Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40 dk önce üye olmussun, ama bi konuya bi yorum yaparken 5 defa dusunur oyle yazarım demıssin. Diğer üye adını da ögrensek?

40 dk önce üye olmussun, ama bi konuya bi yorum yaparken 5 defa dusunur oyle yazarım demıssin. Diğer üye adını da ögrensek?
Meselâ dedim sonunda vallahi üye değildim. İşimden ayrıldım ayrılalı sürekli girip konuları okuyorum,bakıyorum

Öncelikle abla babandır güzel kardeşim

İkincisi sane ne?

Üçüncüsü ikizler.

Dördüncüsü işim var dışarı çıkıyorum arkamdan çok konuşmayın
Benim adıma konu açılsa işten izin alırım.

Hiç inandırıcı değilsin sırf bunu yazmak ıcın üye olup konu acıyorsun, ya da o psıkologun arkadasısın
Su an boşuna günah alıyorsun yapma vallahi diyorum billahi diyorum. Kimse için kayıt olmadım, sürekli buradaydım, sırf bu konuyu açmak için kayıt oldum

Üye olmadan da okuyabiliyorum konuları
Uye olmadan nasil okuyabiliyorsunuz ya? Ben yazmadan duramıyorum. Ban yemişsem çıkış yapıp okuyorum. Yorum yazamıyorum diye deliriyorum bazen. Konuyu ss alıyorum. Banım kalkınca yazıyorum.
Bu yüzden sadece okuyorum demeniz dogru gelmiyor hiç.

Okuyorum,çıkıyorum. Bir tek ev sahibi olan ve sırf onunla muhatap olmadı diye kiracasini evden çıkaran birisine yorum atmak istedim o da kiracı olduğum için sanırım o kadar. Sadece okuyorum ve çıkıyorum bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…