- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Ama ne kadar iyiler ne kadar ponçikler aman Tengrim. Evdeki de napıyorsa yapsın.Ben okudum.
Aşk bu canım yaa vazgeçme tarzda yazan çok olmuş.
Dayak yemek isteyen izmite gelsinAdres ver.
Her zaman her yerde bende var o toto.
Peki sende?
Buna sen karar veremezsinSenden vahşet team uyesi olmaz uzgunum
Ne kadar banal ve insanlık dışı bir yaklaşım.Dayak yemek isteyen izmite gelsin
Alla alla, kullanici adinizin bile varosluguna, terbiyesizligine bakmadan alintiladiginiz uyeye bakinBi kendinize bi @Calcifer’e bakin, cevaplariniz bile ayni segmentte degil
Sevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz çünkü siz hayatıma etke edebilecek biri değilsinizve kimsenin yorumuyla depresyona giren tiplerden değilim
Her gün düzenli olarak nasılsın diye sorabilirimelektra ya her mesajıma güzel emoji atıyorsun ben yetişemiyorum sanaa
Kendimi ne zamandan beri bu konuda kötü hissediyordum teşekkür ederim
AhajajajajaAdres ver.
Her zaman her yerde bende var o toto.
Peki sende?
Bence şimdi güzeliz. E Allahlarından da bulsunlar.Metrese de aklını başına al diyemeyeceğim.
Nasıl yani bu konuyu açan kendisimiymişİkinci üyelik de teşrif etti.
Eleştirmek için yazdıklarınıza katılıyorum, ama gizli de bir hayranlık geliştirmişsiniz gibi. Bahsettiğiniz kişiden bağımsız bir hatırlatma: zehir gibi bir zekanız, maddi gücünüz ya da statünüz yoksa hiçbir espirisi yok eleştirel ve kötücül olmanın. İnsanlar yüzünüze “aslansın, kaplansın, kesseler ölmezsin” derken içten içe kıskanç, kompleksli ve zavallı olduğunuzu düşünürler ve kendi aralarında da sizden böyle bahsederler… Güçlü olmak sandığınız gibi bir şey değil, uzun vadede iyi bir yaşam süren güçlüdür, anlık tatminlerle en fazla “ufak tefek cinayetler Merve” gibi karikatürize bir tip olursunuz. Hayat zaten zor, enerjinizi kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için kullanın derim.Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldumgeçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
İzmit’te var mı eş dost tanıdık?Ahajajajaja
Çıkışa gel.
ben saklanırım, kalabalık gelirlerse ortaya çıkarım
ama düşündüğümden kalabalık olurlarsa kaçarım
Dışarı çıkıcam çıkmadan hepinizi elden geçireyim dedim afhhh bu arada tatlı biriyim ve bu tartışmaya kapalı adhjjelektra ya her mesajıma güzel emoji atıyorsun ben yetişemiyorum sanaa
Canimmmm isim olmaz, ben cevabimi verdim coktan, fazlasi bana gider o da sana degmez. Zaten isim var cikiyorum ben de az sonraSevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..
Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın
Git istediginle gorus ama sen vahset team uyesi olamazsin. Fazla poncik fazla sakinsin. Sinirlensen bile sakinsinBuna sen karar veremezsinyetkili kim. Yetkiliyi çağırın. Müdürünüz, genel müdürünüz, president falan çağırın bana.
Konu birbirine iltifat konusuna döndüelektra ya her mesajıma güzel emoji atıyorsun ben yetişemiyorum sanaa
Var ya büt süreci kötü geçiyor tez zamanda geçer umarımHer gün düzenli olarak nasılsın diye sorabilirimhayatında kötü giden ne varsa umarım tezzzz zamanda biter,iyi olursun insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?