- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Hahah benim mi 2. Üyeliğim ahahahhaaİyi yakalamissin.
Bana nazire yazılsın yoksa gelir burada hepiniz için tek tek konu açarım ona göre ayağınızı denk alın terliği ağzınıza yersiniz afhjkHer hafta sırayla vahşet team üyelerinin konusu açılsın bencemm haftaya sıra kimde????
Hiç de oyle dememişsin konuda.Okuyorum,çıkıyorum. Bir tek ev sahibi olan ve sırf onunla muhatap olmadı diye kiracasini evden çıkaran birisine yorum atmak istedim o da kiracı olduğum için sanırım o kadar. Sadece okuyorum ve çıkıyorum bu
Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ.
Kur'an kitap çarpsın burada ki hiçbir Allah'ın kulunun ne arkadaşı ne de burada ki bı insanın ikinci hesabıyımHahah benim mi 2. Üyeliğim ahahahhaa
Kudracığımıza gizli fanatiklik nereden çıktı?Estağfurullah
Allah iyilik versin
Meselâ demişim
Çarpmasın ya olmuyor mu öyle?Kur'an kitap çarpsın burada ki hiçbir Allah'ın kulunun ne arkadaşı ne de burada ki bı insanın ikinci hesabıyım
Kız dur durduk yere carpılcan simdi.Kur'an kitap çarpsın burada ki hiçbir Allah'ın kulunun ne arkadaşı ne de burada ki bı insanın ikinci hesabıyım
Kız hayranı olduğun birileri varsa etiketleyelim çağıralım bir sohbet et yardımcı olalımAblaaaa senide çok görüyordum, nasılsınnnn
Wpn mi kullanıyorsun, ona mı güveniyorsun yoksaKur'an kitap çarpsın burada ki hiçbir Allah'ın kulunun ne arkadaşı ne de burada ki bı insanın ikinci hesabıyım
Abla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsunKudracığımıza gizli fanatiklik nereden çıktı?
Dökül bakalım
hey maşallah tum bdvdesın kız@KudrAlobar nihayet deşifre oldun hadi iyisin
YaaaaNe bileyim x kişisi hakkında dedikodu yapmak için eski üyeliğini bir kenara atıp yeni üyelik açan birinin yarına bir gün vatanını satmayacağına emin miyiz
Her mevzu nasıl vatan millet sakaryaya geliyor?Ne bileyim x kişisi hakkında dedikodu yapmak için eski üyeliğini bir kenara atıp yeni üyelik açan birinin yarına bir gün vatanını satmayacağına emin miyiz
Stockholm sendromu belirtileri gösteriyor. Dikkat edin.Abla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsunikizler burcu olduğunu söyledi mutlu oldum sebepsiz
Şimdi bir şey dicem ama kızmak yok senide görmüştümKız hayranı olduğun birileri varsa etiketleyelim çağıralım bir sohbet et yardımcı olalım
Ablacağım her üyeyü görme ihtimalin aynı şaşırmadım matematik hesabı olarakŞimdi bir şey dicem ama kızmak yok senide görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?