Bupsi'nin YENİ Evİ:))

bu rada konusu olan bı arkadasla aynı yerde oturdugunuzu dusunuyorum

Eşyalarınızda sanki eve göre yeni alınmış gibi tam oturmuş. Hepsi çok güzel huzurlu mutlu günlerde oturmanız dileğiyle.
Daha önce kiradamıydınız ?

Güle güle oturun çok güzel eviniz, köpeciğiniz de çok tatlı

Eşyalarınızda sanki eve göre yeni alınmış gibi tam oturmuş. Hepsi çok güzel huzurlu mutlu günlerde oturmanız dileğiyle.
Daha önce kiradamıydınız ?

evet daha onceden kiradaydık. Şimdi kendi evimize gectik:)

bayıldım bayıldım bayıldım güle güle oturun

Çok teşekkürlerr:))

Güle güle oturun çok güzel eviniz, köpeciğiniz de çok tatlı

Çok teşekkürler:)) hem tatlı hemde yaramazdır RAja:))

evet daha onceden kiradaydık. Şimdi kendi evimize gectik:)

Çok teşekkürlerr:))

Çok teşekkürler:)) hem tatlı hemde yaramazdır RAja:))

Hayırlı olsun eviniz Allah tüm kiracılara nasip etsin.
Sıfırmı aldınız ?

harika bi ev gerçekten çok beğendim...
maşallah...
sağlıkla mutlulukla oturun...

bupsiciğim evin çok güzel maaşallah bu evi sanki gördüm eğer tabi o evse bende adana'ya gelin geleceğim adana'da gerçekten evler çok büyük bu arada sen neresindesin canım adana'nın ? konu adana olunca heyecan yapıyorum

hepsi çok güzel...favorim mutfak oturma odası kısmı...mutlulukla oturun..

Cok teşekkürler:)) bzide en cok orda zamanımızı geciriyoruz:)) cok teşekkürlerr tekrardan:))

Aa sende mi Adana ya gelin olarak gelceksim? nerden geliyorsun? Ankara dan sonra Adana cok zor geldi bana, umarım sen en kısa zamanda alışırsın. Süleyman Demirel de oturuyorum jnmm ben.

çok hoş bayıldım, çok zevklisiniz. önceki evinizi de beğenmiştim, ama bu ev harika, koltuklar bu evde kendini daha belli etmiş, önceki evinizde bu kadar dikkatimi çekmemişti, hoşmuş gerçekten. güle güle oturun

evet canım istanbul'dan gelin geleceğim bende adana'ya eminim bende zorlanıcam bende gazipaşa'da oturacağım canım

ilk fotoğraftaki güzellikle birlikte mutlu, güzel bir yaşam diliyorum size. eviniz de zevkle döşenmiş.
güle güle oturun.

Evin cok guzel canim gule gule otur.ben de adanaliyim bu arada benim evime de bak canim.salon takimini bir yerde gordum ama neresi hatirlayamadim.ben de yemek masasi ve konsol ariyorum. abanoz cok orjinal bir renk canim.zamanla alisirsin mutfagina.puf aldigin iyi olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…