- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Yok canım İzmit dediğin şura, ne uzak noktasıSevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..
Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın
Hatun cekirdek niyetine citleyecek simdi seni
Çok teşekkür ederimEleştirmek için yazdıklarınıza katılıyorum, ama gizli de bir hayranlık geliştirmişsiniz gibi. Bahsettiğiniz kişiden bağımsız bir hatırlatma: zehir gibi bir zekanız, maddi gücünüz ya da statünüz yoksa hiçbir espirisi yok eleştirel ve kötücül olmanın. İnsanlar yüzünüze “aslansın, kaplansın, kesseler ölmezsin” derken içten içe kıskanç, kompleksli ve zavallı olduğunuzu düşünürler ve kendi aralarında da sizden böyle bahsederler… Güçlü olmak sandığınız gibi bir şey değil, uzun vadede iyi bir yaşam süren güçlüdür, anlık tatminlerle en fazla “ufak tefek cinayetler Merve” gibi karikatürize bir tip olursunuz. Hayat zaten zor, enerjinizi kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için kullanın derim.
Hahaha çok nadir iltifat ediyorum dedim hak eden birine edeyim dedim ne vır yaniiiKonu birbirine iltifat konusuna döndü
Var.Eee başka birbirine yükselen yok mu?
ÜzdünSevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..
Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın
Beni beni bihterini
UmarımVar ya büt süreci kötü geçiyor tez zamanda geçer umarım
Var var. Tıp fakültesinde bir arkadaşım var orada. Yardımcı olur sana. Hazır bıçak altına yatmışken muhtelif estetikleri de aradan çıkarırızİzmit’te var mı eş dost tanıdık?
Ahshshshshs
Bari tedavi masrafı için ayarla turuncu
Var.
filmdelisi ni gizli takip ediyorum
Lyanna Mormont yı kıskanıyorum ama belli etmiyorum
AbsolutPromise a yürüdüm yüz vermedi
@Vander e karşı boş değilim.
Idrakyollariiltihabi ın gizli sapığıyım.
cilek.yagmuru na özelden yazıyorum.
Adını değişen arkadaş nickini unuttum. Özel anlarımızı ifşalayacaktım.
KudrAlobar senin hayranın çok bebişim. Senden vazgeçtim…
80 like la o is zor be bacımŞimdi konuyu başka yere çekmek gibi olmasın ama bana iltifat etmek isteyen yok mu cidden ya bir miktar üzüldüm
Ponçik team kuracağım.Git istediginle gorus ama sen vahset team uyesi olamazsin. Fazla poncik fazla sakinsin. Sinirlensen bile sakinsin
Sen vahset team junior league falan uyesi olursun ahshsh
Saldırın uleyn, arkama saklanmak yok ama.Var var. Tıp fakültesinde bir arkadaşım var orada. Yardımcı olur sana. Hazır bıçak altına yatmışken muhtelif estetikleri de aradan çıkarırız
Daha üye olalı 3 ay olmuşŞimdi konuyu başka yere çekmek gibi olmasın ama bana iltifat etmek isteyen yok mu cidden ya bir miktar üzüldüm
Başgan olursunPonçik team kuracağım.
lohusaları/anaları koruma ve kollama derneği başkanı.
Var.
filmdelisi ni gizli takip ediyorum
Lyanna Mormont yı kıskanıyorum ama belli etmiyorum
AbsolutPromise a yürüdüm yüz vermedi
@Vander e karşı boş değilim.
Idrakyollariiltihabi ın gizli sapığıyım.
cilek.yagmuru na özelden yazıyorum.
Adını değişen arkadaş nickini unuttum. Özel anlarımızı ifşalayacaktım.
KudrAlobar senin hayranın çok bebişim. Senden vazgeçtim…
Yoo niye boşanıyorum? Hem karnım doysun hem pastam dursun mum dikeyim.
Kocandan boşan gelll
Meşajı aldın sennnn
Turuncu seninn cokkk eskilerde bi konun var mıydı?2015de topiğin flaan bosanmak isteyenler diye:)Ponçik team kuracağım.
lohusaları/anaları koruma ve kollama derneği başkanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?