Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alla alla, kullanici adinizin bile varosluguna, terbiyesizligine bakmadan alintiladiginiz uyeye bakin Bi kendinize bi @Calcifer’e bakin, cevaplariniz bile ayni segmentte degil

İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz çünkü siz hayatıma etke edebilecek biri değilsiniz ve kimsenin yorumuyla depresyona giren tiplerden değilim
Sevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..

Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın

elektra ya her mesajıma güzel emoji atıyorsun ben yetişemiyorum sanaa
Kendimi ne zamandan beri bu konuda kötü hissediyordum teşekkür ederim
Her gün düzenli olarak nasılsın diye sorabilirimhayatında kötü giden ne varsa umarım tezzzz zamanda biter,iyi olursun insallahhhh

Bence şimdi güzeliz. E Allahlarından da bulsunlar. Metrese de aklını başına al diyemeyeceğim.

bence şimdi hiç guzel değiliz.
herkes sinirli stresli, geleceğinden emin olmadığı için ekstra kaygılı. butun hayatımız facia gibi şu an, her an yangınlar, seller, multeciler, kavgalar, cinayetler. surekli bir kötu haber. o yuzden farketmesek de arka planımızda hep karartı gibi kötulukler var artık. bize yansıyor haliyle bu.

ben özellikle canımı sıkan buyuk sıkıntılarımı buraya yazmıyorum çunku gerçekten bazı insanlar sadece stres atmak için geliyor gibi buraya. ne gerek var bir de ekstradan canımı sıkayım diyorum. kuçuk sıkıntılarımı yazıyorum. ama fazlasını asla.

Eleştirmek için yazdıklarınıza katılıyorum, ama gizli de bir hayranlık geliştirmişsiniz gibi. Bahsettiğiniz kişiden bağımsız bir hatırlatma: zehir gibi bir zekanız, maddi gücünüz ya da statünüz yoksa hiçbir espirisi yok eleştirel ve kötücül olmanın. İnsanlar yüzünüze “aslansın, kaplansın, kesseler ölmezsin” derken içten içe kıskanç, kompleksli ve zavallı olduğunuzu düşünürler ve kendi aralarında da sizden böyle bahsederler… Güçlü olmak sandığınız gibi bir şey değil, uzun vadede iyi bir yaşam süren güçlüdür, anlık tatminlerle en fazla “ufak tefek cinayetler Merve” gibi karikatürize bir tip olursunuz. Hayat zaten zor, enerjinizi kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için kullanın derim.

elektra ya her mesajıma güzel emoji atıyorsun ben yetişemiyorum sanaa
Kendimi ne zamandan beri bu konuda kötü hissediyordum teşekkür ederim
Dışarı çıkıcam çıkmadan hepinizi elden geçireyim dedim afhhh bu arada tatlı biriyim ve bu tartışmaya kapalı adhjj

Canimmmm isim olmaz, ben cevabimi verdim coktan, fazlasi bana gider o da sana degmez. Zaten isim var cikiyorum ben de az sonra

Buna sen karar veremezsin yetkili kim. Yetkiliyi çağırın. Müdürünüz, genel müdürünüz, president falan çağırın bana.
Git istediginle gorus ama sen vahset team uyesi olamazsin. Fazla poncik fazla sakinsin. Sinirlensen bile sakinsin

Sen vahset team junior league falan uyesi olursun ahshsh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…