Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya gerçekten mi her yaş seviyeye inebiliyorum meslek sırrı ezik
Elimle yüzüne çarpıyorum cidden zira kaç yaşındaki 2 çocuk sahibi kadın kendisini hakaret ederek ifade ediyor
Ve bu ifadeyle karşı tarafı kudurttuğuna inanıyor

cidden bu şekilde hakaret edip kendini ifade eden insanlar cidden yorucu

Bu ezik sözcüğü hakaret sayılıyor mu En buyuk kk

Dostum en son avukatlık stajımı 2013te bitirdim 1 seneden sonra avukatlık yapmadım o süreçte de hakaret suçuyla ilgili bisey yapmadım ama....

Bu konu benim de ilgimi çekti. Geçen isyerinde yöneticisi olduğum bir çocuk benimle şakalaşırken "x kişisi dişli kadınlarla uğraşır ama sana dokunmaz merak etme ezik kadınları seviyor koruyup kolluyor" dedi. Açık açık ezik dedi bana. Eğer şikayet etme imkanımız varsa ben de dava acicam.

Yani KudrAlobar bilir bana ezik denmedi ama artık hakaret edip kendini ifade eden insanlara tahammülüm yok
Hayır yaş küçük olsa hadi tamam diyeceğim ama

Hadi hadi ekmeğini kovala.bırak bu 2 çocuklu bilmem ne ayaklarını.neyse benim Kk da mesaim bu kadar yeter siz kendi içinizde kudurmaya devam

Aaa pardon konuyu kaçırmışım kendi derdimden. Kudraya ezik demişler.

Aaa pardon konuyu kaçırmışım kendi derdimden. Kudraya ezik demişler.
Tazminat davası vs vs mi olur bu tarz konularda?
Şimdi insanlar zannediyor ki sosyal medya diyerek saldırabiliriz nasılsa ühü kimse tanımıyor bilmem ne ayağında

ben kendi adıma haklarımı bilmek için soruyorum bu piyango buradan birine patlayacak çünkü yeter yani

Bu arada kkdan kimi gördüysem reelde veya fotoğraf olarak hepsi taş gibi. Aşırı güzel kadınlar var. Dünya ahret kardeşim olsunlar ama güzeller.
Ben kimseyi görmedim. Ama genellemen hoşuma gitti. Kkdaki kadınların çoğu taş gibi diyebiliriz. Yani ben.

Yani KudrAlobar bilir bana ezik denmedi ama artık hakaret edip kendini ifade eden insanlara tahammülüm yok
Hayır yaş küçük olsa hadi tamam diyeceğim ama
Umursama bebeğim ya. Kendini ifade edemeyen insanlar hakaret eder. Resmen insan turnusolü oldu konu. Kimin ne olduğu ortaya serildi

Tazminat davası vs vs mi olur bu tarz konularda?
Şimdi insanlar zannediyor ki sosyal medya diyerek saldırabiliriz nasılsa ühü kimse tanımıyor bilmem ne ayağında

Yani gerçekten bilmediğim konuda ahkam kesmek istemem ama bildigim kadarıyla hakaret suçu online da islenebiliyor hem suç duyurusu hem manevi tazminat istenebilir ve mahkeme kkdan ip adresi talep edebilir diye biliyorum ama tabi ki mesajların içeriği nasıl değerlendirilir bilmiyorum dediğim gibi hukuktan çok uzaklaştım.

Umursama bebeğim ya. Kendini ifade edemeyen insanlar hakaret eder. Resmen insan turnusolü oldu konu. Kimin ne olduğu ortaya serildi
Yok kız umursamıyorum ama yani hahah mahkemede görmek isterim hani tanımak ister insan

yazık üzücü yani üslubu baya kötü birisi
Hani mahkemede görüp ifşa edeceksin aslında bak ciddiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…