- 13 Ocak 2020
- 46.230
- En iyi cevaplar
- 2
- 177.908
- 598
- 33
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Senin yuzünden bana kafa göz dalınıyodu hey gidi beeUmursama bebeğim ya. Kendini ifade edemeyen insanlar hakaret eder. Resmen insan turnusolü oldu konu. Kimin ne olduğu ortaya serildi
Bizim bu yörede ezüüüüükkk denir strobe bilgilendirme bu daŞey değil mi bu ya; instaya kocasının fotosunu koyup "Benlen evlendi, mutluyum kudurun" yazanlardan?
"Şimdi kudurmaya devaammm" ahahahah
Olm bu kafayı hep merak etmişimdir.
Durduk yere niye kuduruyoz biz mesela?
Hakaretten başka bir sözcük kelime dağarcığınızda mevcut değil mi ?Hadi ya gerçekten mi her yaş seviyeye inebiliyorum meslek sırrıezik
Ben seni korurum endişe etmeSenin yuzünden bana kafa göz dalınıyodu hey gidi beeAy okuyup okuyup gülüyorum.
Diğer eliyle toz aldığını mı? Açıkça yazmadım işsiz güçsüz ev hanımı sanmasınlar diye.Üzerine yoğun düşündükten sonra anladım
Şu an kuduruyorum. Bu semizotu ne temizlenmez bir meret. Sekizinci turdayım hala kum çıkıyor. Kudurttu resmenKudurmayan kalmasın hanımlar oturmaya mı geldik
Göz ardı etmez kiblemez neden çünkü önemli değilsin. E konu da açma, mesaj da yazma? Aslında önemlisin.Şunu anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ederim. Göz ardı edin, kibleyin geçin diyorum biri o kadar önemli değilsin diyor diğeri ben kimseyi kiblemem diyormesaj yazıp nefret kusmak daha eğlenceli çünkü
Aynen öyle açıkça yazılmaz zaten canımmmm aaa sonra ezik derlerDiğer eliyle toz aldığını mı? Açıkça yazmadım işsiz güçsüz ev hanımı sanmasınlar diye.
Çünkü olay hırsını almak yoksa banlanmış falan değil diğer türlü sadece banlanacakGöz ardı etmez kiblemez neden çünkü önemli değilsin. E konu da açma, mesaj da yazma? Aslında önemlisin.
https://giphy.com/rwrBj64ynz2qVO5BsfBizim bu yörede ezüüüüükkk denir strobe bilgilendirme bu da
Benim ezüüüğümsün sadece benimmm
Sizin daha önemli işleriniz vardır şimdi, bu boş beleş işsiz mekanında gereksiz zaman öldürmeyinHadi hadi ekmeğini kovala.bırak bu 2 çocuklu bilmem ne ayaklarını.neyse benim Kk da mesaim bu kadar yeter siz kendi içinizde kudurmaya devam
Bu dava uzlaştırmaya düşer, uzlaşmak için ücret talep edilebilir.Tazminat davası vs vs mi olur bu tarz konularda?
Şimdi insanlar zannediyor ki sosyal medya diyerek saldırabiliriz nasılsa ühü kimse tanımıyor bilmem ne ayağında
ben kendi adıma haklarımı bilmek için soruyorum bu piyango buradan birine patlayacak çünkü yeter yani
Onun işi de arada gelip ezüüüüük demek haddimizi bildiriyor ne yapsın evde sanırım pek bildiremiyor insanlaraSizin daha önemli işleriniz vardır şimdi, bu boş beleş işsiz mekanında gereksiz zaman öldürmeyin
Ben de kardeşimin düğününde pdr hanımın konusunu kaçırdım.Yine en sosyal olduğum günlerden birinde ekşınlı konu açılmış. Zaten hep böyle oluyor.
Ezüüüük diyen bir insanla uzlaşma nasıl olsun ya mecbur muyuz?Bu dava uzlaştırmaya düşer, uzlaşmak için ücret talep edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?