- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Meselâ dedim meselâÜye olmadan konulara nasıl yazıyordun?
Harikasın müthiş bir dikkat40 dk önce üye olmussun, ama bi konuya bi yorum yaparken 5 defa dusunur oyle yazarım demıssin. Diğer üye adını da ögrensek?
68.000 like almısım benim icin bile acmadılar insanlık ölmüssHaftaya biri benim için konu açmazsa valla küsüp gidicem forumdan sonra ikinci üyelik olarak başka üyeler hakkında yorumlu konu açmaya gelirim anca
Anlarız..Meselâ dedim meselâ
Ablaaaa senide çok görüyordum, nasılsınnnn
Şey bir de komik de diyebilirsinBen açarım canım yeter ki isteee sennnnnn güzelliğiyle ünlü falan diye açarım küsmee
BibibellaHer hafta sırayla vahşet team üyelerinin konusu açılsın bencemm haftaya sıra kimde????
Sorun vallahi o psikolog hanımı veya diğerini tanımıyorum vallahi diyorum yaYönetime sordum ikinci üyelik miymişiniz diye..
Thank uHarikasın müthiş bir dikkat
Bence o vahşet değil ya emin değilimBibibella
Aslında genel olarak konu sahibi değil de bahsedilen kişi buradakileri takıntı yapıp sürekli negatif olarak yardiriyor . Çoğul görüş buSen gelmiş buraya kudra hakkında konu açmışsın. O muhtemelen denize karşı içkisini yudumluyor.
Sadece sanaldan tanıdığın birini bu kadar takıntı yapıyorsan bir uzmana danis bence. Yazarım çizerim kapattigim an biter yani.
Yeni konu sahibesi belli oldu bakimm likeı kacmıs.Ablaaaa senide çok görüyordum, nasılsınnnn
Ya niye böyle yeminler ediyorsun, ne olacak sankı ikinci üyelik olsan, en fazla kovulursun, zaten yorum da yapmıyorsun hic, cok etkilemez senıSorun vallahi o psikolog hanımı veya diğerini tanımıyorum vallahi diyorum ya
He, öyle bir ortalık malı halim var benim.Ablaaaa senide çok görüyordum, nasılsınnnn
Kimin 2. üyeliğisin?
Ben birinin ikinci üyeliği olsam mesela iki üyelikten de giriş yapar aynı forum başlığına sen kimin feykisin diye yorum yaparım
40 dk önce üye olmussun, ama bi konuya bi yorum yaparken 5 defa dusunur oyle yazarım demıssin. Diğer üye adını da ögrensek?
EstağfurullahHe, öyle bir ortalık malı halim var benim.
İç güveysinden hallice, nolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?