet etme kendine salla.Aslında 1 yıldır konuşma sürecindeydik bir ileri aşamaya henüz yeni geçebildik. Baya temkinli gidiyorum galiba
Oho o is zaten yaşmış yahu. İstedigi kadar iyi olsun bir sey hissetmiyorsun iste belli ki. Eziyet etme kendine salla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?